Vis studentum.no som: Mobil

Frivillig Bali

GoXplore Norge
Sammendrag
Jobb og frivillig arbeid
Bali
3 til 12 uker
Ulike muligheter, kontakt GoXplore
Klasserom

Frivillig Bali

natur på bali

Frivillig arbeid på Bali

Reis og jobb som frivillig på fargerike Bali! Du kan jobbe på skole, barnehage, bygg- og renoveringsprosjekter, helseprosjekt, miljøutdanning eller skilpaddeprosjekt i Ubud, Lovina og Nusa Penida.

Frivillig Bali

Bali er farger, dans, spennende smaker, surfing og ikke minst vakre strender. Bali regnes som Indonesias viktigste turistmål og er kjent for kunstformer som for eksempel dans, malerier, skulpturer, tre utskjæringer, scenekunst, templer og håndverk og ikke minst landskap. Du kan ikke reise til Bali uten å ha opplevd balinesisk dans, enten det er på en hvit strand, i et hellig tempel eller på en fargerik festival.

Gjennom GoXplore får du muligheten til å oppleve den spesielle kulturen samtidig som du gir noe tilbake til lokalsamfunnet. Du kan blant annet hjelpe til med enkel engelskundervisning og andre aktiviteter i en lokal barnehage eller lære bort grunnleggende førstehjelp og hygieniske prinsipper på et medisinsk prosjekt. På det medisinske prosjektet er det også behov for hjelp og assistanse fra frivillige med medisinsk bakgrunn til helsecamper og tannlegesjekker. Drømmer du om å bli lærer eller har du kanskje lærerutdannelse kan undervisningsprosjektet være noe for deg.

Gjennom programmet har du også muligheten til å kombinere frivillig arbeid med aktiviteter som «Yoga & Mind» uken i Ubud/ Lovina eller en uke med «Bali Adventure» der du blant annet besøker en aktiv vulkan og får prøvd deg på elverafting på elven Ayung. Har du lyst kan du også legge til en uke med «Beach Holiday» på Sanur stranda (må være minst to deltakere på denne aktiviteten for at den skal bli arrangert).

Prosjekter

GoXplore har prosjekter i Ubud, Lovina og Nusa Penida og introduksjonsuken som begynner på mandag holdes i Ubud. Denne gir deg en fin og myk start på oppholdet ditt.Uken begynner med litt språkundervisning og en orientering i nærområdet og følges opp av kulturelle utflukter, besøk på ulike templer og en tur rundt i pittoreske Ubud. Du vil også få oppleve et tradisjonelt balinesisk danseshow og gå på en ekte risterrasse og rismarker. Du vil lære om den lokale batikk kunsten, og utforske dine kulinariske ferdigheter i et grunnleggende balinesisk matlagingskurs. Uken avsluttes med en åndelig tur til det berømte tempelet"Pura Tirta" der du kan dusje i vievann og be for lykke.

Velger du å jobbe i Lovina er det mulighet for introduksjonsuke i Lovina.

Etter introduksjonsuken begynner du å jobbe på ett eller flere prosjekter.

De ulike prosjektene i Ubud er:

 • Barnehage
 • Undervisning
 • Bygg og renovering
 • Medical
 • Miljøutdanning

Prosjektet i Nusa Penida er:

 • Turtle Conservation & Rehabilitation

Prosjektene i Lovina er:

 • Barnehage
 • Undervisning
 • Bygg og renovering

Merk deg at man kan delta på andre prosjekter når det er helligdager. Kontakt GoXplore for anbefalinger!

Hvem kan delta?

Programmet er lagt opp for deg som er over 18 år.

For å kunne være med på programmet må du kunne snakke engelsk. Du bør være motivert til å ta i et tak og jobbe selvstendig. Det å jobbe som frivillig byr ofte på uforutsigbarhet, så det er viktig at du har evnen til å være fleksibel og ikke minst tilpasningsdyktig.

Boforhold

Hvordan du bor kommer helt an på hvilket prosjekt du skal jobbe på, men du vil hovedsakelig bo i hus sammen med andre frivillige der du deler rom med 3-6 personer totalt.Om du ønsker privat rom er det mulig mot en ekstra kostnad på ca, 100 EUR per person per uke. Det forventes at alledeltakere tar ansvar for miljøet og bruker alle ressurser med tilbakeholdenhet, spesielt vann, papir og elektrisitet.Det forventes at du rydder opp etter deg og tar del i å holde boligen ren og ryddig. Til gjengjeld får du et sosialt og morsomt sted å bo i løpet av oppholdet ditt. I Ubud så har vår partner 7-8 frivillighets hus der frivillige kan bo. De er enkle med bunk beds for opptil 6 personer og vifte og bad på rommet. Det finnes felles rom der de frivillige kan sitte sammen på kveldene eller når de har fri. De har også mulighet for å oppbevare mat/drikke i felles kjøleskapet. Selve måltidene blir servert i "kantinen" som er innen gåavstand fra bostedet.

Det er greit å være forberedt på at standarden vil være noe lavere enn det vi er vant med fra Norge, men det er noe av opplevelsen.

Det er inkludert måltider i programprisen. De består som oftest av tradisjonell balinesisk mat. Det er tre måltider i ukedagene og to måltider i helgene.Det er WiFi i huset og internettkafeer rundt omkring i Ubud. Det meste av fasiliteter og butikker finnes i Ubud.

Husk at noen av bostedene ligger unna sentrum av Ubud og noen litt nærmere. Man kan ikke bestemme hvor man skal bo på forhånd.

Kostnader

 • 2 uker skilpadder: kr 7900
 • 3 uker skilpadder: kr 10950
 • 4 uker skilpadder: kr 13 950
 • 3 uker: kr 8500
 • 4 uker: kr 10650
 • 5 uker: kr 12750
 • 6 uker: kr 14900
 • 7 uker: kr 17000
 • 8 uker: kr 19100
 • 9 uker: kr 21250
 • 10 uker: kr 23350
 • 11 uker: kr 25500
 • 12 uker: kr 27600

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

GoXplore Norge

goxplore

GoXplore: Jobb + reis i utlandet

GoXplore er Nordens største spesialist i å kombinere reiser og jobb verden rundt. 

Kunne du tenke deg å jobbe med løver og elefanter i Zimbabwe og bli en del av ALERTs 3-stegsprosess for å øke løvebestanden i Afrika? Frister det å bo rett ved stranden og bidra til å bevare havskilpaddebestanden i fantastiske Sri Lanka? Eller hva med å jobbe frivillig i Namibia og få muligheten til nærkontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antilope, hester og mange flere? Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

Jobb- og reisemuligheter i utlandet

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

High School USA – utveksling i USA

GoXplore tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

 Les mer om High School USA her!


ville dyr

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

 • Vi har samlet over 50 års erfaring med Work & Travel og frivillighetsreiser og har med årene blitt Skandinavias største ekspert på denne type utenlandsopphold. Du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi snakker om.
 • Uansett om du skal reise som frivillig, jobbe i Australia eller velge noen av våre andre program, så hjelper vi deg med det du trenger for nettopp din reise. Alt i fra informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bare å spørre! Vi hjelper deg gjerne.
 • Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
 • Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
 • Du får tilgang til et eget "log in"-område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
 • Vi verdsetter sikkerheten for våre reisende og menneskene de skal jobbe med høyt. Alle som skal arbeide som frivillig gjennom oss, må derfor sende oss vandelsattest.
 • På alle våre programmer har vi nødnumre som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
 • Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser til samme program som deg. Du får også mulighet til å kontakte noen som allerede har deltatt på programmet.
 • Etter hjemkomst får du en attest på ditt eventyr utenlands, en bra måte å vise til din personlige utvikling!

Engasjement, tilgjengelighet

 • Informasjonsmøter og ulike messer gjør at vi er tilgjengelige for spørsmål ikke bare på kontoret i Oslo. Du kan selvfølgelig også booke et personlig møte med oss.
 • Vi har valgt å kun fokusere på et begrenset antall programmer for å kunne holde et høyt kunnskapsnivå og dermed kunne gi deg best mulig service. Vi besøker også programmene for å kunne vite i detalj hva det er vi tilbyr.
 • Vi jobber med lokale partnere for å sikre at programprisen kommer lokalbefolkningen til gode.
 • Vi har som policy å besvare alle dine spørsmål innen 24 timer. Du vil få tildelt en egen kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen og som du selvfølgelig også kan kontakte i løpet av reisen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

reise

Vis alle utdanninger fra GoXplore Norge
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!