Vis studentum.no som: Mobil

Internasjonal kommunikasjon - Bachelor

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Oppstart: Høst - Halden
Søknadsfrist: 15. april
Halden
Ja

Om utdanningen

Bachelor i internasjonal kommunikasjon - Høgskolen i Østfold

Bachelor i internasjonal kommunikasjon

Har du et internasjonalt perspektiv på karrieren din? Ser du interessante muligheter i et stort, felles europeisk marked? Er du nysgjerrig på andre lands kultur og tradisjoner? Da kan bachelorstudium i Internasjonal kommunikasjon være riktig valg for deg.

Velger du å studere internasjonal kommunikasjon ved Høgskolen i Østfold, vil du få en unik og ettertraktet kompetanse. Bachelorstudiet i internasjonal kommunikasjon er det eneste studiet i Norge som gir en kommunikasjonsutdanning kombinert med et internasjonalt perspektiv. 

Hva lærer jeg?

Bachelorprogrammet i internasjonal kommunikasjon gjør deg i stand til bedre å forstå hvordan aktører i ulike land og regioner kan samhandle. Det er et obligatorisk utvekslingsopphold knyttet til studiet, og du reiser til en av Høgskolen i Østfolds partnerinstitusjoner i et engelskspråklig land. Dette oppholdet gir deg stort utbytte – både faglig, sosialt og personlig. Det avsluttende semesteret gjennomfører du som praksis i en bedrift eller organisasjon.

Språk og kommunikasjon

Studiet er bygget opp rundt språk og kommunikasjon. Undervisningen foregår både på norsk og engelsk, og det er mulig å innlemme et tredje språk – fransk, tysk eller spansk – i studiet. Du får også grunnleggende kunnskap i organisasjonsfag, IT, PR, internasjonale forhold og markedsføring.

Velger du fransk, spansk eller tysk som valgemne, bør du ha forkunnskaper tilsvarende nivå I eller nivå II (tidligere B-/C-språk) fra videregående skole.

Yrkesmuligheter

Fullført og bestått bachelor i internasjonal kommunikasjon kvalifiserer deg til kommunikasjonsstillinger i norske virksomheter både i offentlig og privat sektor, særlig i internasjonalt orienterte bedrifter og organisasjoner. Tidligere studenter har stillinger blant annet i PR og informasjonsarbeid, markedsføring og merkevarebygging, event og salg, og internasjonal handel.

Videre studier/jobbmuligheter

Studiet gir grunnlag for opptak til flere masterstudier i Skandinavia og engelsktalende land, blant annet ved Newcastle University i England.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor i internasjonal kommunikasjon (180 studiepoeng)

Kostnader

Du betaler kun semesteravgift.

Du kan søke om lån og stipend fra Statens Lånekasse.

Videopresentasjon

Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon.

Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

Ønsker du å ta en fremtidsrettet høgskoleutdanning? Da kan Høgskolen i Østfold være stedet for deg!

Høgskolen i Østfold holder til i moderne lokaler i Halden og Fredrikstad, og tilbyr over 100 studier på ulike nivå. I tillegg til et stort antall grunnutdanninger – årsstudier, bachelor- og masterstudier – tilbyr skolen en rekke etter- og videreutdanninger.

Samlet har høgskolen omlag 7.000 studenter og 620 ansatte i ulike stillinger.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Østfold

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: (+47) 69 60 80 00
www.hiof.no

Studentene setter karakterer

Caroline
(5)
Jeg ser fra tidligere omtale at noen mener emnene kræsjer, dette kan ikke jeg forstå meg på. Studiet er lagt opp med mye selvstudier (typisk britisk standard for Art&Humanities), likevel er det ca 6 timer undervisning i uken. Foreleserne er engasjerte, det er stort fokus på digitale medier - noe som er et pluss på CVen - og det er obligatorisk p...
Vis hele omtalen
Kamaaina
(3)
Dårlig organisering. Få fag å velge mellom, mange fag som kræsjer med hverandre. Dårlig informasjon. Positivt at mange av lærerene har internasjonal bakgrunn, jeg syntes de var av de beste. Det kreves et semester i utlandet, noe som også er positivt.
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 2 omtaler
– Et fantastisk studiemiljø!

Steven Aloke Bye studerer Internasjonal kommunikasjon. Han mener Høgskolen i Østfold virkelig bryr seg om sine studenter.

Les mer