Vis studentum.no som: Mobil

Videomarkedsføring i sosiale medier

Noroff
Sammendrag
Heltid/deltid
1 år (heltid) 2 år (deltid)
Fagskole
Oppstart: Høst og vår - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak
Kontakt lånekassen

Videomarkedsføring i sosiale medier

videomarkedsføring i sosiale medier

Videomarkedsføring i sosiale medier

Video er en viktig del av influencer-markedsføring. Jobb med digitale strategier og benytt videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

Det er stor etterspørsel etter digitale markedsførere som er flinke til å påvirke publikum. Denne ettårige utdanningen gir praktiske og anvendbare ferdigheter i videomarkedsføring i sosiale medier. Nyutdannede vil kunne arbeide med digitale markedsføringsstrategier rettet spesielt mot videoproduksjoner for sosiale medier og YouTube. Mot slutten av studiet vil du kunne utvikle og drive en vellykket YouTube-kanal.

Studentene lærer å anvende relevant teknologi innen feltet og utvikle ferdigheter i å designe videokampanjer skreddersydd for ulike digitale medieplattformer. Du vil utvikle digital markedsføringskompetanse og benytte deg av ferdighetene til å planlegge, filme og redigere kostnadseffektive videoproduksjoner for YouTube.

Nå din målgruppe

I løpet av studiet vil du utvikle grunnleggende ferdigheter innen forretningsutvikling og vil kunne starte og drive ditt eget selskap innen feltet. Du vil også lære hvordan du kan nå ut til og påvirke utvalgte målgrupper gjennom organisk videoinnhold, og lære effektive produksjonsteknikker for videoannonser tilpasset forskjellige plattformer.

Studentene vil også få en forståelse av resultatdataanalyse for optimalisering og justeringer av videomarkedsføringsstrategien. Du vil samarbeide med virkelige kunder gjennom flere prosjekter, og det endelige prosjektet vil være en utførelse av en omfattende videokampanje i tråd med din valgte virksomhets digitale markedsstrategi.

Ferdigheter med stor etterspørsel

Kampen om oppmerksomhet øker, og historiefortellinger er avgjørende. Bedrifter i dag forstår at effektiv markedsføring skjer i sosiale medier-plattformer og på YouTube. En kombinasjon av ferdigheter i YouTube-videoproduksjon, kunnskap innen digital markedsføring og evne til å måle ytelse ved bruk av analyseverktøy, er kompetanse som trengs for disse formålene. Dette ettårige utdanningsprogrammet gir deg denne kompetansen og nyutdannede vil kunne jobbe i selskaper i en rekke bransjer.

Studiets oppbygging

Det første semesteret starter med en introduksjon til digital markedsføringsstrategi, med fokus på kommunikasjon, trender og bruk av forskjellige digitale plattformer. Det andre emnet er Online Video Production, et praktisk praktisk kurs i videoproduksjon og arbeidsflyten som trengs for nettbasert videomarkedsføring. Videre dykker vi ned i YouTube-metodikken og hvordan vi kan utvikle og drifte en vellykket YouTube-kanal. Semesteret avsluttes med et prosjekt i samarbeid med et selskap etter eget valg.

Andre semester starter med et bransjeprosjekt; et kurs som gir dypere innsikt i hvordan kandidater kan utvikle en forretningsmodell og utøve entreprenørskap. Det fortsetter med et spennende emne i SoMe Video, hvor du lærer hvordan du kan nå ut til og engasjere et publikum gjennom organisk videoinnhold og bruk av kreative historiefortellingsteknikker. I emnet Video Advertisement lærer du hvordan du utvikler videoannonser med gjennomtenkt call-to-action rettet mot utvalgte målgrupper i forskjellige sosiale medieplattformer. I det avsluttende emnet Performance Analytics lærer studentene hvordan de bruker dataanalyseverktøy og performance-rapporter om videoinnhold i digitale kampanjer.

I prosjekteksamen skal studentene designe en digital videomarkedsføringkampanje for et spesifikt produkt eller tjeneste og utføre dette for en kunde. Studenten vil produsere betalte annonser for selskapet og utføre en omfattende videostrategi i samsvar med en digital markedsføringsplan.

For kontakt eller mer informasjon om Videomarkedsføring i sosiale medier, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Jobbmuligheter

Stillingstitler som brukes mye er digital videomarkedsfører, digital markedsfører, influenser, digital markedssjef, markedskoordinator, markedskonsulent, markedsstrateg og digital rådgiver. I større bedrifter kan du jobbe som videospesialist i markeds-, informasjons- eller kommunikasjonsavdelingen. I mindre bedrifter med sterkt fokus på video i sin markedsstrategi kan du jobbe som markedsansvarlig eller markedssjef.

Studiet kan også være godt egnet for deg som ønsker å starte egen virksomhet. Med en grunnkompetanse innen videomarkedsføring og håndfast erfaring med kostnadseffektive markedstiltak, vil du bli i stand til å markedsføre deg selv og ditt foretak, eventuelt din egen YouTube-kanal.

Videre studier

Utdanningen fungerer også som plattform for videre studier innen feltet. Studenter som har studert frontend-utvikling kan også kombinere dette med digital markedsføring, grafisk design og filmproduksjon.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller yrkesrettet utdanning med fagbrev. Det kan også søkes på grunnlag av realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium (60 studiepoeng).

Kostnader

Heltid: 36.000,- per semester
Deltid: 18.000,- per semester

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Videomarkedsføring i sosiale medier.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Noroff

Noroff

NOROFF - SCHOOL OF TECHNOLOGY AND DIGITAL MEDIA

Hos Noroff studerer fremtidens digitale innovatører. Fra første dag får du være hands-on. Fra første dag følger næringslivet med på ditt utdanningsløp. Vi har satt oss i arbeidsgiverstolen og laget en ønskeliste. Deretter har vi laget studieplanen.

Noroff er en livsstil. Du kommer til å bytte jobb flere ganger gjennom livet, men utdannelsen din forblir en del av din identitet. Derfor tror vi på dannelse av mennesker, utdannelse gjennom hands-on training, og ønsker å gjøre deg klar for mestring.

Vi betjener studenter i et teknologidrevet univers og istandsetter for et digitalt yrkesliv. Vår grunntanke er at du på din første arbeidsdag er klar. Til arbeid.

Noroff har i flere tiår utdannet blant annet digitale etterforskere, filmfotografer og produsenter, 3D-animatører, grafiske designere, digitale markedsførere, spilldesignere, systemadministratorer, musikkprodusenter.

Vår visjon er at Noroff-utdannede skal være first movers. Først ute med å utvikle nye metoder, først på location, i fremste kompetanserekke – de første til å skape nye stillingstitler, nye markeder.

Vårt mangfoldige studietilbud er under stadig utvikling, og skaleres hele tiden tett opp mot arbeidsmarkedet, og innbefatter blant annet bachelorprogram ved Noroff Høyskole og fagspesialisering ved Noroff Fagskole.

Våre campus:

  • Oslo
  • Bergen
  • Stavanger
  • Kristiansand
  • Nettstudier

Alle utdanningstilbud ved Noroff er godkjent av NOKUT og våre studier er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for Utdanning.

Les mer på noroff.no.

Noroff

Vis alle utdanninger fra Noroff

Kontaktinformasjon til Noroff

Noroff

Elvegata 2A
4608 Kristiansand


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Videomarkedsføring i sosiale medier:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!