Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Utdanningsinstitutt: Akademiet Nettstudier
Heltid/Deltid: Deltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Type utdanning: Videregående skole / Studiekompetanse
Varighet: 168 årstimer
Pris: 3 590 NOK
Oppstart: Hele året - Nettstudier
Gå videre til: Skolens hjemmeside

Kroppsøving

Kroppsøving - Akademiet Nettstudier

Kroppsøving

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer eller oppnå generell studiekompetanse? Akademiet Nettstudier tilbyr faget Kroppsøving.

Kroppsøving er et fellesfag i studiespesialiserende utdanningsprogram. Eksamensformen for privatister er muntlig-praktisk.

Hvorfor ta dette faget?

Du må ha bestått kroppsøving for å få godkjent vitnemål og oppnå generell studiekompetanse.

Om faget Kroppsøving

Hvordan komme i form? Hvordan skal du gjennomføre ulike treningsformer og drive egentrening? I faget kroppsøving gjennomgår vi emner som blant annet oppvarming, styrke, utholdenhet, bevegelighet, skader, spenst, koordinasjon, helse og kosthold. Kurset dekker faget kroppsøving fra alle de tre årene på videregående skole. Fra og med høsten 2012 endret Utdanningsdirektoratet eksamensformen for privatister i kroppsøving fra teoretisk til muntlig-praktisk. 

Årstimer: 168

Eksamen: Muntlig-praktisk eksamen

Opptakskrav/Søknad

Fullført grunnskole eller tilsvarende.

Studiefakta, Tittel m.m

Kroppsøving er et fellesfag i studiespesialiserende utdanningsprogram. Du må ha bestått kroppsøving for å få godkjent vitnemål og oppnå generell studiekompetanse.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kroppsøving.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Nettstudier

Akademiet NettstudierAkademiet Nettstudier 

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer eller oppnå generell studiekompetanse? Med Akademiet Nettstudier kan du studere det du vil – når du vil! 

Akademiet Nettstudier tilbyr privatistkurs på lik linje med privatistskolene, men her har du en unik frihet til å følge ditt eget tempo og studere der du er. Fullført utdannelse ved Akademiet VGS gir de samme rettigheter og muligheter som ved endt utdannelse ved en offentlig videregående skole.

Hvorfor velge Akademiet Nettstudier?

Hos Akademiet Nettstudier kan du:

  • ta nye fag du ikke har hatt før
  • skaffe deg generell studiekompetanse
  • forbedre vitnemålet ditt fra videregående skole
  • få ekstraundervisning i fag du har på din nåværende skole
  • bytte ut fag du ikke er fornøyd med
  • ta flere realfag og få ekstra realfagspoeng
  • forbedre fag fra Vg1 og/eller Vg2 på videregående mens du er elev på videregående skole og fortsatt få førstegangsvitnemål

Ta kontakt med Akademiet Nettstudier for å få hjelp til fagkombinasjoner eller for å få svar på andre spørsmål du måtte ha!

Karaktergaranti 

Akademiets mål er det samme som ditt – du skal bestå privatisteksamen med bedre karakterer enn du har fra før. Karaktergarantien gjelder selvfølgelig også for nettstudier; "Bedre karakterer eller pengene tilbake".

Eksamensrettet undervisning

Som privatist er det eksamensresultatet som utgjør din karakter i faget. Nettstudiet du følger ved Akademiet er eksamensrettet og forbereder deg på avsluttende eksamen i hvert enkelt fag, enten du skal opp til skriftlig, muntlig eller praktisk/muntlig eksamen. Det er kompetansemålene i læreplanen som er utgangspunktet for utformingen av Akademiets kurs, da det er disse du vil bli prøvd i til eksamen. 

Akademiet er også ledende i bruk av IKT i undervisningen. Alt av innleveringer skjer gjennom et internt nettverk med egen pålogging. Som forelder får du også en pålogging slik at du kan følge med og se hva elevene gjør på skolen.  

Vis alle utdanninger fra Akademiet Nettstudier
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Kroppsøving:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!