Noroff

Noroff

NOROFF 

Noroff er en utdanningsinstitusjon med sterkt digitalt DNA. Vi utvikler og skreddersyr våre utdanninger, sammen med relevant industri, for å imøtekomme fremtidens yrkesliv og kompetansebehov. Vi jobber for at våre studenter skal få en utdanning tilpasset en digital- og teknologisentrert fremtid. Våre studenter kan og vil bidra i et arbeidsliv i endring.

Utdanning ved Noroff

Noroff Fagskole tilbyr yrkesrettet utdanning som bygger på videregående skole, og er et alternativ eller supplement til høyskole- og universitetsutdannelse. Fagskolen har klasseromsundervisning i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger.

Noroff Høyskole (Noroff University College) tilbyr bachelorstudier innen ulike digitale fagfelt. Høyskolen holder til på flott campus i Kristiansand, og planlegger å utvide til vår nye campus i Oslo.

Noroff Nettstudier tilbyr komplette nettbaserte studier med tett veilederoppfølging, videoleksjoner og faglige leksjoner med tips fra profesjonelle aktører i bransjen.

Studier i utlandet

I tillegg til å drive egen høyskole, har Noroff samarbeid med høyere utdanningsinstitusjoner i utlandet. Våre samarbeidsavtaler inkluderer:

  • Teesside University i England
  • University of South Wales i Wales
  • AFDA Film School i Sør-Afrika
  • Deakin University i Australia

Samarbeidet som vi kaller  2+1 ordningen gir Noroff-studenter anledning til å bygge på sin toårige fagskoleutdanning til en bachelorgrad i løpet av ett år ved det utenlandske universitetet.

Historie og fremtidsplaner

Noroff startet som et kurs- og konsulentselskap i 1987. Vi utviklet oss etter hvert til en populær fagskole og høyskole for studenter som er opptatt av kommunikasjon og digitale fagfelt. Fokuset fremover er at Noroff skal utdanne våre studenter til et arbeidsmarked med behov for kompetanse innen IT og digitale fagområder.

Sommeren 2016 åpnet et helt nytt campus i Mølleparken 4 i Oslo. Dermed knytter vi tettere bånd til fagmiljøer, og skaper yrkesmuligheter for våre studenter.

Godkjente utdanninger

Alle utdanningstilbud ved Noroff er godkjent av NOKUT og våre studier er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for Utdanning. Noroff Fagskole AS og Noroff University College AS mottar ingen statsstøtte. Driften av institusjonene er finansiert av skolepenger fra studentene.

NOKUT er et offentlig organ som kvalitetssikrer de ulike skoletilbudene i Norge. NOKUT fører tilsyn med og stimulerer til utvikling av kvalitet i utdanningen ved norske universiteter, høyskoler og fagskoler.

Noroff Fagskole er medlem i Forum for Fagskoler. Dette er en organisasjon hvor medlemmene samarbeider vedrørende viktige faktorer innen kvalitetssikring.

Noroff

Utdanningstilbudet består av høyskole, fagskole og nettstudier.

Vi har campus i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand. Se mer på Noroff.no


For kontakt eller mer informasjon om Noroff, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger - Noroff

Utdanninger Utdanningstype Sted
3D design og animasjon Fagskole Flere studiesteder (5)
3D filmproduksjon Fagskole Nettstudier
3D spilldesign Fagskole Flere studiesteder (5)
Digital etterforskning - Bachelor Bachelor Kristiansand
Digital markedsføring Fagskole Flere studiesteder (2)
Filmproduksjon Fagskole Flere studiesteder (2)
Frontend-utvikling Fagskole Flere studiesteder (5)
Grafisk design Fagskole Flere studiesteder (5)
Interaktive medier - Animasjon Bachelor Kristiansand
Interaktive medier – Spill Bachelor Kristiansand
Lyd- og musikkproduksjon Fagskole Flere studiesteder (2)
Nettverk og IT-sikkerhet Fagskole Flere studiesteder (5)
Nettverks- og systemadministrasjon Fagskole Flere studiesteder (6)
Teknisk design med DAK 2D/3D Fagskole Flere studiesteder (4)
VFX - Visuelle effekter Fagskole Flere studiesteder (2)
  • = Videopresentasjon finnes

Videopresentasjon

Velkommen til Noroff Fagskoler! Dette er ikke en skole som er helt som andre skoler. Her får du kunnskap gjennom praktiske oppgaver. Noroff Instituttet er en ung skole som er i stadig utvikling og som presser deg til å tenke nytt.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Noroff.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Kontaktinformasjon til Noroff

NoroffKanalveien 88
5068 Bergen

Tlf: 38 00 00 00

www.noroff.no

Kontakt Noroff

Studentene setter karakterer

          (4)
Per Viggo Bergsvik   |   15.12.2014
Dette studiet passer for deg om du er kreativ, og forberedt på å jobbe mye og intensivt til langt ut på natten - gjennom hele studiet! ...Og faktisk gjennom resten av din karriere. Mediabransjen er en hard bransje, der bare de aller flinkeste får jobbmulighet. Med andre ord; sitter du igjen etter dette studiet med en helt OK karakter, har du ka...
Vis hele omtalen
          (4)
Mette   |   26.10.2014
Etter at jeg fikk en nakke prolaps og ikke lenger kunne utføre mitt tidligere arbeid, fant jeg ut at jeg måtte skaffe meg en annen utdannelse. Det eneste jeg kunne gjøre uten å slite meg ut,var å sitte ved pc'en. Så da falt valget på nettverk og IT-sikkerhet. Kunne egentlig ikke noe på forhånd, men føler at jeg ( så langt ihvertfall ) har klart ...
Vis hele omtalen
          (4)
Linda   |   25.10.2014
Uforglemmelig kjekt og sosialt år. Jeg har storkost meg. Lærerne er veldig ivrig etter at du skal få en flott portofølje. De hjelper deg til å teste dine egne grenser og får deg til å ville ta sjangser man ellers ikke ville turd å prøve. Dette er tiden til å være eksperimentell! og det får du lov å være hos Noroff.