Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Matematikk og fysikk - Master

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Heltid
5 år, 300 studiepoeng
Master, 5 år
Oppstart: Høst - Stavanger
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Master i matematikk og fysikk (5-årig master)

Matematikk og fysikk utgjør det fundamentale grunnlaget for alle teknologiske og naturvitenskapelige fag. Solid kompetanse i disse to basalfagene er etterspurt i stadig flere bransjer.

Studerer du matematikk og fysikk får du utallige muligheter for karriereveier. Med gode og brede grunnkunnskaper i matematikk og fysikk og kompetanse på kritisk, logisk og abstrakt tenkning, har du ferdigheter som trengs på mange ulike områder. Studiet legger også i stor grad opp til bruk av programmering og datamaskiner for å løse konkrete problemstillinger.

Opptakskrav/Søknad

Krav om generell studiekompetanse + R1 (S1 + S2) og R2 (eller matematikk på forkurs for ingeniører eller realfagskurs) i tillegg er det krav om en realfaglig fordypning enten FYS1+2, KJE1+2, BIO 1+2, INFO1+2, GEO 1+2 eller TEK1+2.

Studiefakta, Tittel m.m

5-årig mastergrad (300 studiepoeng)

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet.

UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetets enhet for etter- og videreutdanning.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00
Fax 51 83 10 50

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!