Vis studentum.no som: Mobil

Fysioterapi

Studier i Utlandet
Sammendrag
Universitet og høgskole
Madrid
4 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Søknadsfrist: Søknad januar til september hvert år
Klasserom
Fysioterapi

Fysioterapi

Bachelor i Fysioterapi 

På denne fire årige bachelorgraden utdanner du deg til fysioterapeut. I tillegg til å opparbeide deg god kunnskap, vil du lære deg hvordan du godt kan kommunisere med pasienter, og best avdekke deres behov. 

Du vil ha tilgang på top fasiliteter på Universidad Europea i Madrid. De første to årene av studiet er alt 100% på engelsk, de siste ti årene er det på Spansk. Dette gjør deg i stand til å gjennomføre praksis i utlandet.

Du vil ikke bare bli fysioterapeut, men lære deg spansk i tillegg. Spansk er et verdensspråk og 580 millioner mennesker bruker språket. Så det er absolutt en fordel å ha med seg! 

Hva gjør vi? 

Vi i Studier i Utlandet hjelper deg fra søknadsprosessen starter til du er inne på universitetet, helt gratis. 

For kontakt eller mer informasjon om Fysioterapi , vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Jobbmuligheter: Etter endt studie vil du bli fysioterapeut og vil ha muligheten til å jobbe som fysioterapeut innen ulike områder. 

Videre studier: Du kan søke master etter du er ferdig med bachelorgrad i fysioterapi. Da vil du få muligheten til å fordype deg på et område inne fysioterapi du er ekstra interessert i. Universidad Europea tilbyr blant annet en master i trening og sports fysioterapi. Vi hjelper deg gjerne med å søke master etter endt bachelor. 

Opptakskrav/Søknad

For å søke trenger du: 

 • Vitnemål  
 • Pass 
 • Engelsktest 

Søknadsprosessen er enkel, du sender etterspurte dokumenter til oss, og vi holder kontakten med universitetet og holder deg oppdatert hele veien.

 • Etter at universitetet har mottatt disse dokumentene, skal du gjennomføre et skriftlig intervju og en personlighetstest. 

Det er fortløpende opptak og det lønner seg å søke så fort som mulig. Dersom du blir tilbudt plass, må du betale en reservasjonsavgift på ca 1.200 euro, vi informerer deg om dette når det blir aktuelt. 

Vi guider deg gjennom hele prosessen!

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (240 ECTS)

Kostnader

11.820 euro i året 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fysioterapi .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du studere på et internasjonalt universitet i hjertet av Europa - ved "Verdens vakreste Campus"? Universidad Europea Madrid (UEM) er det universitetet i Spania som har flest norske studenter.

Studier i Utlandet er norsk agent for Universidad Europea som gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Vi er betalt av Universidad Europea for å hjelpe deg gratis i søknads og opptaksprosessen, noe som ofte kan være vanskelig å gjøre på egenhånd til utenlandske universitetet. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Studer i Madrid

Campus ligger litt utenfor Madrid og er i seg selv en oase. Her finner du parkanlegg, innsjøer, fossefall, og et bredt utvalg av sportsfasiliteter, inklusivt fotball og friidrettsbane, volleyball og tennis, samt sportssenter med svømmehall og mye mer. Universidad Europea er et av de største universitet i Spania, med et rikt internasjonalt miljø, hvor antall internasjonale studenter er stadig økende.

Om Universitetet

Universidad Europea tilbyr en helhetlig akademisk opplevelse, som gjør deg rustet for å tre inn på et internasjonalt arbeidsmarked. Alle studieprogrammene er tilpasset samfunnets og arbeidsmarkedets krav, samt studentenes behov. I tillegg til et enormt utvalg av spanske studieprogram, kan du velge blant flere internasjonale program som undervises på engelsk.

Gjennom Studier i Utlandet kan du studere disse fagene ved Universidad Europea Madrid/Valencia 

 • Arkitekt 
 • Tannlege 
 • Psykologi
 • Fysioterapi
 • Internasjonale relasjoner 
 • Idrettsstudier 
 • Business administration 
 • Hotel management 
 • Aerospace engineering 

HVorfor velge UNiversidad Europea?

Universidad Europea er rangert blant topp 5 private universiteter i Spania og tilbyr utdanninger både på campus og på nett. Med et stort alumni-nettverk får du muligheten til å knytte internasjonale kontakter, som gir deg gode forutsetninger til din karriere. Faktisk blir 88% av uteksaminerte studenter ansatt innen 18 måneder etter endt studium.

Campus

Universidad Europea har i tillegg til Madrid, campus i Valencia og Kanariøyene. 

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet


Tlf: +47 924 72 572
studieriutlandet.org

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fysioterapi :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!