Vis studentum.no som: Mobil

Afrika – Bistand/Kultur

Elverum Folkehøgskule
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Utdanningsinstitutt: Elverum Folkehøgskule
Type utdanning: Folkehøgskole

Afrika – Bistand/Kultur

Et år med folkehøgskole og Afrika!

Ønsker du å lære mer om bistandsarbeid? Drømmer du samtidig om å få oppleve og utforske Afrika? Kombiner bistand, afrikansk kultur og fantastiske reiser med Elverum Folkehøgskule!

På linja Afrika – Bistand/Kultur får du hjelpe andre mennesker, oppleve kultursjokk og møte Afrikas spektakulære dyreliv i Namibia, Uganda, Rwanda og Kenya. Vi driver flere bistandsprosjekter, blant annet en skole for 700 barn i Uganda. I Norge jobber vi med integrering av unge flyktninger, eldrebesøk og kreativ innsamling av bistandsmidler.

Studiefakta, Tittel m.m

Et fullført år på folkehøgskole gir to tilleggspoeng for videre studier.

Elverum Folkehøgskule

Elverum Folkehøgskole

Elverum Folkehøgskole sin beliggenhet gjør at du har tilgang til det meste på ett sted. Ikke bare er det gangavstand til Elverum sentrum hvor det går buss og tog til Oslo og Gardermoen, men du har Trysilfjellet og villmark i nærheten, samt grøntarealer, badestrand, fiskemuligheter og fotballbane.

Elverum Folkehøgskole tilbyr mange forskjellige valgfag som gjør at du kan ha noen andre interesser ved siden av hovedlinjen du går på. Folkehøgskolen arrangerer både fellesturer med alle elevene og reiser som er relatert til linjen du har valgt å gå på.

Vis alle utdanninger fra Elverum Folkehøgskule

Kontaktinformasjon til Elverum Folkehøgskule

Elverum Folkehøgskule


Strandbygdveien 143
2408 Elverum

Tlf: 62 43 52 00