Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Bachelor
Stavanger
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Bachelor i dans

Som søker må du dokumentere dine kunstneriske kvalifikasjoner og ferdigheter ved praktiske prøver i samtidsdans, klassisk ballett og improvisasjon. Opptaksprøver 2022

Opptaksprøvene til Bachelor i dans finner sted i uke 8, både i Stavanger og i Oslo. Prøvene strekker seg over 2 dager og du velger det prøvestedet som passer best for deg. Valg av prøvested gjør du i det elektroniske følgeskjemaet.

Stavanger

23. og 24. februar

Oslo

26. og 27. februar

Slik søker du til Bachelor i dans

Informasjon om søknads- og opptakskrav, dokumentopplasting, alt om opptaksprøvene mm.

Solovideo

Alle søkere til Bachelor i dans må levere en video med solomateriale innen 18. februar. Du mottar e-post i slutten av januar med informasjon om hvordan du kan dele videoen.

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet.

UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetets enhet for etter- og videreutdanning.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00
Fax 51 83 10 50

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!