Bachelor
Ingen anmeldelser

Barnevernspedagog bachelor

Varighet
3 år, 6 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
3 år, 6 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Barnevernspedagog bachelor

Med en bachelorgrad i barnevern kan du jobbe i barnevernet, skolene, fritidsklubbene og andre steder hvor barn og unge oppholder seg for å bidra til at de får en bedre oppvekst.

Barnevernspedagogen jobber særlig med barn og unge som har, eller står i fare for å utvikle, sosiale og/eller psykiske problemer. Som barnevernspedagog er oppgaven din å sikre gode levekår for barn og unge gjennom målrettet arbeid med barn, deres familier og deres nærmiljø. Barnevernspedagogen har faglig kompetanse og kunnskap om hvordan det er å vokse opp i Norge og hva det innebærer å jobbe barnevernfaglig i et flerkulturelt samfunn. 

Utdanningen består av flere kunnskapsområder, som samfunnsvitenskapelige og juridiske emner, psykologiske og helsefaglige emner, pedagogiske emner og sosialpedagogisk arbeid med barn og unge.

Gjennom studiet utvikler du gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter, du blir bedre kjent med deg selv og dine verdier og du lærer å samhandle med barn, familier og andre offentlige instanser.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Stavanger
Universitetet i Stavanger
Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere....

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Stavanger

Highlights