Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Årsstudium

Kunst og håndverk - årsstudium

Varighet
1 år / 2 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
1 år / 2 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Kunst og håndverk - årsstudium

Hos oss vil du få muligheten å arbeide med form, farge og visuell kommunikasjon, utvikle og utfordre din egen kreativitet. På studiet vil du lære om ulike to- og tredimensjonale materialer. Du vil få muligheten til å eksperimentere og prøve ut ulike analoge og digitale verktøy og materialer innen tegning, maling, tre, leire, tekstil, trykk, foto, animasjon og print i våre store velutstyrte verksteder.

Kunst og håndverk er et kunst- og kulturfag og et praktisk estetisk ferdighetsfag. Kunst-, arkitektur, designhistorie og kunstopplevelser i nærmiljøet er en integrert del av studiet og studiet vil by på en veksling mellom sanseinntrykk, formell kunnskap, analyse, refleksjon, fabulering og handling i materialer. 

Utdanningen er rettet inn mot pedagogisk arbeid i grunnskolen, og studiet er også et videreutdanningstilbud for lærere i grunnskolen. Studiet kan og kvalifisere deg for videre kunststudier. Studiet passer deg som er lærer eller for deg som ønsker å fordype deg i et visuelt kunstfag hvor praktisk estetisk arbeid i ulike materialer står sentralt, kombinert med kunsthistorie og fagdidaktikk. 

Eksamensformene under studiet vil være varierte, og du vil få prøve ut ulike uttrykksformer i kunst, design og håndverksverdenen.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Stavanger
Universitetet i Stavanger
Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere....

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Stavanger

Highlights