Vis studentum.no som: Mobil

Bachelorstudium i informasjonssystemer

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Bachelor
Halden
3 år
Heltid

Bachelorstudium i informasjonssystemer

Innhold i studiet 

Dette studiet gir deg en solid forståelse av hvordan digitalisering utfordrer etablert kunnskap innen organisasjon og ledelse. I tillegg får du kompetanse til å påvirke denne utviklingen.

Du kan velge mellom to fordypninger:

Software Engineering og Business Intelligence
Med en fordypning i Software Engineering og Buisness intelligence lærer du å bruke Business Intelligence til å løse virksomhetsproblemer og bruke dette til å støtte ledelsesbeslutninger. I tillegg lærer du å gjennomføre omfattende softwareutviklingsprosjekter i team. Du får også trening i å bruke moderne metoder, teknikker og verktøy innen software engineering.

Du kan velge blant flere spennende valgemner, for eksempel Datasikkerhet i utvikling og drift, Informasjonssikkerhet, Mobilprogrammering og Datanettverk.

Datasikkerhet og web
Med en fordypning i Datasikkerhet og web lærer du å planlegge, designe og utvikle og evaluere nettsteder. Du lærer også å administrere og drifte dem. Du vil også lære deg å forstå grunnleggende sikkerhetsaspekter, potensielle farer og fornuftig bruk av informasjonsteknologi, slik at du kan håndtere sikkerhetsarbeid i en organisasjon.

Du kan velge blant flere spennende valgemner, for eksempel Grafisk design, Business Intelligence, Big data: lagring og bearbeiding og Innføring i operativsystemer.

I begge fordypningene får du grunnleggende kompetanse innen programmering, databasesystemer, datasikkerhet, økonomi, digital markedsføring, prosjektledelse og forretningssystemer.

I ditt siste semester skal du skrive en bacheloroppgave, hvor du sammen med medstudenter jobber på et konkret prosjekt i en bedrift.

Du kan lese mer om de ulike emnene i studieplanen.
Visste du også at du kan ta deler av studiet i utlandet?

Studiemiljø

Teknologi er ikke bare kreativt og gøy, det kan også være sosialt!

Studentene på IT-studiene kan eksperimentere med teknologi i våre mange labomgivelser: VR-lab, podcastrom, datasikkerhetslab, robotlab, CPS-lab, digital fabrikasjonslab og MakerSpace. MakerSpace er IT-studentenes eget lekerom der alle har muligheten til å utfolde seg med teknologisk eksperimentering, lek og læring.

Som student ved Høgskolen i Østfold er du også del av et større miljø med studentforeninger og aktiviteter.

Mange av studentene velger å bo nært skolen i studentboligene som drives av Studentsamskipnaden.

 

Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

Ønsker du å ta en fremtidsrettet høgskoleutdanning? Da kan Høgskolen i Østfold være stedet for deg!

Høgskolen i Østfold holder til i moderne lokaler i Halden og Fredrikstad, og tilbyr over 100 studier på ulike nivå. I tillegg til et stort antall grunnutdanninger – årsstudier, bachelor- og masterstudier – tilbyr skolen en rekke etter- og videreutdanninger.

Samlet har høgskolen rundt 7.000 studenter og 620 ansatte i ulike stillinger.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Østfold

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: (+47) 69 60 80 00
Fax 69 21 50 02


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!