Vis studentum.no som: Mobil

Medisin grunnfag - Nettstudium

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Årsstudium
Nettstudier
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Heltid/deltid
Oppstart: Kontakt Bjørknes Høyskole - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak
Ja
Nettstudier

Medisin grunnfag - Nettstudium

Medisin grunnfag som nettstudium - Bjørknes Høyskole

Medisin grunnfag som nettstudium

Ønsker du å studere medisin? Oslo Nye Høyskole tilbyr Medisin grunnfag som nettstudium. Medisin grunnfag gir en grundig introduksjon i medisinske fag og er ditt beste utgangspunkt for senere studier innen helsefag.

Å studere Medisin grunnfag på nett har flere fordeler. Den gode læresituasjonen står i sentrum, du får oppleve pedagogisk samhold på nettet og du får tilgang til en unik læringsplattform på nett. Nettstudier gir deg også full fleksibilitet – du kan studere når og hvor du vil!

Hva lærer jeg på Medisin grunnfag?

Medisin grunnfag er delt i to hoveddeler. Du skal først få lære om hvordan kroppen er bygget opp og hvordan den virker:

Anatomi og fysiologi
I denne delen vil du få en systematisk gjennomgang av alle organsystemene i kroppen. Klassen vil begynner med kroppens minste bestanddel; cellen. Her skal du lære om alt fra menneskets arvestoff (DNA) til hvordan elektriske signaler sendes i hjerne. Deretter vil du lære mer om organene som bygges opp av cellene. Du vil få se på hvordan spesialiserte celler kan gå sammen og danne ulike organer og organsystemer med spennende funksjoner. Klassen skal også undersøke organenes mikroanatomi gjennom mikroskopet. Kurs i overflateanatomi og undersøkelseteknikker gir et praktisk tilsnitt til stoffet slik at det er direkte anvendbart.

Sykdomslære
Når du etter hvert har lært deg kroppens normale oppbygging og funksjon er du godt forberedt til å lære om hva som skjer når kroppen ikke fungerer som den skal. Kroppens sykdommer er studiets andre hoveddel. Du lærer om sykdommene som kan oppstå i de forskjellige organsystemene. Du lærer hvordan sykdommene oppstår, hvilke symptomer de har, hvordan diagnosen stilles og til slutt hvordan de behandles. For å gjøre studiet spennende er det bygget opp blokkvis. Det betyr at når du først har blitt undervist om et organs oppbygging og normalfunksjon, vil du gå rett over på organets sykdommer. På den måten slipper du å lære bare anatomi og fysiologi i den første delen og bare sykdomslære i den siste delen.

6 emner som hver gir 10 studiepoeng

Årsstudiet er delt i tre trimestre med tilsammen seks emner, som hver inneholder anatomi, fysiologi og sykdomslære og gir 10 studiepoeng. Hvert trimester består av to emner, og avsluttes med eksamen i hvert emne. Medisin grunnfag kan tas både stedlig i Oslo og som nettstudium.

Emneliste medisin grunnfag:

  • MED1100  Humanbiologi
  • MED1300  Respirasjon og metabolisme
  • MED1400 Muskulatur, skjelett og nervesystem
  • MED1500 Hormoner og immunsystemet
  • MED1600 Samfunn, alder og helse
For kontakt eller mer informasjon om Medisin grunnfag - Nettstudium, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Etter å ha fullført Medisin grunnfag kan du blant annet gå videre til 2. året ved følgende studier:

 Bachelor i kiropraktikk

 Bachelor i ernæringsfysiologi

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse, 23/5 regel eller realkompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Medisin grunnfag som nettstudium (60 studiepoeng)

Kostnader

74 000 kr 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisin grunnfag - Nettstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Oslo Nye Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett, eller gjennom oss i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag til samfunnsfag og internasjonale studier. Her tilbys alt fra enkeltemner til bachelorgrader, og du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi og medisinstudier.

Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, noe som verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver. Hva med ett år i Oslo og to i USA på vårt 1+ 2 American Bachelor program? Her er mulighetene mange!

Utdanninger på høyskolen i Oslo

Campusen i Oslo finner du sentralt i byen, ikke langt fra urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene, fadderstyret osv. Vi ønsker flere engasjerte studenter, og hos oss forsvinner du ikke i mengden. Når du senere skal søke jobb vil du ikke angre på at du har mer enn et vitnemål og vise til!

Nettstudier ved ONH

Det kan være flere grunner til at internett er det ideelle studiestedet for deg. Kanskje ønsker du å starte utenom de ordinære oppstartdatoene, kanskje ønsker du å bli ferdig raskere enn vanlig, eller kanskje er det åpenbare geografiske forhold som gjør e-læring ideelt for deg. Du vil få din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele får du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og interaktive kollokvie-grupper, for å nevne noe.

På nettstudiene er det ingen søknadsfrist, og du kan starte når du vil!

 Se oversikten over ONHs nettstudier her

Studier i utlandet gjennom ONH

Ønsker du å ta hele utdanningen din i utlandet? Oslo Nye Høyskole samarbeider med over 20 universiteter i utlandet, og hjelper reiselystne studenter med å gjøre rett valg! Her får du gratis rådgivning enten per telefon eller personlig i våre lokaler på Lovisenberg i Oslo. Videre hjelper vi deg med søknadsprosessen og følger deg gjennom søknadsprosessen og frem til avreise. Alle skolens samarbeidsuniversiteter er godkjente for støtte hos Lånekassen. 

Velg mellom Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn.

 Se oversikten over ONHs utenlandsstudier her

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisin grunnfag - Nettstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!