Profesjonsstudium

Psykologi - profesjonsstudium

Varighet
4 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Løpende opptak
Varighet
4 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Løpende opptak
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Psykologi - profesjonsstudium

Psykologi

Bli klinisk Psykolog - ta din utdanning i Madrid og Valencia!

Er du interessert i å forstå menneskers tankeprosesser, og drømmer om en karriere som psykolog? Ta et profesjonsstudium i psykologi ved Universidad Europea. Studier i Utlandet hjelper deg med hele søknadsprosessen!

De første to kullene av norske studenter som har tatt dette spanske profesjonsstudiet har fått norsk lisens av Helsedirektoratet, som igjen gir mulighet for å bli autorisert klinisk psykolog i Norge.

Psykologi ved Universidad Europea

Universitetet er et av de største private i Spania og byr på en drøm av et campus (Madrid). Universitetet har mange ulike aktiviteter å tilby, i tillegg til idrettsaktiviteter og et bredt utvalg av studieprogram, som psykologi, tannlege, arkitekt, internasjonale relasjoner, business 6 management, idrett, fysioterapi m. flere.

Nå tilbyr Universidad Europea også dette spanske profesjonsstudiet ved campus i Valencia, på engelsk.

Ta kontakt med oss for søknad- og opptakskrav til dette studiet.

Om psykologiutdanningen 

Utdanningen består av en 4-årig bachelor, etterfulgt av 1,5 år klinisk master. Undervisningen foregår på engelsk, men du lærer deg spansk paralelet da du fra og med 3- året skal begynne med klinisk praksis. Tredje studieår velger du klinisk retning. Alle studenter med gjennomført bachelor i helse/klinisk psykologi fra UEM er prioritert inn på masterprogrammet. Den kliniske masteren undervises på spansk, og halvparten av programmet er klinisk.Du blir autorisert spansk psykolog når du er ferdig utdannet.

Språktest

Selv om undervisningen er på engelsk, må du ved utgangen av 2. år, ta en spanskeksamen tilsvarende B2. Dette er fordi du i 3. år vil starte din kliniske praksis ved sykehus eller annen institusjon semester i Madrid. Selv om du har veiledere som snakker engelsk, må du beherske muntlig spansk. 

Autorisasjon i Norge

Retten til å motta norsk lisens som psykolog reguleres av Helsedirektoratet og forutsetter at du først fullfører det fullstendige utdanningsløpet som gir autorisasjon i Spania. Dette inkluderer obligatorisk praksis i utdanningslandet. Helsedirektoratet har nå gitt de 2 første norske kullene som er utdannet herfra norsk lisens. Ta kontakt fo mer informasjon og hjelp!

For kontakt eller mer informasjon om Psykologi - profesjonsstudium, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

Velg mellom 2 startdatoer

Høst

 • Klasserom
 • Madrid
 • Søknadsfrist: Løpende opptak

Høst

 • Klasserom
 • Valencia
 • Søknadsfrist: Løpende opptak

Opptakskrav/Søknad

 • Pass 
 • Vitnemål 
 • Online søknad 
 • Engelsktest 
 • Skriftlig intervju 
 • Personlighetstest
 • Lurt å søke tidlig! (Januar – Mars)

Hva gjør vi? 

Vi i Studier i Utlandet hjelper deg fra søknadsprosessen starter til du er inne på universitetet, helt gratis. Ta kontakt med oss for hele søknads og opotaksprosessen. Vi guider deg gjennom hele prosessen!

Studiefakta, Tittel m.m

Studiets innhold

Bachelor + Masterprogram

I løpet av psykologiprogrammet vil du løse saker og gjennomgå simulerte øvelser som involverer aktører i klasserom utstyrt med den mest avanserte teknologien innen psykologi. Tjenestene som tilbys deles inn i tre områder: klinisk- og helseområdet, sosiopedagogisk meklingsområde og psyko-pedagogisk område og opplæringsområde. På alle tre områdene kan psykologistudenter utvikle og styrke sine ferdigheter og kompetanse som psykologer. De vil gjøre det ved å delta i psykologiske inngrep som blir veiledet og ledet av en kvalifisert psykolog. De vil også lære meklingsteknikker, ha psykopedagogisk veiledning og forskningsprosjekter ledet av PAC-professorer og forskningspersonale.

Du blir autorisert spansk psykolog etter endt studie.

Kostnader

12.880  euro per år. Støttes av Lånekassen. 

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Psykologi - profesjonsstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Universidad Europea Madrid – Valencia – Alicante v/norsk agent Studier i Utlandet

Studier i Utlandet

Studier i Utlandet hjelper studiesøkende norske studenter med søknads- og opptaksprosessen til studieprogram flere steder, blant annet i Madrid, Barcelona, Valencia, Paris, Toulouse, Milano, Roma, London og på Kypros. Vår spesialkompetanse er følgende områder: Medisin, Tannlege, profesjonsstudiet i Psykologi, Arkitekt,...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universidad Europea Madrid – Valencia – Alicante v/norsk agent Studier i Utlandet

Highlights