Vis studentum.no som: Mobil

Geovitenskap - Ingeniørfag - Bachelor

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Oppstart: Høst - Stavanger
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Geovitenskap - Ingeniørfag - Bachelor

Som ingeniør med kompetanse i geovitenskap kan du ta del i ansvaret for samspillet mellom teknologi, miljø og samfunn innenfor leting- og utvinning av energiressurser som olje og gass.

I studiet vil du få undervisning i bruk av topp moderne programvare og teknisk utstyr i universitetets geolab, og utdanningen ligger på et høyt faglig internasjonalt nivå. De fleste av emnene vil bli forelest på engelsk. Du vil også ha muligheten til å delta på flere spennende feltekskursjoner.

Med en utdanning i geovitenskap vil du kunne arbeide innenfor en rekke nærings- og samfunnsområder.

Fullført bachelorgrad i geovitenskap kan kvalifisere til opptak til masterstudier i petroleumsgeologi. Bachelorgraden i geovitenskap åpner også muligheter til å utforske andre disipliner – for eksempel geoteknikk, som blant annet omfatter vannforsyning eller gruvedrift- på land eller på havbunnen. 

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse og matematikk R1 (S1 og S2) og R2 og Fysikk 1 eller 1-årig forkurs for ingeniør- og maritim høyskoleutdanning.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor i ingeniørfag (180 studiepoeng)

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetet sin enhet for etter- og videreutdanning.

Studentliv 

På UiS kan du være aktiv i studentorganisasjoner og linjeforeninger som er knyttet til ditt fakultet, engasjere deg i studentenes rettigheter i studentorganisasjonen StOr eller jobbe i studentmediet SmiS. Ved å engasjere deg får du mange venner på tvers av studiene og du vil opparbeide deg et sosialt og nyttig nettverk.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!