Vis studentum.no som: Mobil

Sport Management

Norges idrettshøgskole
Sammendrag
Master
Oslo
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Sport Management

Master i idrett og samfunnsvitenskap er et program innenfor det humanistiske og samfunnsvitenskapelige forskningsfeltet med svært gode muligheter til faglig fordypning, i tett kontakt med yrkeslivet. Samfunnet er i stadig utvikling og våre studieretninger vil gi deg solid og oppdatert kunnskap om idrettens betydning. x

Studieretning Sport Management utdanner studenter innen organisasjon, lederskap, og markedsføring i både frivillig, offentlig og kommersiell kontekst innenfor idrett. I første studieår får studentene en grundig innføring i grunnleggende teorier innenfor Sport Management-feltet. Dette kombineres med opplæring i kvantitative og kvalitative forskningsmetoder og vitenskapsteoretiske problemstillinger. Studentene får allerede i andre semester brukt sin tilegnede kompetanse i arbeidslivet, der det utføres en prosjektoppgave i samarbeid med en bedrift, offentlig organ eller organisasjon. Andre studieår (3. semester) velger studentene enten praksis i Norge eller u utlandet, eller studieopphold ved internasjonalt universitet. Programmet avsluttes med skriving av en masteroppgave med selvvalgt tema det fjerde semesteret.

Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole (NIH) er en vitenskapelig høgskole med et særlig ansvar for forskning og høyere utdanning innen det idrettsvitenskapelige fagfeltet. NIH er rangert som Nordens beste idrettsutdanningsinstitusjon, og som nummer tre på verdensbasis, av totalt 361 universiteter.

NIH har Norges største tilbud innen idrettsfaglig utdanning, med en rekke bachelor- og masterspesialiseringer, i tillegg til doktorgradsprogram, ulike kurs og årsstudium.

Studentliv og og treningsfasiliteter

Norges idrettshøgskole er kjent for sitt intime, inkluderende og hyggelige studiemiljø. Ettersom høgskolen er relativt liten oppleves miljøet trygt og godt. 

Med Sognsvann og Nordmarka som nærmeste nabo ligger alt til rett for fantastiske treningsmuligheter. I tillegg er store deler av Norges idrettshøgskole nyrehabilitert, hvilket betyr topp moderne svømmehall, turnhall, treningssenter og idrettssaler. Ambisjonen er å bli Europas flotteste idrettscampus! 

Organisasjonen

NIH har fem fagseksjoner, to forskningssenter og seks administrative enheter. Alle NIH sine bygg og idrettsanlegg er lokaliserte ved Sognsvann med Nordmarka som nærmeste nabo.

Vis alle utdanninger fra Norges idrettshøgskole

Kontaktinformasjon til Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole

Sognsveien 220
0806 Oslo

Tlf: +47 23 26 20 00
Fax 22 23 42 20

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!