Vis studentum.no som: Mobil

Kroppsøving og idrett, årsstudium

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Årsstudium
Halden
1 år
Heltid

Kroppsøving og idrett, årsstudium

Er du interessert i idrett, fysisk aktivitet og treningslære? Ønsker du å lære barn og unge grunnleggende ferdigheter innen bevegelse og lek? Da er dette studiet for deg.

Studiet er variert med ulike undervisningsformer og -steder. Du lærer blant annet om kroppens oppbygging og funksjon, barns vekst og utvikling, trenings- og bevegelseslære og kombinerer det med praktisk instruksjon i ulike idretter, aktiviteter og friluftsliv. Du får en kombinasjon av teoretiske basisfag og praktisk-metodiske aktiviteter i et godt fagmiljø med tett oppfølging.

Studentene må være i alminnelig god fysisk form, være svømmedyktige og kunne delta i aktiviteter i svømmebasseng for å kunne gjennomføre studiet.

Årsstudiet i kroppsøving og idrett bygger på rammeplanen for grunnskolelærerutdanningen for 5.- 10. trinn, og er et av våre mest populære studier.

Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

Ønsker du å ta en fremtidsrettet høgskoleutdanning? Da kan Høgskolen i Østfold være stedet for deg!

Høgskolen i Østfold holder til i moderne lokaler i Halden og Fredrikstad, og tilbyr over 100 studier på ulike nivå. I tillegg til et stort antall grunnutdanninger – årsstudier, bachelor- og masterstudier – tilbyr skolen en rekke etter- og videreutdanninger.

Samlet har høgskolen rundt 7.000 studenter og 620 ansatte i ulike stillinger.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Østfold

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: (+47) 69 60 80 00
Fax 69 21 50 02


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!