Vis studentum.no som: Mobil

Spesialpedagogikk 2 - sosiale og emosjonelle vansker (60 studiepoeng)

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Årsstudium
Fredrikstad
2 år
Deltid

Spesialpedagogikk 2 - sosiale og emosjonelle vansker (60 studiepoeng)

Er du flink til å se enkeltmennesker og deres behov? Med videreutdanning i spesialpedagogikk kan du bidra til å gi flere muligheten til å mestre.

Studiet tar for seg alvorlige samspill- og atferdsproblemer i barnehage, skole og samfunn og omfatter spesialpedagogisk arbeid, med fokus på tidlig intervensjon, forebygging og tverrfaglig samarbeid. Spesialpedagogikk dreier seg om å legge til rette for at barn, unge og voksne med særskilte behov får utvikle seg som enkeltindivider og sammen med fellesskapet de tilhører. Studiet er yrkesorientert, knyttet til praksisfeltet og fokuserer på arbeidet med sosiale og emosjonelle vansker. Målgrupper er lærere, førskolelærere, barnevernspedagoger, sosionomer og andre som ønsker fordypning på feltet sosiale- og emosjonelle vansker.

Studiet går på deltid over fire semestre (2 år). Det er organisert med undervisning fire helgesamlinger (fredag/lørdag) pr. semester. Den første og siste helgesamlingen i hvert semester krever fysisk oppmøte på campus, men de to i mellom krever digitalt oppmøte. Du møter gode forelesere med solid erfaring fra fagfeltet.

Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

Ønsker du å ta en fremtidsrettet høgskoleutdanning? Da kan Høgskolen i Østfold være stedet for deg!

Høgskolen i Østfold holder til i moderne lokaler i Halden og Fredrikstad, og tilbyr over 100 studier på ulike nivå. I tillegg til et stort antall grunnutdanninger – årsstudier, bachelor- og masterstudier – tilbyr skolen en rekke etter- og videreutdanninger.

Samlet har høgskolen rundt 7.000 studenter og 620 ansatte i ulike stillinger.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Østfold

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: (+47) 69 60 80 00
Fax 69 21 50 02


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!