Vis studentum.no som: Mobil

Medisin grunnfag - Nettstudium

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Årsstudium
Nettstudier
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Heltid/deltid
Ja
Oppstart: Kontakt Bjørknes Høyskole - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak
Nettstudier

Medisin grunnfag - Nettstudium

Medisin grunnfag som nettstudium - Bjørknes Høyskole

Medisin grunnfag som nettstudium

Ønsker du å studere medisin? Oslo Nye Høyskole tilbyr Medisin grunnfag som nettstudium. Medisin grunnfag gir en grundig introduksjon i medisinske fag og er ditt beste utgangspunkt for senere studier innen helsefag.

Å studere Medisin grunnfag på nett har flere fordeler. Den gode læresituasjonen står i sentrum, du får oppleve pedagogisk samhold på nettet og du får tilgang til en unik læringsplattform på nett. Nettstudier gir deg også full fleksibilitet – du kan studere når og hvor du vil!

Hva lærer jeg på Medisin grunnfag?

Medisin grunnfag er delt i to hoveddeler. Du skal først få lære om hvordan kroppen er bygget opp og hvordan den virker:

Anatomi og fysiologi
I denne delen vil du få en systematisk gjennomgang av alle organsystemene i kroppen. Klassen vil begynner med kroppens minste bestanddel; cellen. Her skal du lære om alt fra menneskets arvestoff (DNA) til hvordan elektriske signaler sendes i hjerne. Deretter vil du lære mer om organene som bygges opp av cellene. Du vil få se på hvordan spesialiserte celler kan gå sammen og danne ulike organer og organsystemer med spennende funksjoner. Klassen skal også undersøke organenes mikroanatomi gjennom mikroskopet. Kurs i overflateanatomi og undersøkelseteknikker gir et praktisk tilsnitt til stoffet slik at det er direkte anvendbart.

Sykdomslære
Når du etter hvert har lært deg kroppens normale oppbygging og funksjon er du godt forberedt til å lære om hva som skjer når kroppen ikke fungerer som den skal. Kroppens sykdommer er studiets andre hoveddel. Du lærer om sykdommene som kan oppstå i de forskjellige organsystemene. Du lærer hvordan sykdommene oppstår, hvilke symptomer de har, hvordan diagnosen stilles og til slutt hvordan de behandles. For å gjøre studiet spennende er det bygget opp blokkvis. Det betyr at når du først har blitt undervist om et organs oppbygging og normalfunksjon, vil du gå rett over på organets sykdommer. På den måten slipper du å lære bare anatomi og fysiologi i den første delen og bare sykdomslære i den siste delen.

6 emner som hver gir 10 studiepoeng

Årsstudiet er delt i tre trimestre med tilsammen seks emner, som hver inneholder anatomi, fysiologi og sykdomslære og gir 10 studiepoeng. Hvert trimester består av to emner, og avsluttes med eksamen i hvert emne. Medisin grunnfag kan tas både stedlig i Oslo og som nettstudium.

Emneliste medisin grunnfag:

  • MED1100  Humanbiologi
  • MED1300  Respirasjon og metabolisme
  • MED1400 Muskulatur, skjelett og nervesystem
  • MED1500 Hormoner og immunsystemet
  • MED1600 Samfunn, alder og helse
For kontakt eller mer informasjon om Medisin grunnfag - Nettstudium, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Etter å ha fullført Medisin grunnfag kan du blant annet gå videre til 2. året ved følgende studier:

 Bachelor i kiropraktikk

 Bachelor i ernæringsfysiologi

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse, 23/5 regel eller realkompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Medisin grunnfag som nettstudium (60 studiepoeng)

Kostnader

74 000 kr 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisin grunnfag - Nettstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Oslo Nye Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett eller i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag, psykologi, statsvitenskap og internasjonale studier til økonomi og administrasjon og digital markedsføring og ledelse. Her tilbys alt fra enkeltemner og årsstudier til bachelor- og mastergrader. Du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, økonomi og administrasjon, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi, digital markedsføring og ledelse, og medisinstudier. Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, som er en spennende mulighet for
deg og som potensielt kan verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver.

Utdanninger på Oslo Nye Høyskole

Campus i Oslo finner du sentralt i byen, på urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i for eksempel studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene og
fadderstyret.

Nettstudier ved ONH

Det kan være flere grunner til at nettstudier er det mest ideelle for deg. Vi har to
oppstartsperioder for nettstudier i året, du kan starte mellom 15. desember og 1. februar, eller mellom 1. august og 15. september. Som nettstudent har du en fleksibel studiehverdag hvor du selv kan velge når og hvor du vil studere. Det skal uansett ikke gå på bekostning av kvaliteten på utdanningen din, eller studietiden din. Som nettstudent blir du godt tatt vare på. Du får din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele har du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og mulighet til å danne kollokviegrupper med andre
studenter.

Studier i utlandet gjennom ONH

Vi samarbeider med over 20 forskjellige universiteter i utlandet. Du kan blant annet studere fysioterapi, medisin, tannlege og veterinær i utlandet. Og du kan velge å studere i land som Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn. Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo, før du drar sammen med klassen din til utlandet og fullfører studiene der. Dersom du studerer hos oss på campus i Oslo og vil
dra på utveksling et semester har du også mulighet til det.

Om du har spørsmål om studier i utlandet eller trenger hjelp med søknadsprosessen, får du gratis rådgivning hos oss. Vi hjelper deg med alt det praktiske rundt søknaden og følger deg gjennom prosessen og frem til avreise. Alle samarbeidsuniversitetene våre er godkjent for støtte av Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisin grunnfag - Nettstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!