Vis studentum.no som: Mobil

European Master in Health and Physical Activity

Norges idrettshøgskole
Sammendrag
Heltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Oslo
Søknadsfrist: 15. april
Ja

European Master in Health and Physical Activity

Masterprogrammet "European Master in Health and Physical Activity" (EMHPA) fokuserer på fysisk aktivitet i et folkehelseperspektiv og på anvendelsen av fysisk aktivitet og trening i helsefremmende arbeid, forebygging og rehabilitering.

EMHPA gir kunnskap og innsikt innen bruken av teorier, modeller, og tekniske ferdigheter til bruk ved planlegging, implementering og koordinering av fysisk aktivitet for ulike aldersgrupper med ulikt fysisk funksjonsnivå. Studiet er relevant for arbeid knyttet til bruk av fysisk aktivitet i helsefremmende arbeid og forebygging innen ulike sektorer i samfunnet.

Studiet er organisert i et samarbeid mellom Syddansk universitet (Odense, Danmark), Idrettsuniversitetet i Roma, Italia "Foro Italico", Universitetet i Wien, Østerrike og Norges idrettshøgskole, Oslo. Norske studenter som tas opp via Norges idrettshøgskole får etter fullført studium en dobbelt grad innen fysisk aktivitet og helse, ved henholdsvis Idrettsuniversitetet i Roma, Italia "Foro Italico og Norges idrettshøgskole.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad, 120 studiepoeng.

Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole (NIH) er en vitenskapelig høgskole med et særlig ansvar for forskning og høyere utdanning innen det idrettsvitenskapelige fagfeltet. NIH er rangert som Nordens beste idrettsutdanningsinstitusjon, og som nummer tre på verdensbasis, av totalt 361 universiteter.

NIH har Norges største tilbud innen idrettsfaglig utdanning, med en rekke bachelor- og masterspesialiseringer, i tillegg til doktorgradsprogram, ulike kurs og årsstudium.

Studentliv og og treningsfasiliteter

Norges idrettshøgskole er kjent for sitt intime, inkluderende og hyggelige studiemiljø. Ettersom høgskolen er relativt liten oppleves miljøet trygt og godt. 

Med Sognsvann og Nordmarka som nærmeste nabo ligger alt til rett for fantastiske treningsmuligheter. I tillegg er store deler av Norges idrettshøgskole nyrehabilitert, hvilket betyr topp moderne svømmehall, turnhall, treningssenter og idrettssaler. Ambisjonen er å bli Europas flotteste idrettscampus! 

Organisasjonen

NIH har fem fagseksjoner, to forskningssenter og seks administrative enheter. Alle NIH sine bygg og idrettsanlegg er lokaliserte ved Sognsvann med Nordmarka som nærmeste nabo.

Vis alle utdanninger fra Norges idrettshøgskole

Kontaktinformasjon til Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole

Sognsveien 220
0806 Oslo

Tlf: +47 23 26 20 00
www.nih.no

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!