Vis studentum.no som: Mobil

3D design og spillteknologi - innholdsutvikling

Noroff
Sammendrag
Fagskole
Bergen, Nettstudier, Oslo
2 år (heltid) / 4 år (deltid)
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen
Klasserom, Nettstudier

Startdatoer
Bergen
Kontakt Noroff

Oslo
Kontakt Noroff

Nettstudier
Ulike muligheter, kontakt Noroff

3D design og spillteknologi - innholdsutvikling

3D design og spillteknologi - Innholdsutvikling

Bli 3D-designer og skap estetiske miljøer til spill, film og andre bransjer. Studentene lærer fotogrametri, 3D-miljøer, modelleringsteknikker og karaktermodellering.

Kun fantasien setter grenser for hva du kan skape av 3D-innhold på dette studiet, som er sentrert rund innholdsproduksjon og utvikling. På studiet vil du benytte det nyeste innen software og teknologi, og vil blant annet bruke Houdini. Du vil lære å beherske fotogrametri, og vil få verdifull erfaring med 3D-grafikk og 3D-miljøer. Selv om du utvikler innhold for spill og film, er denne kompetansen og metodikken svært verdifull, også i andre bransjer.

Du lærer å bruke prosedurale programmer og teknikker. Gjennom Extended Reality (VR og AR) får du virkelig oppleve dine 3D-kreasjoner og verdener på en altoppslukende måte. Som student lærer du å lage innhold til interaktive opplevelser og spill. Gjennom studietiden jobber du målrettet mot å spisse porteføljen som skal sikre deg drømmejobben.

Førsteåret på 3D design og spillteknologi - Innholdsutvikling er det ettårige programmet 3D design og spillteknologi. Du kan likevel søke deg rett inn på dette toårige studiet, slik at du sikrer studieplass for to år.

Forberedt på arbeidslivet

Studiet fokuserer på å balansere effektiv jobbing uten å gå på kompromiss med kvalitet. Du vil lære å ta i bruk metoder, teknikker og teknologier som hjelper å få et 3D produkt raskt opp å stå. Ved hjelp kunstneriske ferdigheter og visuell problemløsning tar du produktet videre over målstreken. Behovet for tidsbesparende produksjon av 3D arbeid med høy kunstnerisk standard er i etterspørsel i mange bransjer.

I tillegg er bruken av spennende teknologier som Virtual Reality og Augmented Reality økende i flere bransjer som for eksempel utdanning, opplæring, salg og selvsagt i spill. Å ha en grunnleggende kunnskap og hands-on erfaring om hvordan denne teknologien fungerer, er enormt positivt på en 3D-designers CV.

Studiets oppbygging

Studiet starter helt elementært, og du trenger ingen forkunnskaper. På førsteåret lærer du å planlegge 3D-prosjekter, bygge, male og lyssette enkle 3D modeller. Gradvis øker kompleksiteten helt til du kan skape og levere komplekse 3D-produkter. Du lærer å lage systemer for å kunne animere objekter, og å utføre en animasjon på en troverdig måte. Du får også en grundig introduksjon i spill-teknologi, innholdsproduksjon og selvfølgelig profesjonelle arbeidsmetoder.

På andreåret staker du ut en retning du ønsker å fordype deg i, basert på veiledning fra våre fagressurser. Om denne retningen er Modeller, Environment Artist, Texture Artist, VFX Artist, Virtual eller Augmented Reality, spesialeffekter for spill, eller 3D Generalist er helt opp til deg selv. Det hele skal kulminere i et hovedprosjekt og en portefølje du kan bruke for å presentere deg selv på arbeidsmarkedet.

For kontakt eller mer informasjon om 3D design og spillteknologi - innholdsutvikling, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Videre studier/jobbmuligheter

Jobbmuligheter

Etter studiet sitter du igjen med kunnskaper, ferdigheter og kompetanse som gjør at du kan jobbe innen en rekke forskjellige 3D-relaterte bransjer. Du kan utvikle og optimalisere 3D-innhold og lage prosedurale 3D-modeller til spill, film, reklame, industrisektor. 3D-modeller kan implementeres i Virtual Reality- og Augmented Reality-løsninger for mange bransjer bransjer. Du kan også lage visuelle effekter som sofistikerte partikkeleffekter og dynamiske simuleringer.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller yrkesrettet utdanning med fagbrev.

Det kan også søkes på grunnlag av realkompetanse. Kontakt Noroff for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Høyere fagskolegrad (Higher Professional Degree). 120 studiepoeng.

Kostnader

Pris nettstudier

Heltid: 42.000,- per semester
Deltid: 21.000,- per semester

Pris campus

Heltid: 61.000,- per semester
1.900,- i registreringsavgift

Godkjenninger

Godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse. NOKUT-akkreditert.

Hvorfor velge Noroff?

Tett på arbeidslivet

Støttet av lånekassen

Ettertraktet utdanning

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen 3D design og spillteknologi - innholdsutvikling.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Noroff

Noroff

NOROFF – SCHOOL OF TECHNOLOGY AND DIGITAL MEDIA

Hos Noroff studerer fremtidens digitale innovatører. Allerede fra første dag vil du gjennom praktisk arbeid i studiet bli del av næringslivet. Vi har satt oss i arbeidsgiverstolen og laget en ønskeliste. Deretter har vi laget studieplanen.

Noroff er en livsstil. Du kommer til å bytte jobb flere ganger gjennom livet, men utdannelsen din forblir en del av din identitet. Derfor tror vi på dannelse av mennesker, utdannelse gjennom hands-on training, og ønsker å gjøre deg klar for mestring.

Vi betjener studenter i et teknologidrevet univers og istandsetter for et digitalt yrkesliv. Vår grunntanke er at du på din første arbeidsdag er klar.

Noroff har i flere tiår utdannet blant annet digitale etterforskere, filmfotografer og produsenter, 3D-animatører, grafiske designere, digitale markedsførere, spilldesignere, systemadministratorer, musikkprodusenter.

Vår visjon er at Noroff-utdannede skal være first movers. Først ute med å utvikle nye metoder, først på location, i fremste kompetanserekke – de første til å skape nye stillingstitler, nye markeder.

Vårt mangfoldige studietilbud er under stadig utvikling, og skaleres hele tiden tett opp mot arbeidsmarkedet, og innbefatter blant annet bachelorprogram ved Noroff Høyskole og fagspesialisering ved Noroff Fagskole.

Våre campus:

  • Oslo
  • Bergen
  • Stavanger
  • Kristiansand
  • Nettstudier

Alle utdanningstilbud ved Noroff er godkjent av NOKUT og våre studier er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for Utdanning.

Les mer på noroff.no.

Vis alle utdanninger fra Noroff

Kontaktinformasjon til Noroff

Noroff

Tordenskjolds Gate 9
4612 Kristiansand

Tlf: 38 00 00 00
Fax 38 00 00 01
www.noroff.no


Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 1 omtaler

Per Viggo Bergsvik
Dette studiet passer for deg om du er kreativ, og forberedt på å jobbe mye og intensivt til langt ut på natten - gjennom hele studiet! ...Og faktisk gjennom resten av din karriere. Mediabransjen er en hard bransje, der bare de aller flinkeste får jobbmulighet. Med andre ord; sitter du igjen etter dette studiet med en helt OK karakter, har du ka...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra 3D design og spillteknologi - innholdsutvikling:

OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 1 omtaler