Bachelorstudium i innovasjon og prosjektledelse

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Bachelor
Fredrikstad
3 år
Heltid

Bachelorstudium i innovasjon og prosjektledelse

Liker du å leke med nye ideer og prosjekter? Hos oss lærer du å sette ideene ut i livet – enten som gründer eller som arbeidstaker. Gjennom studiet trenes du opp til å være en drivkraft innen innovasjonsarbeid og entreprenørskap i privat og offentlig sektor.

Innhold i studiet

På studiet lærer du hvordan du jobber kreativt og skaper en kultur for nytenkning sammen med andre. Du lærer også hvordan du leder prosesser der gode ideer blir til ferdige produkter og tjenester.

Du lærer å jobbe i team fra dag én, og studiet er særlig rettet mot næringslivet med reelle samarbeidsprosjekter i bedrifter.

Gjennom vårt studium får du verktøy til å lede prosjekter og håndtere team. Teamarbeid hjelper deg med å oppdage egne svakheter og styrker.

Gjennom studiet lærer du metoder for å utvikle ideer, og får verktøy for å starte egne livskraftige virksomheter.

Blant de mange spennende emnene på dette studiet er grønne forretningsmodeller, kreativitet og entreprenørskap, prosjektledelse og prosjektutvikling. Mer om alle emnene.

Noen av emnene undervises på engelsk, og dette gjør det mulig for utenlandske studenter å delta i vår undervisning. Dette er berikende både for lærere og studenter.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2&appId=234099783305340&autoLogAppEvents=1'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); Innovasjon og Prosjektledelse - Høgskolen i Østfold

Studiemiljø

Undervisningen er variert og består av både prosjektarbeid, seminarer, bedriftsbesøk og forelesninger. Vi benytter oss også av gjesteforelesere fra andre undervisningsinstitusjoner, næringslivet eller fra offentlig sektor.

Gjennom studiet samarbeider studentene tett med lokale, regionale og internasjonale bedrifter. Listen over samarbeidspartnere inkluderer kjente bedrifter som Nexans, FresenusKabi, Norske Skog, KnowIt m.fl. og også offentlig sektor som kommunene Fredrikstad, Sarpsborg, Halden og Marker m.fl.

EKTE SKAPERGLEDE: Høstens store utfordring var å bygge bruer over Børtevannet i Sarpsborg. De fleste kom tørrskodde over.

Teamarbeid vektlegges fordi dette er den virkeligheten du vil møte når du går ut i jobb. Studenter på innovasjon og prosjektledelse arbeider derfor i grupper på 3-5 studenter i de fleste emner.

Studentene har gjennom studiet tilgang til laboratorier og vår Makerspace. Dette gir deg muligheter til å utforske egne ideer, produsere prototyper og til å teste om ideene er «liv laga». 

PÅ HENGENDE HÅRET: Det står ikke på innsatsviljen når studentene skal teste ut egne brokonstruksjoner.

Studenter på Innovasjon og prosjektledelse har i flere år hevdet seg helt i teten i NM for Studentbedrift. Flere ganger har Innovasjon og prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold hentet inn prisen for beste forretningsplan.

Studiet avsluttes med et bachelorprosjekt som studentene presenterer på stands under EXPO. Dette er en stor, årlig utstilling ved institutt for ingeniørfag som er åpen for publikum. Les mer om EXPO her.

 

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: (+47) 69 60 80 00
Fax 69 21 50 02


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!