Utveksling VGS
Ingen anmeldelser

High School USA

Varighet
1 semester eller et helt år
Undervisning
Heltid
Varighet
1 semester eller et helt år
Undervisning
Heltid

High School USA

high school usa

High School USA

Et videregående skoleår betyr at du bytter ett eller to videregående semestre i Norge mot det samme i USA. En fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv - og ikke minst på det personlige plan. Bo hos en amerikansk familie og møt venner fra hele verden mens du studerer på en lokal videregående skole og utvikler deg. Uansett hvor i USA du havner, kan du være sikker på at ditt videregående skoleår blir en opplevelse du vil være takknemlig for resten av livet.

Begynn med å oppdage hippe New York City eller solfylte Los Angeles med vår ankomst- og orientering før du blir ønsket velkommen av vertsfamilien din og starter ditt livs eventyr i din nye by. Gjør deg klar til å bli kjent med nye mennesker fra hele verden! I 4 dager vil du bo på et hotell midt i byen og sammen utforske byens unike atmosfære, få informasjon og oversikt over hvilke spennende og nye ting som venter deg og fremfor alt, få god tid til å bli kjent med hverandre og ha det gøy sammen. En morsom start på et spennende eventyr!

I USA vil du aldri bli lei. Det er alltid noe nytt som skjer, og en ting er sikkert, her i landet er det noe for enhver smak. Det gjelder bare å finne det.

High School Classic

Vårt mest populære program som de fleste internasjonale studenter velger. Hvis du vil oppleve et skikkelig videregående år og la oss ta oss av alt, velg dette programmet. Enten du befinner deg i en storby eller i en mindre, roligere by, vil du helt sikkert oppleve den ekte "High School Spirit". De forskjellige regionene i USA er utrolig fascinerende på forskjellige måter!

Tilpass High School Classic året med valg av stat

Et valgfritt alternativ som lar deg ønske hvilken stat du vil plasseres i. Hvis du ikke får plassering i ønsket stat får du selvfølgelig refundert kostnaden for tilvalget.Jo tidligere du søker, jo større er sjansen for at ønsket ditt blir oppfylt.

Tilpass High School Classic året med valg av storby

Et valgfritt alternativ som lar deg ønske hvilken storby du vil plasseres i. Merk at dette tillegget kun er tilgjengelig for augustoppstarten, og at vi ikke kan garantere at det er plasseringer igjen i den storbyen du ønsker. Hvis du ikke får plassering i ønsket storby år du selvfølgelig refundert kostnaden for tilvalget. Jo tidligere du søker, jo større er sjansen for at ønsket ditt blir oppfylt.

Noen fordeler med et skoleår i USA

 • Stor erfaring og kvalifikasjoner
 • Du blir fullstendig flytende i engelsk
 • Nye venner over hele verden og et stort internasjonalt nettverk.
 • Gull verdt i din fremtidige arbeidskarriere!
 • Økt kulturell bevissthet
 • Fantastisk morsomt og spennende!
 • Uavhengighet og større selvsikkerhet
 • Bedre initiativ
 • Et bredere perspektiv fordi du vil se verden med nye øyne
 • En sterk CV som vil kick-starte ditt arbeidsliv

Opptakskrav/Søknad

Alder: 15 - 18 år
Kvalifikasjoner: Minst 4 i alle fag

Dette programmet har 2 oppstarter i løpet av året for å passe med semesteroppstart.

Påmeldingsfrist

 • August 2020 semesteret - 15. mars 2020
 • Januar 2021 semesteret - 15. oktober 2020

Boforhold

På dette programmet bor du hos vertsfamilie og vårt primære mål er å plassere deg i en trygg, engasjert og omsorgsfull familie som gir deg støtte og sikkerhet i ditt nye miljø. Familien din er valgt med omhu og fokus for å passe deg så godt som mulig. Før du reiser, vil du motta all informasjonen du trenger om vertsfamilien din, og du har også muligheten til å kontakte dem slik at du kan bli kjent med hverandre før ankomst.

Alle vertsfamilier som vi jobber med er inkluderende og er gjennom en grundig prosess før de godtas som vertsfamilie. De vil ikke se deg som en utenlandsk gjest, men som et nytt familiemedlem. Du vil ha ditt eget rom og tre måltider om dagen. Transport til og fra skolen, hjelp med lekser og kunne være med på familieaktiviteter. Feir høsttakkefest, delta på amerikanske fotballkamper og opplev Halloween på amerikansk måte med vertsfamilien - alt for å bli kjent med den virkelige amerikanske kulturen.

Det beste av alt er at du vil være en familie på den andre siden av kloden rikere etter å ha deltatt på dette programmet. Mest sannsynlig ender du opp med et sterkt vennskap som varer livet ut.

Kostnader

 • High School Classic helår med start høstsemester: kr 98 000
 • High School Classic høstsemester: kr 94 000
 • High School Classic vårsemester: kr 94 000
 • Tillegg - stat: kr 8500
 • Tillegg - stat (CA/FL/HI): kr 20 000
 • Tillegg - by: kr 20 000
 • Tillegg - avbestillingsforsikring ifm akutt sykdom: kr 4900

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes i forhold til avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

GoXplore Norge

goxplore

GoXplore: Jobb + reis i utlandet

GoXplore er Nordens største spesialist i å kombinere reiser og jobb verden rundt. 

Kunne du tenke deg å jobbe med løver og elefanter i Zimbabwe og bli en del av ALERTs 3-stegsprosess for å øke løvebestanden i Afrika? Frister det å bo rett ved stranden og bidra til å bevare havskilpaddebestanden i fantastiske Sri Lanka? Eller hva med å jobbe frivillig i Namibia og få muligheten til nærkontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antilope, hester og mange flere? Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

Jobb- og reisemuligheter i utlandet

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

High School USA – utveksling i USA

GoXplore tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

 Les mer om High School USA her!


ville dyr

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

 • Vi har samlet over 50 års erfaring med Work & Travel og frivillighetsreiser og har med årene blitt Skandinavias største ekspert på denne type utenlandsopphold. Du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi snakker om.
 • Uansett om du skal reise som frivillig, jobbe i Australia eller velge noen av våre andre program, så hjelper vi deg med det du trenger for nettopp din reise. Alt i fra informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bare å spørre! Vi hjelper deg gjerne.
 • Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
 • Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
 • Du får tilgang til et eget "log in"-område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
 • Vi verdsetter sikkerheten for våre reisende og menneskene de skal jobbe med høyt. Alle som skal arbeide som frivillig gjennom oss, må derfor sende oss vandelsattest.
 • På alle våre programmer har vi nødnumre som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
 • Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser til samme program som deg. Du får også mulighet til å kontakte noen som allerede har deltatt på programmet.
 • Etter hjemkomst får du en attest på ditt eventyr utenlands, en bra måte å vise til din personlige utvikling!

Engasjement, tilgjengelighet

 • Informasjonsmøter og ulike messer gjør at vi er tilgjengelige for spørsmål ikke bare på kontoret i Oslo. Du kan selvfølgelig også booke et personlig møte med oss.
 • Vi har valgt å kun fokusere på et begrenset antall programmer for å kunne holde et høyt kunnskapsnivå og dermed kunne gi deg best mulig service. Vi besøker også programmene for å kunne vite i detalj hva det er vi tilbyr.
 • Vi jobber med lokale partnere for å sikre at programprisen kommer lokalbefolkningen til gode.
 • Vi har som policy å besvare alle dine spørsmål innen 24 timer. Du vil få tildelt en egen kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen og som du selvfølgelig også kan kontakte i løpet av reisen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

reise

Vis alle utdanninger fra GoXplore Norge