Vis studentum.no som: Mobil

Fysioterapi - Masterutdanning på engelsk

Agder Vitenskapsakademi: Poznan University of Medical Sciences
Sammendrag
Heltid
5 år
Master, 5 år
Oppstart: Kontakt Agder Vitenskapsakademi - Poznan
Søknadsfrist: Kontakt Agder Vitenskapsakademi
Ja

Fysioterapi - Masterutdanning på engelsk

Fysioterapi i Polen

Studer fysioterapi i Polen

Ønsker du å studere fysioterapi? Hvorfor ikke ta utdanningen i utlandet? Agder Vitenskapsakademi hjelper deg inn på medisinstudiet på Poznan University i Polen!

Fysioterapiutdanningen ved Poznan University of Medical Sciences (PUMS) er tilrettelagt spesielt for skandinaviske studenter. Studiet ble omgjort til femårig masterutdannelse i 201 og har engelsk som undervisningsspråk. 

Undervisningen finner sted ved universitetets Faculty of Health Sciences, som er det yngste og derfor kanskje mest dynamiske fakultetet ved PUMS.

Hva gjør en fysioterapeut?

Fysioterapi er et medisinsk fag som handler om bevegelse. Som fysioterapeut vil du undersøke, behandle og jobbe med å forebygge fysiske skader og plager knyttet til kroppens bevegelighet. Eksempler er skader og sykdommer i bein, ledd, muskler og sener. Du vil få god kunnskap om kroppens bevegelser og funksjoner, og vil kunne kartlegge pasientens behov for behandling, opptrening og rehabilitering.

I tillegg vil du kunne veilede og gi råd for å fremme god helse hos pasienten.

For kontakt eller mer informasjon om Fysioterapi - Masterutdanning på engelsk, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

I tillegg til generell studiekompetanse, er det en fordel om søkere til fysioterapiutdanningen i Poznan har Biologi 1 og / eller 2.

PoznanAktuelle norske søkere innkalles til opptaksintervju, og intervjuet foregår på engelsk. På opptaksintervjuet vil du få spørsmål om din bakgrunn, motivasjon, interesse for studiet og dine tanker om å studere i Poznan og Polen. Du vil få faglige spørsmål  i biologi.

Kontakt Agder Vitenskapsakademi for mer informasjon

Studiefakta, Tittel m.m

Femårig mastergrad i fysioterapi gir tittelen Master of Science in Physiotherapy.

Kostnader

Søknadsavgift / Processing fee: 85 PLN (tilsvarer omtrent 180 NOK)
Intervjuavgift / Interview fee: 2500 NOK 
Administrasjonsavgift / Administration fee: 3500 NOK

Kontakt Agder Vitenskapsakademi for mer informasjon

Videopresentasjon

Fysioterapi i Polen

Agder Vitenskapsakademi

Vurderer du å ta fysioterapistudiene i Polen? Agder Vitenskapsakademi sender mange norske studenter til Polen hvert eneste år, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.

Her får du et lite inntrykk av livet på Poznan University of Medical Sciences i Polen!


Agder Vitenskapsakademi: Poznan University of Medical Sciences

Poznan University of Medical Sciences

Medisin, fysioterapi, odontologi og farmasi i Polen – Poznan University

Agder Vitenskapsakademi er inntakskontor for nordiske søkere til Poznan University of Medical Sciences, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.

Poznan University of Medical Sciences er blant de ledende medisinske universitetene i Polen , og er et av alternativene for deg som vil studere medisin i Polen. Dette tradisjonsrike og høyt respekterte universitetet tilbyr førsteklasses engelskspråklige programmer i følgende medisinske fag:

 Fysioterapi
 Medisin, 6 år
 Medisin, 4 år
 Tannlege
 Farmasi

Studer på Polens beste medisinske universitet

Poznan University of Medical Sciences er kjent for fremstående forskning på mange fagområder, og tilbyr studentene utfordrende studier med mye praksis og grundig oppfølging. PUMS har over 200 professorer og totalt over 1200 faglig ansatte som årlig produserer flere hundre tidsskriftartikler. Universitetet arrangerer mange internasjonale kongresser og samarbeider regelmessig med 15 utenlandske universiteter.  

PUMS er utvilsomt et av Polens ledende medisinske universiteter med nesten 90 års utdanningshistorie bak seg, og samtidig med et sterkt fokus på faglig og pedagogisk utvikling. Velger du studier ved Poznan University of Medical Sciences kan du derfor være trygg på at du vil få et tilbud på høyt faglig og pedagogisk nivå, og en utdanning for livet!

Medisin i Polen

Hvordan er det å bo og studere i Poznan?

Poznan er en trivelig by hvor studentene har tradisjon for å skape et godt og inkluderende miljø. Som ny student vil du derfor bli godt ivaretatt og veiledet av mer erfarne studenter. PUMS tilbyr rimelige bomuligheter på fire ulike studenthjem: Eskulap, Medyk, Aspirynka og Wawrzynek. Alle ligger sentralt i byen og nær universitetets undervisningsbygg. 

Poznan er hovedstaden i den fremgangsrike regionen Wielkopolska (Store Polen) i det vestlige Polen, og byen ligger midt mellom Warszawa og Berlin. Poznan har over 600.000 innbyggere, og er dermed landets femte største by. Byen er også landets tredje største akademiske senter, og har over 60,000 studenter fordelt på tolv ulike institusjoner for høyere utdanning.

Byen har et kompakt bysentrum med en trivelig gågate og den flotte gamle markedsplassen Stary Rynek, kjent for sin utsøkte arkitektur. Her treffes folk på plassens mange gode spisesteder, og de norske studentene har sitt spesielle samlingssted her.  Sentralt på plassen ligger det vakre og berømte rådhuset fra 1536.

Vis alle utdanninger fra Agder Vitenskapsakademi: Poznan University of Medical Sciences

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fysioterapi - Masterutdanning på engelsk.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Agder Vitenskapsakademi: Poznan University of Medical Sciences

Agder Vitenskapsakademi: Poznan University of Medical Sciences

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fysioterapi - Masterutdanning på engelsk:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Lise - Fysioterapiutdanning PUMS...

Lise Alvestad er student ved fysioterapeututdanningen ved Poznan University of Medical Sciences.

Her forteller hun om sine opplevelser og erfaringer som fysioterapistudent i Polen.

Les mer

Du kan kanskje også være interessert i: