Årsstudium

Årsstudium i utøvende musikk

Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Årsstudium i utøvende musikk

En sentral del av utdanningene er workshops, konserter, deltakelse i mesterklasser og individuelle timer med hovedinstrumentlærer.

Årsstudium i utøvende musikk retter seg mot søkere i avsluttende år av videregående skole i musikk, dans, drama eller folkehøgskole, og andre som er interessert i et første kjennskap til utøvende musikkstudier. En sentral del av utdanningene er workshops, konserter, deltakelse i mesterklasser og individuelle timer med hovedinstrumentlærer.

Som student hos oss møter du et internasjonalt studiemiljø med både studenter og faglærere fra hele verden. Du får valget mellom emnekombinasjoner som inkluderer instrumentalemne og jazz/improvisasjon eller instrumentalemne og kammermusikk/teori. Studiet kan være et grunnlag for videre studier i musikk.

I tillegg til hovedinstrumentundervisning vil du som student delta i ulike prosjekter sammen med andre studenter. Foto: Marius Vervik

Som student hos oss møter du et internasjonalt studiemiljø med både studenter og faglærere fra hele verden.

Studieretninger

I Bjergsted har vi sterke fagmiljøer knyttet til hver av studieretningene. Høyt kvalifiserte lærere vil gi deg et solid teknisk-metodisk, kunstnerisk og teoretisk grunnlag for en karriere som utøvende musiker i klassisk, jazz eller dirigering. Du vil lære om formidling på ditt hovedinstrument, og utvikle dine ferdigheter som musiker og instrumentalist.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Stavanger
Universitetet i Stavanger
Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere....

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Stavanger

Highlights