Vis studentum.no som: Mobil

Medisinstudier i Ungarn

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Profesjonsstudium
Budapest
6 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Kontakt Bjørknes Høyskole
Klasserom

Medisinstudier i Ungarn

Medisinstudier i Ungarn

Studer i pulserende Budapest, opplev studentstemningen i Szeged eller dra til Pecs, en vakker og intim middelalderby. I alle byene vil du studere medisin på et anerkjent europeisk universitet. Oslo Nye Høyskole hjelper deg med søknader og opptaksprøver.

Om utdanningen

Utdanningen er 6 årig. I Ungarn vil du få en kulturell opplevelse i et internasjonalt studentmiljø og mulighet til å lære fra meritterte forelesere. Studiene i Sentral-Europa er likestilt med medisinstudiet i Norge. 

Du søker om autorisasjon på lik linje med norske medisinstudenter når du kommer hjem igjen. Derfra kan du gå videre til turnus om du ønsker å spesialisere deg.

Semmelweis University

Dette har i over to hundre år vært et av Sentral-Europas mest prestisjetunge universiteter innen medisin og helsefaglig forskning. De har lang erfaring med undervisning på engelsk til internasjonale studenter, og hvert år studerer 300 nordmenn her.

University of Szeged

Dette er et av Sentral-Europas mest anerkjente universiteter med ca. 30 000 studenter. På det medisinske fakultetet kan du studere med omtrent 700 internasjonale studenter, og det norske miljøet er intimt og oversiktlig.

University of Pécs

Et velrennomert medisinsk universitet i en vakker og intim middelalderby et par timer sør for Budapest. Universitetet ligger side om side med et stort sykehus hvor praksisen foregår.

For kontakt eller mer informasjon om Medisinstudier i Ungarn, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav

For å kunne søke, må du ha generell studiekompetanse og vitnemål med treårig videregående skole.

Det er ingen fagkrav eller karakterkrav, og det betyr at du ikke trenger å ha biologi eller kjemi på vitnemålet for å kunne søke. Vi gjør likevel oppmerksom på at du må ha god kompetanse innenfor disse fagene for å kunne bestå opptaksprøven og ikke minst mestre det krevende medisinstudiet dersom du kommer inn.

Opptaksprøve

For å få tilbud om studieplass på University of Pécs, må du bestå en nettbasert opptaksprøve. Vanligvis tilbys opptaksprøver i begynnelsen av mars og juni.

Opptaksprøven er todelt og består av en 3-timers multiple-choice-prøve i biologi, kjemi, generell engelsk og engelsk fagterminologi. Del to av opptaksprøven er en muntlig prøve i de samme temaene.

Studiefakta, Tittel m.m

Medisinstudier, profesjonsutdanning. 

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Hvorfor velge Oslo Nye Høyskole?

Nettbaserte forelesninger

Støttet av lånekassen

Ettertraktet utdanning

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinstudier i Ungarn.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole tilbyr fleksibel utdanning som legger til rette for læringsglede og livslang læring.   

Oslo Nye Høyskoles samfunnsoppdrag er forskning og utdanning av høy kvalitet. På campus i Oslo eller på nett. Vi er en uavhengig breddehøyskole med et moderne og fremtidsrettet studietilbud innen psykologi, helse, økonomi og administrasjon, samt statsvitenskap og internasjonale relasjoner. Høyskolen tilbyr en rekke studieprogram på master-, bachelor-, bachelorgradsenkeltemne- eller årsenhetsnivå. 

Høyskolen består av fire institutt: 

  • Institutt for psykologi 
  • Institutt for statsvitenskap og internasjonale relasjoner
  • Institutt for helsefag
  • Institutt for økonomi og administrasjon

 

Utdanninger i Oslo ved ONH

Campus i Oslo finner du sentralt i byen, på urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i for eksempel studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene og fadderstyret.

Nettstudier ved ONH

Som nettstudent har du en fleksibel studiehverdag hvor du selv kan velge når og hvor du vil studere. Få kompetanse med enkeltemner, bygg videre på årsstudium, eller ta en hel bachelorgrad på nett. 

Som nettstudent blir du godt tatt vare på. Du får din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele har du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og mulighet til å danne kollokviegrupper med andre
studenter.

Vi har to oppstartsperioder for nettstudier i året, du kan starte mellom 15. desember og 1. februar, eller mellom 1. august og 15. september.

Studier i utlandet gjennom ONH

ONH Education, en underenhet av Oslo Nye Høyskole, samarbeider med universiteter i mange land, og hjelper deg på veien til ditt drømmestudium. Å studere i utlandet gir deg ikke bare en utdanning – du får opplevelser for livet og et unikt utgangspunkt for en spennende karriere.

Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo før du drar videre til utlandet. Gjennom ONH Education kan du studere til å bli lege, tannlege, veterinær, fysioterapeut eller kiropraktor. Du kan også ta en bachelorgrad i mange forskjellige fagområder i Australia, eller dra et semester på utveksling.

Vi hjelper deg med alt det praktiske rundt søknad og følger deg gjennom prosessen og frem til avreise. Alle samarbeidsuniversitetene våre er godkjent for støtte av Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinstudier i Ungarn:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!