Vis studentum.no som: Mobil

Barnehagevitenskap, deltid - Master

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Deltid
4 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Stavanger
Ja

Barnehagevitenskap, deltid - Master

Er du barnehagelærer? Har du lyst til å lære mer om flerkulturelle, språklige og estetiske perspektiver? Eller om ledelse og profesjonsperspektiver, naturfag og matematikk? Vil du lære om det som skjer av forskning og utvikling på barnehagefeltet? Søk master i barnehagevitenskap ved Universitetet i Stavanger!

Studiet er i utgangspunktet lagt opp som et deltidsstudium over fire år, men det er også mulig å gjennomføre på noe kortere tid. Studiet er flerfaglig og forskningsbasert. Arbeidsformene er varierte med både selvstendig arbeid, forelesninger, gruppearbeid, litteraturseminarer og felles diskusjoner. Det er lagt opp til undervisning om lag to dager annenhver uke.

Opptakskrav/Søknad

Treårig barnehagelærerutdanning eller annen relevant utdanning på bachelornivå.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng)

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetet sin enhet for etter- og videreutdanning.

Studentliv 

På UiS kan du være aktiv i studentorganisasjoner og linjeforeninger som er knyttet til ditt fakultet, engasjere deg i studentenes rettigheter i studentorganisasjonen StOr eller jobbe i studentmediet SmiS. Ved å engasjere deg får du mange venner på tvers av studiene og du vil opparbeide deg et sosialt og nyttig nettverk.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!