Vis studentum.no som: Mobil

Gruppereise Cuba & Costa Rica

GoXplore Norge
Sammendrag
Heltid
21 dager
Jobb og frivillig arbeid
Ulike muligheter, kontakt GoXplore
Costa Rica, Cuba

Gruppereise Cuba & Costa Rica

cuba

Gruppereise som frivillig til Costa Rica og Cuba

Er du klar for en spennende reise men ønsker noen å reise sammen med? Bli med på vår fargerike reise til Cuba og Costa Rica. Fra pulserende Havanna til givende frivillighetsarbeid - kultur, dans, språk, surfing og et magisk eventyr venter deg!

Gruppereise Cuba og Costa Rica – en drømmereise!

Sammen som en gruppe vil du reise sammen med de andre deltakerne, være med på fantastiske aktiviteter og bli kjent med pulsen, dansen og varmen i Havanna. Men du vil også få oppleve grønne, vakre og naturskjønne Costa Rica og få delta på frivillighetsprogram som gjør godt for hjertet. Vi har satt sammen den perfekte reisen for de som liker eventyr, glede, natur, mennesker, kultur, historie, dovendyr, skilpadder og andre spennende dyrearter. Selvfølgelig følger det også med fantastiske hvite strender og for å toppe det hele ender reisen med en episk surfeuke i Santa Teresa!

Hvorfor Gruppereise Cuba & Costa Rica med GoXplore?

 • Du får reise sammen med andre og oppleve mye sosialt sammen
 • Du får utforske gamle Havana i en 50-talls bil
 • Du kan sole deg og snorkle på flotte karibiske strender
 • Lære spansk
 • Ridetur i Viñales dalen (på UNESCOs liste)
 • Unike opplevelser med lokalbefolkningen gjennom frivillig arbeid
 • Du kommer tett på spennende dyr som dovendyr, aper og skilpadder gjennom de frivillige programmene
 • Muligheten til å lære dans og prøve surfing og yoga
For kontakt eller mer informasjon om Gruppereise Cuba & Costa Rica, vennligst fyll inn en interessemelding.

Hvem kan delta?

Dette er for deg som har fylt 18 år, men som enda ikke har fylt 50 år (er du over 50 år og ønsker å delta og dele rom og denne reisen med flest ungdommer er du selvfølgelig velkommen likevel).

Du har en positiv holding og kan tilpasse deg. Dette er viktig siden du kommer til å bo på mange forskjellige måter i løpet av disse tre ukene.

Du må like å oppleve nye kulturer, møte nye mennesker og være klar for et fantastisk eventyr.

Du må kunne snakke engelsk. Inkludert i denne reisen er det noen spansktimer og dersom du ikke snakker spansk fra før anbefaler vi at du lærer deg litt før du reiser men det er absolutt ikke noe krav at du kan spansk.

Du må kunne sende oss en politiattest som du søker hos politiet. Denne kan ikke være eldre enn 3 måneder og må være på engelsk.

Boforhold

Cuba

Havanna

Ved ankomst blir gruppen hentet og kjørt til Havanna. Dere vil da dele rom med de andre deltakerne, 4-6 deltakere på hvert rom. Hostellet dere bor på ligger sentralt i nærheten av mange spennende aktiviteter.

Viñales

Her bor dere i et såkalt "casa particulares" i delte rom sammen med de andre deltakerne. Dere kan forvente en lavere standard, men med masse sjarm hos en cubansk familie.

Frokost og lunsj er inkludert i prisen (både i Havanna og Viñales). Middagen betaler du selv og du kan beregne å betale ca US$15, som også inkluderer 1-2 drikker til måltiden.

Costa Rica

San José

Når dere ankommer San José blir dere hentet av vår partner og kjørt til vertsfamiliene som skal huse dere de første dagene. Hver familie kan ta i mot 2-3 personer. Frokost og middag er inkludert hos familiene.

Santa Teresa

Her bor dere sammen med de andre deltakerne i koselige hytter. Dere deler bad, sover i køyesenger og det er til og med tilgang til basseng. Frokost og lunsj er inkludert på hverdagene og brunch i helgen.

Kostnader

 • 21 dager (med flybillett) minimum 6 deltakere: kr 36 350
 • 21 dager (med flybillett) minimum 4 deltakere: kr 37 900

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Gruppereise Cuba & Costa Rica.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

GoXplore Norge

goxplore

GoXplore: Jobb + reis i utlandet

GoXplore er Nordens største spesialist i å kombinere reiser og jobb verden rundt. 

Kunne du tenke deg å jobbe med løver og elefanter i Zimbabwe og bli en del av ALERTs 3-stegsprosess for å øke løvebestanden i Afrika? Frister det å bo rett ved stranden og bidra til å bevare havskilpaddebestanden i fantastiske Sri Lanka? Eller hva med å jobbe frivillig i Namibia og få muligheten til nærkontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antilope, hester og mange flere? Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

Jobb- og reisemuligheter i utlandet

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

High School USA – utveksling i USA

GoXplore tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

 Les mer om High School USA her!


ville dyr

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

 • Vi har samlet over 50 års erfaring med Work & Travel og frivillighetsreiser og har med årene blitt Skandinavias største ekspert på denne type utenlandsopphold. Du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi snakker om.
 • Uansett om du skal reise som frivillig, jobbe i Australia eller velge noen av våre andre program, så hjelper vi deg med det du trenger for nettopp din reise. Alt i fra informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bare å spørre! Vi hjelper deg gjerne.
 • Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
 • Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
 • Du får tilgang til et eget "log in"-område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
 • Vi verdsetter sikkerheten for våre reisende og menneskene de skal jobbe med høyt. Alle som skal arbeide som frivillig gjennom oss, må derfor sende oss vandelsattest.
 • På alle våre programmer har vi nødnumre som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
 • Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser til samme program som deg. Du får også mulighet til å kontakte noen som allerede har deltatt på programmet.
 • Etter hjemkomst får du en attest på ditt eventyr utenlands, en bra måte å vise til din personlige utvikling!

Engasjement, tilgjengelighet

 • Informasjonsmøter og ulike messer gjør at vi er tilgjengelige for spørsmål ikke bare på kontoret i Oslo. Du kan selvfølgelig også booke et personlig møte med oss.
 • Vi har valgt å kun fokusere på et begrenset antall programmer for å kunne holde et høyt kunnskapsnivå og dermed kunne gi deg best mulig service. Vi besøker også programmene for å kunne vite i detalj hva det er vi tilbyr.
 • Vi jobber med lokale partnere for å sikre at programprisen kommer lokalbefolkningen til gode.
 • Vi har som policy å besvare alle dine spørsmål innen 24 timer. Du vil få tildelt en egen kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen og som du selvfølgelig også kan kontakte i løpet av reisen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

reise

Vis alle utdanninger fra GoXplore Norge
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Gruppereise Cuba & Costa Rica:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!