Vis studentum.no som: Mobil

Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Halden

Om utdanningen

Lyst til å gjøre verden til et bedre sted?
Da er vi det rette studiet for deg! For å kunne forbedre verden, må du forstå den. Hos oss lærer du hvordan du kan forstå fremmede kulturer, slik at du kan kommunisere godt på en flerkulturell arbeidsplass. Du lærer hvordan du skal bruke retorikk og historiefortelling for å overbevise publikum om viktige saker på sosiale medier. Sceneskrekken blir du også kvitt. Vi lærer deg nemlig å formidle foran et publikum med overbevisning, av kvinnen som har blitt stemt frem som Norges beste formidler.

Du får også mulighet til å prøve ut teori i praksis ved å produsere innlegg til studiets sosiale medier, podkaster og videoer, og engasjere deg i redaksjonen for våre plattformer.

Studiet er unikt i Norge, og kombinerer utveksling i et engelsktalende land, tre måneders praksis i en relevant bedrift og forelesninger på både engelsk og norsk.

Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

Ønsker du å ta en fremtidsrettet høgskoleutdanning? Da kan Høgskolen i Østfold være stedet for deg!

Høgskolen i Østfold holder til i moderne lokaler i Halden og Fredrikstad, og tilbyr over 100 studier på ulike nivå. I tillegg til et stort antall grunnutdanninger – årsstudier, bachelor- og masterstudier – tilbyr skolen en rekke etter- og videreutdanninger.

Samlet har høgskolen rundt 7.000 studenter og 620 ansatte i ulike stillinger.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Østfold

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: (+47) 69 60 80 00
Fax 69 21 50 02
www.hiof.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!