Vis studentum.no som: Mobil

Kroppsøving deltid, del 1

Norges idrettshøgskole
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Oslo
Deltid
Kontakt lånekassen

Kroppsøving deltid, del 1

Studieprogrammet Kroppsøving deltid er betalingsstudier og retter seg mot alle lærere som underviser i kroppsøving. Deltidsstudiene gir lærere formell kompetanse til å undervise i kroppsøvingsfaget i skolen.

Emner vil bestå av både fysisk undervisning på campus, digitale forelesinger, selvstudium og oppgaver mellom samlingene. Studieprogrammet er under omstrukturering. Nytt innhold for emnet Kroppsøving deltid del 1 tilbys høsten 2022. Nytt innhold for emnet Kroppsøving deltid del 2 vil tidligst tilbys høsten 2023.

Struktur Høst og vår: Læreren, eleven, og læring 20 sp
Høst: Læreplanarbeid og vurdering i kroppsøving, 5 sp
Vår: Dybdelæring i kroppsøring 5 sp

Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole (NIH) er en vitenskapelig høgskole med et særlig ansvar for forskning og høyere utdanning innen det idrettsvitenskapelige fagfeltet. NIH er rangert som Nordens beste idrettsutdanningsinstitusjon, og som nummer tre på verdensbasis, av totalt 361 universiteter.

NIH har Norges største tilbud innen idrettsfaglig utdanning, med en rekke bachelor- og masterspesialiseringer, i tillegg til doktorgradsprogram, ulike kurs og årsstudium.

Studentliv og og treningsfasiliteter

Norges idrettshøgskole er kjent for sitt intime, inkluderende og hyggelige studiemiljø. Ettersom høgskolen er relativt liten oppleves miljøet trygt og godt. 

Med Sognsvann og Nordmarka som nærmeste nabo ligger alt til rett for fantastiske treningsmuligheter. I tillegg er store deler av Norges idrettshøgskole nyrehabilitert, hvilket betyr topp moderne svømmehall, turnhall, treningssenter og idrettssaler. Ambisjonen er å bli Europas flotteste idrettscampus! 

Organisasjonen

NIH har fem fagseksjoner, to forskningssenter og seks administrative enheter. Alle NIH sine bygg og idrettsanlegg er lokaliserte ved Sognsvann med Nordmarka som nærmeste nabo.

Vis alle utdanninger fra Norges idrettshøgskole

Kontaktinformasjon til Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole

Sognsveien 220
0806 Oslo

Tlf: +47 23 26 20 00
Fax 22 23 42 20

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!