Vis studentum.no som: Mobil

Noroff

NOROFF - SCHOOL OF TECHNOLOGY AND DIGITAL MEDIA

Hos Noroff studerer fremtidens digitale innovatører. Fra første dag får du være hands-on. Fra første dag følger næringslivet med på ditt utdanningsløp. Vi har satt oss i arbeidsgiverstolen og laget en ønskeliste. Deretter har vi laget studieplanen.

Noroff er en livsstil. Du kommer til å bytte jobb flere ganger gjennom livet, men utdannelsen din forblir en del av din identitet. Derfor tror vi på dannelse av mennesker, utdannelse gjennom hands-on training, og ønsker å gjøre deg klar for mestring.

Vi betjener studenter i et teknologidrevet univers og istandsetter for et digitalt yrkesliv. Vår grunntanke er at du på din første arbeidsdag er klar. Til arbeid.

Noroff har i flere tiår utdannet blant annet digitale etterforskere, filmfotografer og produsenter, 3D-animatører, grafiske designere, digitale markedsførere, spilldesignere, systemadministratorer, musikkprodusenter.

Vår visjon er at Noroff-utdannede skal være first movers. Først ute med å utvikle nye metoder, først på location, i fremste kompetanserekke – de første til å skape nye stillingstitler, nye markeder.

Vårt mangfoldige studietilbud er under stadig utvikling, og skaleres hele tiden tett opp mot arbeidsmarkedet, og innbefatter blant annet bachelorprogram ved Noroff Høyskole og fagspesialisering ved Noroff Fagskole.

Våre campus:

  • Oslo
  • Bergen
  • Stavanger
  • Kristiansand
  • Nettstudier

Alle utdanningstilbud ved Noroff er godkjent av NOKUT og våre studier er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for Utdanning.

Les mer på noroff.no.

Noroff


For kontakt eller mer informasjon om Noroff, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Hos Noroff studerer fremtidens digitale innovatører. Fra første dag får du være hands-on. Fra første dag følger næringslivet med på ditt utdanningsløp. Vi har satt oss i arbeidsgiverstolen og laget en ønskeliste. Deretter har vi laget studieplanen.

Utdanninger

Universitet og høgskole
Bachelor Sted
Applied Data Science Flere studiesteder (2)
Digital etterforskning Flere studiesteder (2)
Interaktive medier – Animasjon Kristiansand
Interaktive medier – Spill Kristiansand
Fagskole
3D design og animasjon Flere studiesteder (5)
3D filmproduksjon Nettstudier
3D spilldesign Flere studiesteder (5)
Digital markedsføring Flere studiesteder (2)
Digital prototyping Nettstudier
Filmproduksjon Flere studiesteder (2)
Frontend-utvikling Flere studiesteder (5)
Grafisk design Flere studiesteder (5)
Lyd- og musikkproduksjon Flere studiesteder (2)
Nettverk og IT-sikkerhet Flere studiesteder (5)
Nettverks- og systemadministrasjon Flere studiesteder (5)
Teknisk design med DAK 2D/3D Flere studiesteder (4)
VFX - Visuelle effekter Flere studiesteder (2)

Vis alle

Kontakt skolen

Noroff

Elvegata 2A
4608 Kristiansand

Tlf: 38 00 00 00
www.noroff.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Noroff.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 6 omtaler

Per Viggo Bergsvik
(4)
Dette studiet passer for deg om du er kreativ, og forberedt på å jobbe mye og intensivt til langt ut på natten - gjennom hele studiet! ...Og faktisk gjennom resten av din karriere. Mediabransjen er en hard bransje, der bare de aller flinkeste får jobbmulighet. Med andre ord; sitter du igjen etter dette studiet med en helt OK karakter, har du ka...
Vis hele omtalen
Mette
(4)
Etter at jeg fikk en nakke prolaps og ikke lenger kunne utføre mitt tidligere arbeid, fant jeg ut at jeg måtte skaffe meg en annen utdannelse. Det eneste jeg kunne gjøre uten å slite meg ut,var å sitte ved pc'en. Så da falt valget på nettverk og IT-sikkerhet. Kunne egentlig ikke noe på forhånd, men føler at jeg ( så langt ihvertfall ) har klart ...
Vis hele omtalen
Linda
(4)
Uforglemmelig kjekt og sosialt år. Jeg har storkost meg. Lærerne er veldig ivrig etter at du skal få en flott portofølje. De hjelper deg til å teste dine egne grenser og får deg til å ville ta sjangser man ellers ikke ville turd å prøve. Dette er tiden til å være eksperimentell! og det får du lov å være hos Noroff.
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Noroff:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(4,0)
Basert på 6 omtaler