Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Forkurs
Fredrikstad
0,5 år
Deltid

Realfagskurs

Realfagskurset er et ½ -årig tilbud til deg som har generell studiekompetanse, men som ikke dekker de spesielle opptakskravene for opptak til ingeniørutdanning.

Realfagskurset er skreddersydd for deg med generell studiekompetanse og gjør deg meget godt forberedt til ingeniørutdanninger. Med fullført og bestått realfagskurs kan du søke opptak til ingeniør- og sivilingeniørstudier som søkes gjennom Samordna opptak.

Innhold i studiet

Realfagskurset består av to emner fra det ordinære Forkurs for ingeniør- og sivilingeniørutdanning; matematikk og fysikk. Fagene er i stor grad sammenfallende med det som undervises i videregående skole, men er i større grad vinklet mot den etterfølgende ingeniørutdanningen.

Gjennom realfagskurset får du kunnskap om grunnleggende teorier, problemstillinger, metoder og begrep innen matematikk og fysikk. Du vil også lære mer om ingeniøryrket.  

Studiemiljø

Undervisningen gjennomføres ved forelesninger, øvinger individuelt og i grupper, oppgaveløsing, laboratoriearbeid og noe prosjektarbeid.

Timefordeling per uke:
Fysikk 16 timer
Matematikk 24 timer

 

Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

Ønsker du å ta en fremtidsrettet høgskoleutdanning? Da kan Høgskolen i Østfold være stedet for deg!

Høgskolen i Østfold holder til i moderne lokaler i Halden og Fredrikstad, og tilbyr over 100 studier på ulike nivå. I tillegg til et stort antall grunnutdanninger – årsstudier, bachelor- og masterstudier – tilbyr skolen en rekke etter- og videreutdanninger.

Samlet har høgskolen rundt 7.000 studenter og 620 ansatte i ulike stillinger.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Østfold

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: (+47) 69 60 80 00
Fax 69 21 50 02


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!