Vis studentum.no som: Mobil

Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole (NIH) er en vitenskapelig høgskole med et særlig ansvar for forskning og høyere utdanning innen det idrettsvitenskapelige fagfeltet. NIH er rangert som Nordens beste idrettsutdanningsinstitusjon, og som nummer tre på verdensbasis, av totalt 361 universiteter.

NIH har Norges største tilbud innen idrettsfaglig utdanning, med en rekke bachelor- og masterspesialiseringer, i tillegg til doktorgradsprogram, ulike kurs og årsstudium.

Studentliv og og treningsfasiliteter

Norges idrettshøgskole er kjent for sitt intime, inkluderende og hyggelige studiemiljø. Ettersom høgskolen er relativt liten oppleves miljøet trygt og godt. 

Med Sognsvann og Nordmarka som nærmeste nabo ligger alt til rett for fantastiske treningsmuligheter. I tillegg er store deler av Norges idrettshøgskole nyrehabilitert, hvilket betyr topp moderne svømmehall, turnhall, treningssenter og idrettssaler. Ambisjonen er å bli Europas flotteste idrettscampus! 

Organisasjonen

NIH har fem fagseksjoner, to forskningssenter og seks administrative enheter. Alle NIH sine bygg og idrettsanlegg er lokaliserte ved Sognsvann med Nordmarka som nærmeste nabo.


Utdanninger

Kontakt skolen

Norges idrettshøgskole

Sognsveien 220
0806 Oslo

Tlf: +47 23 26 20 00
www.nih.no

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4,4

Basert på 8 omtaler

anonym
(5)
Natur videregående skole- god skole for deg som vil utvikle deg innen hest- og hovslagerfag, jordbruk eller forskning innen naturbruk.
Fredrik Skarre
(5)
En god utdannelse som gir fine studiepoeng, og gode venner. Ett tett student miljø samt at pensum ikke er spesiellt tungt i forhold til andre bachleor studier. Interesse for idrett er anbefalt.
Jibberish
(4)
NiH har alt man trenger for å drive fysisk aktivitet. Har enda ikke kommer over noe jeg ikke kan drive med på grunn av utstyr eller fasiliteter på bruket eller i umiddelbar næhet.
OMTALER
Omtale av skolen
(4,4)
Basert på 8 omtaler