Vis studentum.no som: Mobil

Økonomi og administrasjon - Bachelor

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Oppstart: Høst - Stavanger
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Økonomi og administrasjon - Bachelor

Vil du ta en utdanning som gir deg mange spennende muligheter? Liker du tall og data? Da er dette studiet for deg.

I studiet får du innføring i fag som markedsføring, strategi og ledelse, regnskap og bedriftsøkonomi, matematikk og statistikk, investeringer og samfunnsøkonomi.

Du kan fordype deg ekstra i fag du velger selv, for eksempel arbeids- og organisasjonspsykologi, strategisk humanresourcemanagement, finansfag, revisjonsfag eller entreprenørskap.

Du kan også reise på utveksling til et av de mange studiestedene i utlandet som Universitetet i Stavanger har avtale med.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetet sin enhet for etter- og videreutdanning.

Studentliv 

På UiS kan du være aktiv i studentorganisasjoner og linjeforeninger som er knyttet til ditt fakultet, engasjere deg i studentenes rettigheter i studentorganisasjonen StOr eller jobbe i studentmediet SmiS. Ved å engasjere deg får du mange venner på tvers av studiene og du vil opparbeide deg et sosialt og nyttig nettverk.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!