Vis studentum.no som: Mobil

Organisasjonspsykologi

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Årsstudium
Nettstudier
1 år
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen
43 400 NOK
Høst / Vår
Nettstudier

Organisasjonspsykologi

Årsstudium i organisasjonspsykologi

Er du interessert i organisasjon og ledelse, og ønsker å lære mer om hvordan mennesker fungerer i organisasjoner? Med et årsstudium i organisasjonspsykologi lærer du om de psykologiske prosessene som påvirker oss i arbeidslivet, noe som er viktig for oss som arbeidstakere og ikke minst for organisasjoners suksess.

Hvorfor velge årsstudium i organisasjonspsykologi?

Årsstudiet passer for deg som er interessert i organisasjon og ledelse, og ønsker å lære mer om hvordan mennesker fungerer i organisasjoner. Studiet vil gi deg en bred og grunnleggende introduksjon til psykologifeltet, og et solid faglig påfyll innen tematikk som er relevant for arbeidslivet.

Studiet passer også for deg som allerede jobber i en organisasjon, er leder for et team, eller har en interesse for å videreføre kunnskap innen dette området. Årsstudiet er fleksibelt og lar seg lett kombinere med arbeidshverdagen. Det meste av undervisningen er på nett, og du har mulighet til å ta studiet på heltid eller deltid. 

Gjennom de ulike emnene lærer du blant annet:  

 • Organisasjonspsykologisk teori, metode og verktøy – med en praktisk tilnærming  
 • Arbeidspsykologi og forhold som er av betydning for jobbatferd, for eksempel hvordan situasjons- og personfaktorer påvirker livet på arbeidsplassen, og konsekvensene av stress og mestring 
 • Human Resource Management – om hvordan en organisasjon skal nå sine strategiske mål med sine ansatte
 • Å kunne planlegge og utvikle endrings- og utviklingsarbeid – som ivaretar både bedriften og arbeidstakers behov
 • Kommunikasjon og relasjonsforståelse i organisasjoner og om ledelse som vitenskapelig fagområde med sentrale teorier og perspektiv 
For kontakt eller mer informasjon om Organisasjonspsykologi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Relevante jobbområder etter fullført utdanning kan være:

 • HR og personaloppfølging  
 • konsulent innen organisasjonspsykologi og rekruttering 
 • jobbe med kompetanseutvikling 

 

Årsstudiet gir deg også et solid fundament for å ta videre studier relatert til organisasjons- og arbeidspsykologi på bachelornivå.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse.

Du kan også søke med 23/5-regelen eller realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium, 60 studiepoeng.

Hvorfor velge Oslo Nye Høyskole?

Nettbaserte forelesninger

Støttet av lånekassen

Ettertraktet utdanning

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Organisasjonspsykologi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole tilbyr fleksibel utdanning som legger til rette for læringsglede og livslang læring.   

Oslo Nye Høyskoles samfunnsoppdrag er forskning og utdanning av høy kvalitet. På campus i Oslo eller på nett. Vi er en uavhengig breddehøyskole med et moderne og fremtidsrettet studietilbud innen psykologi, helse, økonomi og administrasjon, samt statsvitenskap og internasjonale relasjoner. Høyskolen tilbyr en rekke studieprogram på master-, bachelor-, bachelorgradsenkeltemne- eller årsenhetsnivå. 

Høyskolen består av fire institutt: 

 • Institutt for psykologi 
 • Institutt for statsvitenskap og internasjonale relasjoner
 • Institutt for helsefag
 • Institutt for økonomi og administrasjon

 

Utdanninger i Oslo ved ONH

Campus i Oslo finner du sentralt i byen, på urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i for eksempel studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene og fadderstyret.

Nettstudier ved ONH

Som nettstudent har du en fleksibel studiehverdag hvor du selv kan velge når og hvor du vil studere. Få kompetanse med enkeltemner, bygg videre på årsstudium, eller ta en hel bachelorgrad på nett. 

Som nettstudent blir du godt tatt vare på. Du får din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele har du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og mulighet til å danne kollokviegrupper med andre
studenter.

Vi har to oppstartsperioder for nettstudier i året, du kan starte mellom 15. desember og 1. februar, eller mellom 1. august og 15. september.

Studier i utlandet gjennom ONH

ONH Education, en underenhet av Oslo Nye Høyskole, samarbeider med universiteter i mange land, og hjelper deg på veien til ditt drømmestudium. Å studere i utlandet gir deg ikke bare en utdanning – du får opplevelser for livet og et unikt utgangspunkt for en spennende karriere.

Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo før du drar videre til utlandet. Gjennom ONH Education kan du studere til å bli lege, tannlege, veterinær, fysioterapeut eller kiropraktor. Du kan også ta en bachelorgrad i mange forskjellige fagområder i Australia, eller dra et semester på utveksling.

Vi hjelper deg med alt det praktiske rundt søknad og følger deg gjennom prosessen og frem til avreise. Alle samarbeidsuniversitetene våre er godkjent for støtte av Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Organisasjonspsykologi:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!