Vis studentum.no som: Mobil

Årsstudium i utøvende musikk

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Årsstudium
Stavanger
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Årsstudium i utøvende musikk

En sentral del av utdanningene er workshops, konserter, deltakelse i mesterklasser og individuelle timer med hovedinstrumentlærer.

Årsstudium i utøvende musikk retter seg mot søkere i avsluttende år av videregående skole i musikk, dans, drama eller folkehøgskole, og andre som er interessert i et første kjennskap til utøvende musikkstudier. En sentral del av utdanningene er workshops, konserter, deltakelse i mesterklasser og individuelle timer med hovedinstrumentlærer.

Som student hos oss møter du et internasjonalt studiemiljø med både studenter og faglærere fra hele verden. Du får valget mellom emnekombinasjoner som inkluderer instrumentalemne og jazz/improvisasjon eller instrumentalemne og kammermusikk/teori. Studiet kan være et grunnlag for videre studier i musikk.

I tillegg til hovedinstrumentundervisning vil du som student delta i ulike prosjekter sammen med andre studenter. Foto: Marius Vervik

Som student hos oss møter du et internasjonalt studiemiljø med både studenter og faglærere fra hele verden.

Studieretninger

I Bjergsted har vi sterke fagmiljøer knyttet til hver av studieretningene. Høyt kvalifiserte lærere vil gi deg et solid teknisk-metodisk, kunstnerisk og teoretisk grunnlag for en karriere som utøvende musiker i klassisk, jazz eller dirigering. Du vil lære om formidling på ditt hovedinstrument, og utvikle dine ferdigheter som musiker og instrumentalist.

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet.

UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetets enhet for etter- og videreutdanning.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00
Fax 51 83 10 50

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!