Vis studentum.no som: Mobil

Engelsk - Nelson English Centre

SIOC Study In anOther Country
Sammendrag
Språkkurs
New Zealand
Språkkurs av ulik lengde
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Kontakt SIOC
Klasserom

Engelsk - Nelson English Centre

Forbedre dine engelskkunnskaper ved Nelson English Centre

Kan du tenke deg å kombinere et språkkurs i engelsk med med nye opplevelser på andre siden av jorden? Da kan studier i den livlige kystbyen Nelson på den sørlige delen av New Zealand være noe for deg. Byen er omringet av tre nasjonalparker, og dens plassering gjør at du kan utforske og oppleve mange ulike steder uten at reiseveien blir for lang. 

Nelson English Centre er en anerkjent engelskskole på New Zealand. Skolen har dyktige lærere med internasjonal erfaring som jobber målrettet for at du skal lære deg engelsk raskt. 

Språkkurs ved Nelson English Centre

Skolen Nelson English Centre har en sentral plassering like ved den historiske katedralen i byen, med kort vei til butikker, restauranter og barer. Nyt en lunsj i solen, oppdag byens historie eller ta turen til havnen - her har du alt i nærheten. 

Nelson English Centre setter høye krav på sine lærere, hvor fokus ligger på at disse skal få god kontakt med elevene sine. Dette gjøres gjennom: 

 • Å gi tydelige forklaringer 
 • Å ha god tid til individuell hjelp 
 • Å utfordre elevene og sette opp høye læringsmål
 • Kreative metoder som gjør det gøy å lære språk

Språkkurs

Nelson English Centre tilbyr en rekke ulike språkkurs på fem forskjellige nivåer. Du kan velge mellom:

 • Generell engelsk på heltid/deltid
 • Cambridge FCE og CAE eksamensforberedene kurs
 • Rådgivning og forberedelse til andre internasjonale engelsk eksamener som for eksempel IELTS

Innkvartering 

Som student i Nelson finnes det ulike muligheter for innkvartering. Vertsfamiliene står klare til å ta deg imot dersom du ønsker en unik og genuin opplevelse av landet. Det finnes også gode muligheter for å bo i leilighet sammen med andre elever, eller på ulike utleiekomplekser som er populære for backpackere. 

Om byen Nelson

Nelson er en av New Zealands eldste byer med en rik kultur, livlige kafeér og innbydende smågater. Byen er kjent som den mest solrike i New Zealand og rangeres høyt av befolkningen innen livsstil, utdanning og aktiviteter ved havet. Folket er vennlige og sosiale, med hjerte og sans for kunst og musikk. Her finner du gode turmuligheter, flotte områder for terrengsykling, i tillegg til fine strender. 

Kontakt SIOC - Study In anOther Country

Vil du vite mer om språkkursene, få informasjon om skolen, kostnader, bosted og lignende? Kontakt SIOC for en uforpliktende samtale, og få hjelp med å finne et språkkurs som passer for deg. 

For kontakt eller mer informasjon om Engelsk - Nelson English Centre, vennligst fyll inn en interessemelding.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Engelsk - Nelson English Centre.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SIOC Study In anOther Country

Universiteter, design- og business skoler

SIOC har avtaler med Universiteter, Business skoler og designskoler i Europa, USA og Australia.  Her på Studentum-sidene har vi bare lagt ut noen av skolene våre. Finner du ikke ditt studium, fyll ut skjemaet nederst på siden, så finner vi den skolen og ditt studium sammen.

Study In anOther Country AS er et familieeid firma lokalisert på Stord, men tilbyr også å møte fremtidige studenter «i en by nær deg». Vi kombinerer møtet med deg, og gjerne med dine foreldre med skolebesøk. SIOC har arbeidet som internasjonale representanter for språkskoler over hele verden i over 20 år, og representerer i dag over 140 forskjellige skoler i Spania, England, Latin-Amerika, Australia, Italia, USA og Frankrike. SIOC har kurs for alle nivå, og «alle» aldre, - både for nybegynnere til avansert forretningsspråk. SIOC arrangerer også gruppereiser tilrettelagt for skoleklasser og organisasjoner.

Alle skolene SIOC samarbeider med er høyt kvalifiserte, og har internasjonale sertifikater og medlemskap i internasjonale organisasjoner. SIOC er dessuten opptatt av å ha et personlig forhold til administrasjonen og personalet på skolene de samarbeider med. 

Bestill språkkurs i dag!

SIOC tilbyr språkkurs for mennesker i alle aldre, og har en rekke samarbeidende skoler som står klare til å ta i mot deg som ønsker å lære et nytt språk. Her er det mange spennende destinasjoner i de fleste landene i Europa, USA og Australia, så du finner garantert et sted som passer for deg. Med SIOC kan du lære følgende språk:

 • Spansk
 • Fransk
 • Tysk
 • Engelsk
 • Italiensk
 • Portugisisk
 • Russisk
 • Kinesisk


SIOC er en godkjent agent av ANSA.

Samarbeid med IALC

SIOC Study In anOther Country er stolte over å samarbeide med de beste språkskolene i verden, og er nå en anerkjent IALC partner.

International Association of Language Centres ble grunnlagt i 1983 , og er et globalt nettverk av uavhengige høy kvalitets språkskoler som underviser det offisielle språket i landet sitt. De stiller svært strenge krav til skolene, med jevnlige kontroller og "audit" hvor de går igjennom alt på skolen. SIOC jobber tett opp mot IALC og deres skoler for å forsikre seg om at kvalitet og akkrediteringer er i orden, og for å sikre deg som student et godt og lærerikt opphold på skolen.

Finn den perfekte skolen for deg

SIOC Study In anOther Country har god kommunikasjon med skolene, og hjelper deg med å legge forholdene til rette for dine utenlandsstudier. Deres mål er at du på hjemmesiden og ved kontakt med deres medarbeidere, skal finne den informasjonen du trenger for å kunne ta riktig skole- og kursvalg. SIOC Study In anOther Country har selv besøkt skolene og vet derfor mye om de kurs, innkvarteringsmuligheter, aktiviteter og beliggenheter som tilbys. De ansatte går dessuten selv på språkkursene for å prøve ut skolene. På denne måten er de i stand til å gi deg best mulig informasjon og service.

SIOC Study In anOther Country benytter samme pris som skolene tilbyr i det aktuelle landets valuta. Det blir derfor ingen fordyrende kostnader ved å bruke SIOC som mellomledd.

Skoler som er godkjent av Lånekassen

Ved utvalgte språkskoler som er godkjendt av Lånekassen, tilbyr SIOC Study In anOther Country også tilretteleggingssemester med språkeksamen som kan støttes av Lånekassen. 

Vis alle utdanninger fra SIOC Study In anOther Country

Kontaktinformasjon til SIOC Study In anOther Country

SIOC Study In anOther Country

Auckland

Tlf: 55 32 81 02
Mobil 975 63 700
www.sioc.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Engelsk - Nelson English Centre:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!