Vis studentum.no som: Mobil

Manuellterapi ved Curtin University

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Perth
Ulike muligheter, kontakt skolen
Heltid
Støttet av lånekassen
februar 2023
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Klasserom

Videreutdanning i manuellterapi – Curtin University

Manuellterapi

Manuellterapi ved Curtin University i Perth

Ønsker du en videreutdanning i fysioterapi og vil studere utenlands? Oslo Nye Høyskole samarbeider med Curtin university, hvor du kan videreutdanne deg innen manuellterapi. 

Kort om manuellterapi

Manuellterapi er en klinisk videreutdanning for fysioterapeuter. Manuellterapeuter er eksperter på muskel- og skjelett. De undersøker og behandler pasienter, i tillegg til å sykemelde og henvise til videre undersøkelse hos spesialister. Målet er å gjenopprette eller bedre kroppens funksjoner. 

Om Curtin University

Curtin er kjent internasjonalt for sin satsing på forskning og innovativ læring og det største og mest multikulturelle universitetet på vestkysten. Curtin University er spesielt kjent for sine helsefaglige studier og for norske studenter er videreutdanning innen manuell terapi populær.  Studiestart er i februar og for å søke må du har minst 2 års arbeidserfaring.

Utdanningen er intensiv, og det kreves mye av studentene. Både den teoretiske delen av utdanningen og den praktiske foregår i samme tidsrom, ikke i separate bolker som i Norge. 

For kontakt eller mer informasjon om Manuellterapi ved Curtin University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Søknaden sendes til Oslo Nye Høyskole, kontakt dem her.

  • Godkjenningspapirer
  • Dokumentasjon fra Statens autorisasjonskontor for helsepersonell på at du fortsatt er godkjent
  • Dokumentasjon på bachelorgraden din i fysioterapi: både karakterutskrifter og selve vitnemålet
  • En attest
  • Dokumentasjon på engelsk: IELTS test. 

Alle vedlegg du sender med søknaden må være på engelsk, og de må være sertifiserte (godkjente) kopier. 

Studiefakta, Tittel m.m

Studiestart er i februar og for å søke må du har minst 2 års arbeidserfaring.

Studier i manuellterapi fra utenlandske universiteter kan gi rett til bruk av takst A8 manuell terapi i Norge, men du må søke om godkjenning for dette etter endt utdanning.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Manuellterapi ved Curtin University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole tilbyr fleksibel utdanning som legger til rette for læringsglede og livslang læring.   

Oslo Nye Høyskoles samfunnsoppdrag er forskning og utdanning av høy kvalitet. På campus i Oslo eller på nett. Vi er en uavhengig breddehøyskole med et moderne og fremtidsrettet studietilbud innen psykologi, helse, økonomi og administrasjon, samt statsvitenskap og internasjonale relasjoner. Høyskolen tilbyr en rekke studieprogram på master-, bachelor-, bachelorgradsenkeltemne- eller årsenhetsnivå. 

Høyskolen består av fire institutt: 

  • Institutt for psykologi 
  • Institutt for statsvitenskap og internasjonale relasjoner
  • Institutt for helsefag
  • Institutt for økonomi og administrasjon

 

Utdanninger i Oslo ved ONH

Campus i Oslo finner du sentralt i byen, på urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i for eksempel studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene og fadderstyret.

Nettstudier ved ONH

Som nettstudent har du en fleksibel studiehverdag hvor du selv kan velge når og hvor du vil studere. Få kompetanse med enkeltemner, bygg videre på årsstudium, eller ta en hel bachelorgrad på nett. 

Som nettstudent blir du godt tatt vare på. Du får din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele har du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og mulighet til å danne kollokviegrupper med andre
studenter.

Vi har to oppstartsperioder for nettstudier i året, du kan starte mellom 15. desember og 1. februar, eller mellom 1. august og 15. september.

Studier i utlandet gjennom ONH

ONH Education, en underenhet av Oslo Nye Høyskole, samarbeider med universiteter i mange land, og hjelper deg på veien til ditt drømmestudium. Å studere i utlandet gir deg ikke bare en utdanning – du får opplevelser for livet og et unikt utgangspunkt for en spennende karriere.

Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo før du drar videre til utlandet. Gjennom ONH Education kan du studere til å bli lege, tannlege, veterinær, fysioterapeut eller kiropraktor. Du kan også ta en bachelorgrad i mange forskjellige fagområder i Australia, eller dra et semester på utveksling.

Vi hjelper deg med alt det praktiske rundt søknad og følger deg gjennom prosessen og frem til avreise. Alle samarbeidsuniversitetene våre er godkjent for støtte av Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Manuellterapi ved Curtin University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!