Vis studentum.no som: Mobil

Interaktive medier – Spill

Noroff
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt Noroff - Kristiansand
Søknadsfrist: Kontakt Noroff
Ja

Interaktive medier – Spill

Bachelor i interaktive medier - spill

Bachelorprogram i Interaktiv medier med spesialisering i Spill

Dette bachelorstudiet har hovedfokus på spilldesign og spillutvikling, og forbereder deg på en rekke roller innen underholdningsbransjen og kreative næringer.

Bli en spilldesigner

Dette bachelorstudiet fokuserer på underholdningsteknologier og kreative næringer som et kompetansefelt. Det kan brukes på flere områder, blant annet grensesnitt- og interaksjonsdesign, digitale spill, og animasjon.

Studiet gir relevant kunnskap om digitale underholdningssystemer som kreves innen ordinære og uavhengige bransjer og næringer. Etter studiet kan du blant annet jobbe i spill- og animasjonsbransjen, eller opprette ditt eget spillselskap.

3Dspill

Bachelorgraden gir en bred oversikt over dine fremtidige faglige muligheter. Du kan designe brukervennlige grensesnitt og interaksjon for digitale spill, og lage animasjoner og motion graphics for spill og filmer. Du kan også arbeide med karakterdesign og game world environments.

Du lærer å utvikle kreativt innhold for flere plattformer, blant annet datamaskiner, konsoller, mobiltelefoner og nettbrett. Det blir også undervisning i bruk av motion capture-studio, 3D-skannere, 3D-skrivere, Oculus Rift og andre teknologier.

Studentene lærer å utvikle et konsept, fra innledende design til ferdig produkt. Ved å kombinere tradisjonelle designferdigheter og kreative prosesser med banebrytende teknologi, fokuserer studiet på å fremheve kreative ferdigheter.

3dspilldesign

Studiets oppbygging

I løpet av første studieår vil studentene utforske grunnlaget for visuell kultur. Det læres viktige egenskaper, som kreativ og interaktiv koding og scripting, kommunikasjonskompetanse og programvarekunnskap.

Andreåret går mer i dybden på ulike metoder og prosesser som brukes i kreative miljøer og bransjer. Studentene forbedrer sine evner til å skape og utvikle innovative gaming- og animasjonsinteraksjoner i form av karakterdesign, spillmiljøer, gameplay, level design, spillopplevelse, og trender innen visual interface design.

På tredje studieåret utforskes nye trender innen spill og animasjon. Målet er å bli kompetent innenfor interaktiv scripting, spilldesign, grensesnitt og interaksjonsdesign. Årets hovedmål er å forberede for entreprenørskap, og studentene produser sin portefølje til bruk i jobbsøking.

For kontakt eller mer informasjon om Interaktive medier – Spill, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Videre studier

Studenter med bachelorgrad i interaktive medier - spill kan søke seg videre til høyere utdanninger relatert til kunst- og designstudier som inneholder spill- og animasjonsemner på master- og doktorgradsnivå, på diverse universiteter og høyskoler i Norge og i utlandet.

Mulighetene i jobbverdenen

Etter studiet vil du ha bred kompetanse i interaktive underholdningssystemer og motion graphics. Du vil være egnet for arbeid innen interaktiv skripting, spilldesign, spillutvikling, illustrasjon, spilltesting, spillanmelding, spillproduksjon, 2D- og 3D-undervisning, visuell undervisning, nettbasert læring, og multimediedesign.

Studiet gir kompetanse til å jobbe i spill- og animasjonsbransjen, men også til å skape eget foretak, eller en utarbeide en forretningsstrategi for et spill- eller animasjonsselskap.

Opptakskrav/Søknad

Fullført og bestått treårig videregående opplæring.

Det kan også søkes på grunnlag av realkompetanse. Kontakt Noroff for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Kostnader

Pris nett

42.000,- per semester
1.500,- i registreringsavgift

Pris klasserom

56.250,- per semester
1.500,- i registreringsavgift

Godkjenninger

Godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse. NOKUT-godkjent.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Interaktive medier – Spill.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Noroff

Noroff

NOROFF - SCHOOL OF TECHNOLOGY AND DIGITAL MEDIA

Hos Noroff studerer fremtidens digitale innovatører. Fra første dag får du være hands-on. Fra første dag følger næringslivet med på ditt utdanningsløp. Vi har satt oss i arbeidsgiverstolen og laget en ønskeliste. Deretter har vi laget studieplanen.

Noroff er en livsstil. Du kommer til å bytte jobb flere ganger gjennom livet, men utdannelsen din forblir en del av din identitet. Derfor tror vi på dannelse av mennesker, utdannelse gjennom hands-on training, og ønsker å gjøre deg klar for mestring.

Vi betjener studenter i et teknologidrevet univers og istandsetter for et digitalt yrkesliv. Vår grunntanke er at du på din første arbeidsdag er klar. Til arbeid.

Noroff har i flere tiår utdannet blant annet digitale etterforskere, filmfotografer og produsenter, 3D-animatører, grafiske designere, digitale markedsførere, spilldesignere, systemadministratorer, musikkprodusenter.

Vår visjon er at Noroff-utdannede skal være first movers. Først ute med å utvikle nye metoder, først på location, i fremste kompetanserekke – de første til å skape nye stillingstitler, nye markeder.

Vårt mangfoldige studietilbud er under stadig utvikling, og skaleres hele tiden tett opp mot arbeidsmarkedet, og innbefatter blant annet bachelorprogram ved Noroff Høyskole og fagspesialisering ved Noroff Fagskole.

Våre campus:

  • Oslo
  • Bergen
  • Stavanger
  • Kristiansand
  • Nettstudier

Alle utdanningstilbud ved Noroff er godkjent av NOKUT og våre studier er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for Utdanning.

Les mer på noroff.no.

Noroff

Vis alle utdanninger fra Noroff

Kontaktinformasjon til Noroff

Noroff

Elvegata 2A
4608 Kristiansand

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Interaktive medier – Spill:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!