Vis studentum.no som: Mobil

Sports Management /Fysisk aktivitet og Idrettsvitenskap

Studier i Utlandet
Sammendrag
Bachelor
Madrid
4 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Søknadsfrist: Løpende opptak
Klasserom
Sport Management

Sports Management /Fysisk aktivitet og Idrettsvitenskap

Studer bachelor innen idrett

Universidad Europea tilbyr nå to ulike bachelorgrader innen idrett - i samarbeid med fotballklubben Real Madrid! 

 • Bachelor in Global Sports management 
 • Bachelor in Physical Activities and Sports Sciences

Bachelor in Global Sports Management

Idrett og sport blir stadig mer relevant og tiltrekker mennesker fra hele verden. På et globalt nivå genererer Sports Management-industrien rundt hele 700 milliarder dollar årlig - rundt 1% av verdens BNP. Studer Sports Management & Idrettsvitenskap ved Universidad Europea i Madrid og dra nytte av dets spennende samarbeid med klubben Real Madrid!

Utdanningen

Studieløpet har et fokus på at du skal bygge de ferdighetene som kreves i sportsbransjen. Du vil studere moduler om idrettsutøvelse og fysisk aktivitet, i tillegg til å analysere sponsoravtaler innen sport. Du får videre muligheten til å undersøke økonomiske effekter av viktige sportsbegivenheter, som Madrid Mutua Tennis Open eller Longines Global Champion Tour.

Utdanningsprogrammet vil bestå av:

1. år EASM Summer School.
2. år En fordypningsuke i England innen sportsbransjen.
3. år En fordypningsuke i USA innen sportsbransjen.
4. år En årslang internasjonal erfaring inkludert praksis.

 

Bachelor in Physical Activities and Sports Sciences

Universidad Europea lærer opp fremtidens profesjonelle i sportsverden. Dette gjør de ved å tilby en bachelorgrad som lærer studentene å dra nytte av nye muligheter innen trening, fysisk aktivitet, helse og idrettsledelse. 

Studieløp

I løpet av utdanningen vil du lære om ulike områder som påvirker idrett, helse og mennesket. Du vil blant annet få kompetanse innen flere ulike idretter, menneskekroppen, psykologiske påvirkningsfaktorer og helse. 

Fordypningsområder

 • Helse og fysisk aktivitet
 • Fritids- og idrettsledelse
 • Idrettstrening

Hva gjør vi? 

Vi i Studier i Utlandet hjelper deg fra søknadsprosessen starter til du er inne på universitetet, helt gratis. 

For kontakt eller mer informasjon om Sports Management /Fysisk aktivitet og Idrettsvitenskap, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Sports management: med denne graden vil du opparbeide deg profesjonell profil som sports manager. Noe som gjør at du kan opparbeide deg en karriere innen profesjonelle sportsklubber, jobbe innen sportsutstyr eller ulike sportsfasiliteter. 

Physical activity and sports sciences: du blir en ekspert innen fysisk aktivitet og sport, og kan jobbe innen dette feltet, slik som trener, instruktør, lærer på ulike nivå, innen teknologisk analyse. For å nevne noe. 

Videre utdanning: Universidad Europea tilbyr mange ulike masterprogrammer innen idrett som gjør at du kan bygge videre på disse bachelorene. 

Opptakskrav/Søknad

For å søke trenger du: 

 • Vitnemål  
 • Pass 
 • Engelsktest 

Søknadsprosessen er enkel, du sender etterspurte dokumenter til oss, og vi holder kontakten med universitetet og holder deg oppdatert hele veien.

 • Etter at universitetet har mottatt disse dokumentene, skal du gjennomføre et skriftlig intervju og en personlighetstest. 

Vi guider deg gjennom hele prosessen!

Studiefakta, Tittel m.m

Begge gradene gir en Bachelorgrad (240 ETC).

Kostnader

Sports Management: 12.780 euro per år. 

Bachelor’s Degree in Physical Activity and Sports Sciences: 9.960 euro per år. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Sports Management /Fysisk aktivitet og Idrettsvitenskap.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du studere på et internasjonalt universitet i hjertet av Europa - ved "Verdens vakreste Campus"? Universidad Europea Madrid (UEM) er det universitetet i Spania som har flest norske studenter.

Studier i Utlandet er norsk agent for Universidad Europea som gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Vi er betalt av Universidad Europea for å hjelpe deg gratis i søknads og opptaksprosessen, noe som ofte kan være vanskelig å gjøre på egenhånd til utenlandske universitetet. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Studer i Madrid

Campus ligger litt utenfor Madrid og er i seg selv en oase. Her finner du parkanlegg, innsjøer, fossefall, og et bredt utvalg av sportsfasiliteter, inklusivt fotball og friidrettsbane, volleyball og tennis, samt sportssenter med svømmehall og mye mer. Universidad Europea er et av de største universitet i Spania, med et rikt internasjonalt miljø, hvor antall internasjonale studenter er stadig økende.

Om Universitetet

Universidad Europea tilbyr en helhetlig akademisk opplevelse, som gjør deg rustet for å tre inn på et internasjonalt arbeidsmarked. Alle studieprogrammene er tilpasset samfunnets og arbeidsmarkedets krav, samt studentenes behov. I tillegg til et enormt utvalg av spanske studieprogram, kan du velge blant flere internasjonale program som undervises på engelsk.

Gjennom Studier i Utlandet kan du studere disse fagene ved Universidad Europea Madrid/Valencia 

 • Arkitekt 
 • Tannlege 
 • Psykologi
 • Fysioterapi
 • Internasjonale relasjoner 
 • Idrettsstudier 
 • Business administration 
 • Hotel management 
 • Aerospace engineering 

HVorfor velge UNiversidad Europea?

Universidad Europea er rangert blant topp 5 private universiteter i Spania og tilbyr utdanninger både på campus og på nett. Med et stort alumni-nettverk får du muligheten til å knytte internasjonale kontakter, som gir deg gode forutsetninger til din karriere. Faktisk blir 88% av uteksaminerte studenter ansatt innen 18 måneder etter endt studium.

Campus

Universidad Europea har i tillegg til Madrid, campus i Valencia og Kanariøyene. 

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Sports Management /Fysisk aktivitet og Idrettsvitenskap:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!