Vis studentum.no som: Mobil

Personlig trener - Årsstudium (NIH Aktiv)

Norges idrettshøgskole
Sammendrag
Heltid
1 år, 60 studiepoeng
Årsstudium
Ja
Høst
Bergen, Oslo, Trondheim

Personlig trener - Årsstudium (NIH Aktiv)

PT årsstudium ved NIH Aktiv

NIH Aktiv tilbyr personlig trener årsstudium i Oslo, Bergen og Trondheim. Utdannelsen gir deg kvalifikasjoner for å kunne jobbe som personlig trener for friske voksne mennesker.

Du vil i PT-studiet tilegne deg forskningsbasert kunnskap og ferdigheter innen treningslære og treningsplanlegging, øvelsesanalyse og praktisk trening. Videre vil du få kunnskap om PT-rollen relatert til ulike kundegrupper, inkludert gravide, seniorer, samt personer med overvekt/fedme.

Jobbmuligheter

Personlig trener for friske, voksne mennesker på treningssentre eller tilsvarende.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium, 60 studiepoeng.

Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole (NIH) er en vitenskapelig høgskole med et særlig ansvar for forskning og høyere utdanning innen det idrettsvitenskapelige fagfeltet. NIH er rangert som Nordens beste idrettsutdanningsinstitusjon, og som nummer tre på verdensbasis, av totalt 361 universiteter.

NIH har Norges største tilbud innen idrettsfaglig utdanning, med en rekke bachelor- og masterspesialiseringer, i tillegg til doktorgradsprogram, ulike kurs og årsstudium.

Studentliv og og treningsfasiliteter

Norges idrettshøgskole er kjent for sitt intime, inkluderende og hyggelige studiemiljø. Ettersom høgskolen er relativt liten oppleves miljøet trygt og godt. 

Med Sognsvann og Nordmarka som nærmeste nabo ligger alt til rett for fantastiske treningsmuligheter. I tillegg er store deler av Norges idrettshøgskole nyrehabilitert, hvilket betyr topp moderne svømmehall, turnhall, treningssenter og idrettssaler. Ambisjonen er å bli Europas flotteste idrettscampus! 

Organisasjonen

NIH har fem fagseksjoner, to forskningssenter og seks administrative enheter. Alle NIH sine bygg og idrettsanlegg er lokaliserte ved Sognsvann med Nordmarka som nærmeste nabo.

Vis alle utdanninger fra Norges idrettshøgskole

Kontaktinformasjon til Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole

Sognsveien 220
0806 Oslo

Tlf: +47 23 26 20 00
www.nih.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!