4,0 (9 Omtaler)

Norges idrettshøgskole

i Oslo (+ 3 studiesteder)

Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole (NIH) er en vitenskapelig høgskole med et særlig ansvar for forskning og høyere utdanning innen det idrettsvitenskapelige fagfeltet. NIH er rangert som Nordens beste idrettsutdanningsinstitusjon, og som nummer tre på verdensbasis, av totalt 361 universiteter.

NIH har Norges største tilbud innen idrettsfaglig utdanning, med en rekke bachelor- og masterspesialiseringer, i tillegg til doktorgradsprogram, ulike kurs og årsstudium.

Studentliv og og treningsfasiliteter

Norges idrettshøgskole er kjent for sitt intime, inkluderende og hyggelige studiemiljø. Ettersom høgskolen er relativt liten oppleves miljøet trygt og godt. 

Med Sognsvann og Nordmarka som nærmeste nabo ligger alt til rett for fantastiske treningsmuligheter. I tillegg er store deler av Norges idrettshøgskole nyrehabilitert, hvilket betyr topp moderne svømmehall, turnhall, treningssenter og idrettssaler. Ambisjonen er å bli Europas flotteste idrettscampus! 

Organisasjonen

NIH har fem fagseksjoner, to forskningssenter og seks administrative enheter. Alle NIH sine bygg og idrettsanlegg er lokaliserte ved Sognsvann med Nordmarka som nærmeste nabo.


Utdanninger

Kontakt skolen

Norges idrettshøgskole

Sognsveien 220
0806 Oslo

Tlf: +47 23 26 20 00
Fax 22 23 42 20


Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 9 omtaler
Omtaler publiseres i henhold til vår policy for omtaler.
Skriv en skoleomtale
1/5
Bear Chris
15 des 2021

Godt første år. Andre året har vært preget av dårlig kvalitet på forelesere, dårlig kommunikasjon, og lite gjennomtenkte løsninger. Anbefaler ikke dette studiet enda. Virker som...

Vis hele omtalen
5/5
anonym
12 mai 2014

Natur videregående skole- god skole for deg som vil utvikle deg innen hest- og hovslagerfag, jordbruk eller forskning innen naturbruk.

5/5
Fredrik Skarre
20 okt 2010

En god utdannelse som gir fine studiepoeng, og gode venner. Ett tett student miljø samt at pensum ikke er spesiellt tungt i forhold til andre bachleor studier. Interesse for idr...

Vis hele omtalen
Highlights