Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Årsstudium

Organisasjon og idrettsledelse

Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen

Organisasjon og idrettsledelse

Hvordan er idretten organisert? Hva legger vi i begrepet den norske idrettsmodellen? Hvordan skal idretten bli mer bærekraftig? Hvilke elementer innen lederskap er viktig for deg som leder eller trener i idretten? Dette er blant spørsmålene vi belyser i dette nettbaserte studieprogrammet.
Utdanningen gir innsikt i mange tema innenfor organisasjon og lederskap i idretten. De ulike emnene i studieprogrammet gir deg kunnskap som du vil ha nytte av i ulike roller i idretten, eller om du vil gå videre med studier innen idrett. Gjennom studieprogrammet vil du få anledning til å reflektere og drøfte sentrale tema og utfordringer som idretten står overfor. Eksempler på dette er:

Hva kan idretten gjøre for at ingen skal oppleve barrierer for deltakelse?
Hvor demokratisk er egentlig idrettsbevegelsen?
Hva er sportsvasking, og hvordan skal det avsløres?
Hvordan skal arrangører gå fram for å skaffe seg sponsorer?
Hvorfor bruker enkelte arrangører influensere i sin kommunikasjon?
Studieprogrammet er nettbasert og heldigitalt, og du fullfører det i løpet av ett eller to studieår. Dette velger du når du godkjenner utdanningsplanen ved studiestart. Som student har du imidlertid studierett i to år.
Norges idrettshøgskole
Sognsveien 220
0806 Oslo

Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole (NIH) er en vitenskapelig høgskole med et særlig ansvar for forskning og høyere utdanning innen det idrettsvitenskapelige fagfeltet. NIH er rangert som Nordens beste idrettsutdanningsinstitusjon, og som nummer tre på verdensbasis, av totalt 361 universiteter. NIH har Norges største tilbud...

Les mer og vis alle utdanninger ved Norges idrettshøgskole

Highlights