Vis studentum.no som: Mobil

Nordic Master in Social Work and Welfare

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Heltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Ja

Nordic Master in Social Work and Welfare

Universitetet i Stavanger, Umeå Universitet og Aalborg Universitet tilbyr en felles masterutdanning som setter fokus på den nordiske velferdsmodellen i en global sammenheng. Du lærer om den nordiske velferdsmodellen, velferdsendringer, innovasjon og brukermedvirkning i et internasjonalt klasserom – og utvikler nye perspektiver og ny forståelse for faget og feltet i en global sammenheng.

Du vil tilbringe det første semesteret ved Universitetet i Stavanger, andre semester ved Umeå Universitet og tredje semester ved Aalborg Universitet. Fjerde og siste semester gjennomfører du masteroppgaven ved en av partnerinstitusjonene.

Opptakskrav/Søknad

Bachelor eller tilsvarende innen sosialt arbeid eller annet samfunnsvitenskapelig fagområde.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng)

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetet sin enhet for etter- og videreutdanning.

Studentliv 

På UiS kan du være aktiv i studentorganisasjoner og linjeforeninger som er knyttet til ditt fakultet, engasjere deg i studentenes rettigheter i studentorganisasjonen StOr eller jobbe i studentmediet SmiS. Ved å engasjere deg får du mange venner på tvers av studiene og du vil opparbeide deg et sosialt og nyttig nettverk.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!