Vis studentum.no som: Mobil

Frivillig India

GoXplore Norge
Sammendrag
Heltid
Tre uker til fire måneder
Jobb og frivillig arbeid
Oppstart: Ulike muligheter, kontakt GoXplore - India
India

Frivillig India

india

Frivillig arbeid i India

Reis og jobb som frivillig i India gjennom GoXplore! Frivillighetsarbeid i India gir deg muligheten til å gjøre en forskjell, samtidig som du opplever mangfoldet av kultur, mat og vennlighet som dette landet har å by på. Du kan reise til Goa, Rajasthan eller Madikeri.

Frivillig India

Velkommen til fargerike, vakre og fantastiske India! De hellige kuers land åpner alle sansene dine. Lukter, smaker, lyder, dans, livlige tempelseremonier, festivaler, pulserende markeder, kulinariske matopplevelser, elefanter og kuer i gatene, langstrakte strender, palmer og jungel er bare noe av det du kan oppleve!

India er kjent for pyramideliknende templer, fargerike gater og ikke minst folkeliv. Fra The Golden Triangle av Delhi, Jaipur og Agra til kysten der Ayurvedi medisinen ble oppfunnet har India noe helt spesielt å by på for deg som vil oppleve noe helt utenom det vanlige.

Landet består at ca 4636 separate samfunn, huser 1,2 milliarder mennesker, snakker 461 forskjellige språk og har over 2000 dialekter. India er utrolig rikt på kultur og kulturarv! Sommeren strekker seg fra midten av mars - juni. Da kan det være veldig varmt og gjennomsnittstemperaturer på 45 grader. Regnsesongen er fra juli - september og det er med mye regn og fuktig vær. Vinteren har behagelige temperaturer og går fra desember - februar.

Frivillighetsprosjekterene i India gir deg muligheten til å gjøre en forskjell, samtidig som du opplever mangfoldet av kultur, mat og vennlighet som dette landet har å tilby!

I nord grenser landet til verdens høyeste fjellkjede og i sør møtes landet av hav. India har noen av de mest spektakulære palass, festninger og templer i verden, samtidig som landet kan skilte med urørt natur og svært fargerike omgivelser. India kan ikke forklares, bare oppleves. Incredible India!

Jobb på en skole, på slum-prosjekt eller med spesialundervisning i områdene Goa eller Rajasthan. Du har blant annet mulighet til å jobbe med engelskundervisning eller slum outreach, hvor du følger opp barn og unge med lek og læring, samt hjelper til der det er behov.

I løpet av den første uken vil det være en introduksjonsuke der du vil lære om den indiske kulturen og historien, lage tradisjonell indisk mat og se en Bollywood-film på kino! Det vil også være sightseeing og yoga inkludert. Når de fem introduksjonsdagene er over har du et par dager fri før jobben som frivillig starter.

Prosjekter

Vår samarbeidspartner i India vil ta godt vare på deg og du vil bli plassert sammen med andre frivillige på ulike prosjekter alt ettersom hva det er behov for. Det kan for eksempel være en uke der du jobber med "Community Engangement Program" hvor dine viktigste arbeidsoppgaver er å følge opp eldre, folk med spesiell behov og kvinner. Du har også mulighet for å jobbe med undervisning på barnehage og skole, eller jobbe med bygg og renovasjon.

Arbeidstiden din avhenger av hvilket prosjekt du kommer til å jobbe med. Du kan regne med å jobbe mellom to og fem timer om dagen. På noen prosjekter blir dagene lengre. Avhengig av hvor hjelpen trengs vil de frivillige jobbe ulike steder, og du har mulighet til å kombinere ulike prosjekter i løpet av en og samme dag om du ønsker å fylle større deler av dagen med arbeid. Når du er meldt på kan du komme med ønsker om hva slags prosjekt du ønsker å jobbe på, men vi kan ikke garantere at du får jobbe med akkurat dette.

Hvilket prosjekt du blir plassert på kommer helt an på hvilket behov de ulike prosjektene har for hjelp fra frivillige. Uansett vil du få muligheten til å bidra der det trengs, og muligheten til å prøve deg på noe du kanskje aldri har opplevd før.

Vi har prosjekter i Goa og Rajasthan. Ønsker du å reise til flere av destinasjonene i India for å jobbe som frivillig organiserer vi gjerne dette for deg. Vi har også forskjellige aktiviteter som du kan kombinere arbeidet med.

Noen av de ulike prosjektene i Goa er:

 • Community Engagement Program
 • Barnehage og Undervisning
 • Bygg og Renovasjon

Noen av de forskjellige prosjektene i Rajasthan er:

 • Kindergarden teaching & Community Outreach
 • Sports Coach

Det er viktig å merke seg at skoler og barnehager har stengt fra mars til midten av juni på grunn av høytid og ferier.

For kontakt eller mer informasjon om Frivillig India, vennligst fyll inn en interessemelding.

Hvem kan delta?

For å kunne være med på programmet må du ha fylt 18 år og kunne snakke engelsk. Du bør være motivert til å ta i et tak og jobbe selvstendig. India er et uforutsigbart land der alt kan skje, så det er viktig at du har evnen til å være fleksibel og ikke minst tilpasningsdyktig. Alle deltakere må sende inn politiattest

Boforhold

Du bor i hus sammen med andre frivillige. Husene er utstyrt med kjøkken, stue og bad, liten bibliotek, og i det ene huset i Goa er det et arbeidsrom med pc. Frivillige bor som regel 2-4 stk sammen på et rom. Noen ganger kan antall personer som deler rom variere.

De tre måltidene som er inkludert (to i helgene) lages av en lokalperson, og mat utenom disse måltidene står man for selv. Det er muligheter for å lage egen mat. Frivillighets huset ligger ca 15-40 minutter ifra prosjektene i Goa. Merk deg at standarden i India er noe helt annet enn det vi er forventet til i Norge, som at sengene kan være harde enn du er vant med. Det er som oftest innetid fra ca. 22:00

Måltider er en blanding av vestlig og indisk mat, bestående hovedsakelig av vegetariske retter, inkludert ris og grønnsaker. Du kan forvente å få kylling omtrent to ganger per uke.Du kan også bruke kjøkkenet til å lage mat selv eller spise ute på noen av de lokale restaurantene da på egen regning.

Kostnader

Fra kr 8400 (3 uker) til kr 31 050 (12 uker).

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Frivillig India.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

GoXplore Norge

goxplore

GoXplore: Jobb + reis i utlandet

GoXplore er Nordens største spesialist i å kombinere reiser og jobb verden rundt. 

Kunne du tenke deg å jobbe med løver og elefanter i Zimbabwe og bli en del av ALERTs 3-stegsprosess for å øke løvebestanden i Afrika? Frister det å bo rett ved stranden og bidra til å bevare havskilpaddebestanden i fantastiske Sri Lanka? Eller hva med å jobbe frivillig i Namibia og få muligheten til nærkontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antilope, hester og mange flere? Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

Jobb- og reisemuligheter i utlandet

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

High School USA – utveksling i USA

GoXplore tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

 Les mer om High School USA her!


ville dyr

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

 • Vi har samlet over 50 års erfaring med Work & Travel og frivillighetsreiser og har med årene blitt Skandinavias største ekspert på denne type utenlandsopphold. Du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi snakker om.
 • Uansett om du skal reise som frivillig, jobbe i Australia eller velge noen av våre andre program, så hjelper vi deg med det du trenger for nettopp din reise. Alt i fra informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bare å spørre! Vi hjelper deg gjerne.
 • Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
 • Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
 • Du får tilgang til et eget "log in"-område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
 • Vi verdsetter sikkerheten for våre reisende og menneskene de skal jobbe med høyt. Alle som skal arbeide som frivillig gjennom oss, må derfor sende oss vandelsattest.
 • På alle våre programmer har vi nødnumre som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
 • Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser til samme program som deg. Du får også mulighet til å kontakte noen som allerede har deltatt på programmet.
 • Etter hjemkomst får du en attest på ditt eventyr utenlands, en bra måte å vise til din personlige utvikling!

Engasjement, tilgjengelighet

 • Informasjonsmøter og ulike messer gjør at vi er tilgjengelige for spørsmål ikke bare på kontoret i Oslo. Du kan selvfølgelig også booke et personlig møte med oss.
 • Vi har valgt å kun fokusere på et begrenset antall programmer for å kunne holde et høyt kunnskapsnivå og dermed kunne gi deg best mulig service. Vi besøker også programmene for å kunne vite i detalj hva det er vi tilbyr.
 • Vi jobber med lokale partnere for å sikre at programprisen kommer lokalbefolkningen til gode.
 • Vi har som policy å besvare alle dine spørsmål innen 24 timer. Du vil få tildelt en egen kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen og som du selvfølgelig også kan kontakte i løpet av reisen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

reise

Vis alle utdanninger fra GoXplore Norge
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Frivillig India:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!