Psykologi - profesjonsstudium

Studier i Utlandet
Sammendrag
Profesjonsstudium
Madrid
4 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Søknadsfrist: Løpende opptak
Klasserom
Psykologi

Psykologi - profesjonsstudium

Psykologistudiet i Madrid gir nå Norsk lisens av Helsedirektoratet!

Dette spanske profesjonsstudiet gis nå norsk lisens av Helsedirektoratet, som igjen gir deg mulighet for å bli autorisert klinisk psykolog i Norge.

Universitetet er et av de største private i Spania og byr på en drøm av et campus! Universitetet har mange ulike aktiviteter å tilby, i tillegg til idrettsaktiviteter og et bredt utvalg av studieprogram, som psykologi, tannlege, arkitekt, internasjonale relasjoner, business 6 management, idrett, fysioterapi m. flere.

Ta kontakt med oss for søknad- og opptakskrav til dette studiet.

Studiets oppbygning

Utdanningen består av en 4-årig bachelor, etterfulgt av 1,5 år klinisk master. Undervisningen foregår på engelsk. Tredje studieår velger du hvilken klinisk retning du ønsker å spesialisere deg i. Alle studenter med gjennomført bachelor i helse/klinisk psykologi fra UEM er prioritert inn på masterprogrammet.

Språktest

Selv om undervisningen er på engelsk, må du ved utgangen av 2. år, ta en spanskeksamen tilsvarende B2. Dette er fordi du i 3. år vil starte din kliniske praksis ved sykehus eller annen institusjon semester i Madrid. Selv om du har veiledere som snakker engelsk, må du beherske muntlig spansk. 

Autorisasjon i Norge

Retten til å motta norsk lisens som psykolog reguleres av Helsedirektoratet og forutsetter at du først fullfører det fullstendige utdanningsløpet som gir autorisasjon i Spania. Dette inkluderer obligatorisk praksis i utdanningslandet. Etter ett års veiledende praksis i Norge mottar du norsk autorisasjon gjennom Helsedirektoratet. 

Hva gjør vi? 

Vi i Studier i Utlandet hjelper deg fra søknadsprosessen starter til du er inne på universitetet, helt gratis. 

For kontakt eller mer informasjon om Psykologi - profesjonsstudium, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Ta kontakt med oss for hele søknads og opotaksprosessen. Vi guider deg gjennom hele prosessen!
NB! Fordi dette studiet nå gir norsl lisens, må du søke så tidlig som mulig. Det blir fort fullt. Søk i November - februar for søknad den kommende høsten.

Studiefakta, Tittel m.m

Studiets innhold

Bachelor + Masterprogram

I løpet av psykologiprogrammet vil du løse saker og gjennomgå simulerte øvelser som involverer aktører i klasserom utstyrt med den mest avanserte teknologien innen psykologi. Tjenestene som tilbys deles inn i tre områder: klinisk- og helseområdet, sosiopedagogisk meklingsområde og psyko-pedagogisk område og opplæringsområde. På alle tre områdene kan psykologistudenter utvikle og styrke sine ferdigheter og kompetanse som psykologer. De vil gjøre det ved å delta i psykologiske inngrep som blir veiledet og ledet av en kvalifisert psykolog. De vil også lære meklingsteknikker, ha psykopedagogisk veiledning og forskningsprosjekter ledet av PAC-professorer og forskningspersonale.

Du blir autorisert spansk psykolog etter endt studie.

Kostnader

11.980  euro per år. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Psykologi - profesjonsstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Psykologi - profesjonsstudium:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!