Vis studentum.no som: Mobil

Fysioterapi - Saxion University

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Master, 2 år
Enschede
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen
Kontakt Bjørknes Høyskole
Søknadsfrist: 1. april
Klasserom

Fysioterapi - Saxion University

Bachelor i fysioterapi i utlandet - Saxion University - Bjørknes Høyskole

Ta bachelor i fysioterapi i Nederland

Ønsker du å studere fysioterapi i utlandet? Fysioterapistudentene ved Oslo Nye Høyskole kan ta andre og tredje året av sin bachelorgrad i Nederland. 

Oslo Nye Høyskole samarbeider med Saxion University i Nederland, og gir deg hjelp og rådgivning gjennom søknadsprosessen og helt frem til avreise. Ønsker du å studere fysioterapi i Nederland, vil ONH sørge for at veien hit blir så enkel som mulig for deg som student.

Andre og tredje år i Nederland

Etter ett år i Oslo reiser klassen til Nederland i to intense år. Deretter er det ett år med obligatorisk praksis. Det siste året med obligatorisk praksis er under veiledning av skolen i Nederland, men kan tas i Norge, Nederland eller et annet land. De fleste velger å ta dette praksisiåret i Norge.

I og med at du er innrullert som student i Nederland alle de tre siste årene, betaler du også skolepenger til skolen i Nederland. Til gjengjeld får du da også 60 studiepoeng ekstra som etter endt studium gir totalt 240 studiepoeng (dette er 60 poeng mer enn det norske studieprogrammet).  

Om Saxion University

Saxion University er en av de største institusjonene for høyere utdanning i Nederland, med over 24,000 studenter. Universitetet har en campus i hver av de fire nederlanske byene Deventer, Enschede, Apeldoorn og Hengelo. Takket være jordbrukets viktige bidrag til den lokale økonomien, er denne regionen kjent for sin vakre natur og sitt rolige tempo.

Som fysioterapistudent vil du studere i Enchede, en meget studentvennlig by ca 2 timer fra Amsterdam. 

Internasjonal tilnærming

Saxion University har et mangfoldig studentmiljø, hvor den internasjonale studentmassen utgjør 2500 studenter med totalt 55 forskjellige nasjonaliteter. På Saxion vil du derfor få en flerkulturell opplevelse, hvor du kan sammenligne erfaringer med og lære av medstudenter med ulik bakgrunn og nasjonalitet.

Hvorfor studere i utlandet?

Å studere i utlandet gjennom Oslo Nye Høyskole har mange fordeler:

  • Du får internasjonal erfaring som verdsettes av fremtidige arbeidsgivere
  • Du blir god i et annet språk
  • Du opplever et annet land og kultur
  • Du skaper et internasjonalt nettverk
  • Gode finansieringsmuligheter gjennom Lånekassen
  • Du får en unik studietid med minner og venner for livet
  • Du vokser på nye erfaringer
  • Du får mange faglige valgmuligheter, og en fleksibel, internasjonal grad
  • Du får hjelp av ONH til å nå dine mål
For kontakt eller mer informasjon om Fysioterapi - Saxion University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse og minst 3,8 i karaktersnitt uten noen form for tilleggspoeng. Minst 4 i engelsk fra vgs eller godkjent IELTS eller TOEFL engelsktest. Det er anbefalt, men ikke et krav, med biologi. Oslo Nye Høyskole har individuell vurdering av hver enkelt søker og vektlegger i særlig grad motivasjon og attester fra arbeidsgiver og/eller lærer. Det lønner seg å søke tidlig, men ONH tar imot gode søknader helt frem til studiestart. For å bli vurdert må du sende ONH en komplett søknad med motivasjonsbrev på engelsk, vitnemål/karakterutskrift og attester fra lærer og/eller arbeidsgiver.

Studiefakta, Tittel m.m

Fullførte studier gir graden Bachelor of Physiotherapy.

Kostnader

Skolepengene per studieår i Nederland er for tiden ca EURO 2800. Det tas forbehold om at prisen kan stige. Likevel er det langt billigere å være utenlandsstudent i Nederland sammenlignet med Sentral-Europa, Storbritania, Usa eller Australia.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fysioterapi - Saxion University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Oslo Nye Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett eller i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag, psykologi, statsvitenskap og internasjonale studier til økonomi og administrasjon og digital markedsføring og ledelse. Her tilbys alt fra enkeltemner og årsstudier til bachelor- og mastergrader. Du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, økonomi og administrasjon, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi, digital markedsføring og ledelse, og medisinstudier. Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, som er en spennende mulighet for
deg og som potensielt kan verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver.

Utdanninger på Oslo Nye Høyskole

Campus i Oslo finner du sentralt i byen, på urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i for eksempel studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene og
fadderstyret.

Nettstudier ved ONH

Det kan være flere grunner til at nettstudier er det mest ideelle for deg. Vi har to
oppstartsperioder for nettstudier i året, du kan starte mellom 15. desember og 1. februar, eller mellom 1. august og 15. september. Som nettstudent har du en fleksibel studiehverdag hvor du selv kan velge når og hvor du vil studere. Det skal uansett ikke gå på bekostning av kvaliteten på utdanningen din, eller studietiden din. Som nettstudent blir du godt tatt vare på. Du får din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele har du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og mulighet til å danne kollokviegrupper med andre
studenter.

Studier i utlandet gjennom ONH

Vi samarbeider med over 20 forskjellige universiteter i utlandet. Du kan blant annet studere fysioterapi, medisin, tannlege og veterinær i utlandet. Og du kan velge å studere i land som Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn. Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo, før du drar sammen med klassen din til utlandet og fullfører studiene der. Dersom du studerer hos oss på campus i Oslo og vil
dra på utveksling et semester har du også mulighet til det.

Om du har spørsmål om studier i utlandet eller trenger hjelp med søknadsprosessen, får du gratis rådgivning hos oss. Vi hjelper deg med alt det praktiske rundt søknaden og følger deg gjennom prosessen og frem til avreise. Alle samarbeidsuniversitetene våre er godkjent for støtte av Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fysioterapi - Saxion University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!