Vis studentum.no som: Mobil

Psykologi - Profesjonsstudium

Studier i Utlandet
Sammendrag
Heltid
4 år bachelor + 1,5 år klinisk master
Profesjonsstudium
Oppstart: September - Madrid
Ja

Psykologi - Profesjonsstudium

studere psykologi i spania

Profesjonsstudiet i psykologi – på engelsk i Madrid

Med profesjonsstudiet i psykologi fra Universidad Europea De Madrid (UEM) blir du autorisert psykologi i Spania og kvalifiserer også til EuroPsy-sertifikat. Helsedirektoratet gir nå lisens til studenter med utdanningen Psicologo General Sanitario.Denne tittelen gir også rett til lovregulert yrke som psykolog i Spania.

Innhold

Psykologiprogrammet ved UEM består av en 4-årig bachelorgrad + 1,5 år klinisk mastergrad. Før oppstart til det 3. studieåret, velger du klinisk retning.
Alle som har bestått bachelorprogrammet ved UEM blir prioritert videre inn på klinisk master.

Undervisningsspråket er engelsk, men studentene må i løpet av 2. året lære seg spansk tilsvarende B2 nivå, med en bestått eksamen. UEM tilrettelegger og hjelper de internasjonale studentene med dette, og spansk blir også satt opp på timeplanen som fag i år 2. Du kan også ta forkurs i spanks, dekkes av Lånekassen hvis lengde og timeantall tifredsstilles.

Den kliniske masteren er på spansk. Dette for å kunne få spansk psykologautorisasjon, og også tittelen til å kalle deg Psykolog. Denne autorisasjonen gir deg også rett til å søke om EuroPsy autorisasjon.
Helsedirektoratet har våren 2018, godkjent denne utdanningen "Psicologo General Sanitario" rett til lisens til å arbeide som Psykolog med veiledende praksis i ett år, for så å kunne søke om norsk autorisasjon.

Opptakskrav/Søknad

  • Bestått studiespesialiserende vitnemål fra v.g skole
  • Bestått Engelsk test
  • Personlighetstest ved UEM
  • Written Interview

Søknad og opptak skjer gjennom Studier i Utlandet. Du får hjelp og veiledning gjennom hele søknadsprosessen, inklusiv enrollment, Uned credentical, bolig mm. Send en henvendelse for mer informasjon.
Du kan også søke deg inn med 1. termin karakterer fra 3. klasse. Endelig vitnemål ettersendes.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor 4 år + Master 1,5 år (Profesjonsstudium)

Kostnader

Skolepenger: 9700 euro pr år. Programmet støttes av Lånekassen

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Psykologi - Profesjonsstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea ved norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea Spania v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du studere på et internasjonalt universitet i hjertet av Europa - ved "Verdens vakreste Campus"? UE Madrid er det universitetet i Spania som har flest norske studenter.

Studier i Utlandet er norsk agent for Universidad Europea, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Studer i spania

Campus ligger litt utenfor Madrid- og er i seg selv en oase. Her finner du parkanlegg, innsjøer, fossefal, og et bredt utvalg av sportsfasiliteter inklusiv fotball og friidrettsbane, volleyball og tennis, samt sportssenter med svømmehall og mye mer. Universidad Europea er Spanias er et av de største universitet i Spania, med et rikt internasjonalt miljø, hvor antall internasjonale studenter er stadig økende.

Om Universitetet

Universidad Europea tilbyr en helhetlig akademisk opplevelse, som gjør deg rustet for å tre inn på et internasjonalt arbeidsmarked. Alle studieprogrammene er tilpasset samfunnets og arbeidsmarkedets krav, samt studentenes ulike behov. I tillegg til et enormt stort utvalg av spanske studieprogram, kan du velge blant følgende internasjonale ( engelske): Tannlege, Arkitekt, Psykologi, Global International Relations og Global International Business.

Universidad Europeas pedagogiske modell tar sikte på å utvikle hver enkelt students kompetanse, inkludert leder- og kommunikasjonsferdigheter, og har en sterk internasjonal tilnærming. Universitetet har 16.000 studenter fra over 200 land – fordelt på fem campuser i tre byer.

NB! Universidad Europea tilbyr også studier på engelsk i Valencia, blant annet tannlege og Global Business Management.

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Studier i Utlandet

Studier i Utlandet

Ramdalveien 2


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Psykologi - Profesjonsstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!