Vis studentum.no som: Mobil

Frivillig Madagaskar

GoXplore Norge
Sammendrag
Heltid
Fra 3 uker
Jobb og frivillig arbeid
Oppstart: Ulike muligheter, kontakt GoXplore - Madagaskar
Madagaskar

Frivillig Madagaskar

dyreliv madagaskar

Frivillig arbeid på Madagaskar

Jobb og reise som frivillig til Madagaskar. Du kan jobbe på skole, barnehage, bygg- og renoveringsprosjekter, skogvern, kvinnesenter i fattige landsbyer eller i det hele tatt møte " King Julien" fra filmene Madagascar!

Frivillig Madagaskar

Madagaskar er noe for seg selv! Øst for Mosambik ligger denne mystiske og spennende øya som er kjent for sitt bisarre dyreliv, dramatiske landskap, gjestfrie folkeslag og unike økosystem. Madagaskar er verdens fjerde største øy. Det er utrolig fascinerende å reise i Madagaskar, selv om infrastrukturen ligger noen år bak. Madagaskar er hjemmet til lemurene, verdens største og minste kameleon, enorme Baobab-trær, regnskog og ikke minst et vennlig og spennende folkeslag som du absolutt bør oppleve. Om lag 80% av dyrelivet på Madagaskar finnes ingen andre steder i verden.

Gjennom GoXplore får du muligheten til å oppleve dette mystiske landet samtidig som du gir noe tilbake til lokalbefolkningen. Du kan blant annet hjelpe til med engelsk undervisning og andre aktiviteter i en lokal barnehage eller skole, jobbe på kvinnesenter, være med på å forbedre levestandarden i et lokalsamfunn eller jobbe med landskap/natur og den fantastiske skapningen Lemur. Drømmer du om å bli lærer eller har du kanskje lærerutdannelse kan undervisnings programmet være noe for deg.

Prosjekter

Vi har programmer i Nosy Be. Programmet starter alltid med en introduksjonsuke. Denne uken vil gi deg en fin og myk start på oppholdet ditt. Uken begynner med litt språkundervisning og en orientering i nærområdet og følges opp av kulturelle utflukter, fargerike markeder, eksotisk mat, lære om SAKALAVA BOENY Kingdom og besøke Petite plage som er et av de mest populære strendene av Nosy Be for yoga og avslapping.

Etter introduksjonsuken begynner du å jobbe på ett eller flere av programmene.

De ulike programmene er:

 • Barnehage
 • Undervisning
 • Bygg og renovering
 • Community Care
 • Lemur Species Rehabilitation
 • Mangrove Forest Conservation
For kontakt eller mer informasjon om Frivillig Madagaskar, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Programmet er lagt opp for deg som er over 18 år.

For å kunne være med på programmet må du kunne snakke engelsk. Du bør være motivert til å ta i et tak og jobbe selvstendig. Det å jobbe som frivillig byr ofte på uforutsigbarhet, så det er viktig at du har evnen til å være fleksibel og ikke minst tilpasningsdyktig. Du må ha plettfri vandel.

Boforhold

Hvordan du bor kommer helt an på hvilket program du skal jobbe på, men du vil hovedsakelig bo i hus sammen med andre frivillige der du deler rom med 3-6 personer totalt. Om du ønsker privat rom er det mulig mot en ekstra kostnad. Det forventes at alle deltakere tar ansvar for miljøet og bruker alle ressurser med tilbakeholdenhet, spesielt vann, papir og elektrisitet. Det forventes at du rydder opp etter deg og tar del i å holde boligen ren og ryddig. Til gjengjeld får du et sosialt og morsomt sted å bo i løpet av oppholdet ditt. I frivillighetshuset er det en spisestue, et salongområde hvor du kan slappe av med de andre deltakerne og en vakker hage for å slappe av i. Balkong og en stor takterrasse er også tilgjengelig for deg tilbringe litt kvalitetstid. Videre er det et kjøleskap som du er velkommen til å bruke til å oppbevare mat og drikke.

Det er greit å være forberedt på at standarden vil være noe lavere enn det vi er vant med fra Norge, men det er noe av opplevelsen.

Måltider er en blanding av vestlig og madagassisk mat, bestående hovedsakelig av vegetariske retter, inkludert ris og grønnsaker. Du kan forvente å få kylling omtrent to ganger per uke. Du kan også bruke kjøkkenet til å lage mat selv eller spise ute på noen av de lokale restaurantene på egen bekostning.

Kostnader

 • 3 uker - COMMUNITY/MANGROVE: kr 8500
 • 4 uker - COMMUNITY/MANGROVE: kr 10 650
 • 5 uker - COMMUNITY/MANGROVE: kr 12 750
 • 6 uker - COMMUNITY/MANGROVE: kr 14 900
 • 3 uker - CONSTRUCTION & RENOVATION: kr 9300
 • 4 uker - CONSTRUCTION & RENOVATION: kr 11 750
 • 5 uker - CONSTRUCTION & RENOVATION: kr 14 150
 • 6 uker - CONSTRUCTION & RENOVATION: kr 16 600
 • 3 uker - LEMUR PROSJEKT: kr 10 650
 • 4 uker - LEMUR PROSJEKT: kr 13 750
 • 5 uker - LEMUR PROSJEKT: kr 16 900
 • 6 uker - LEMUR PROSJEKT: kr 20 050

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Frivillig Madagaskar.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

GoXplore Norge

goxplore

GoXplore: Jobb + reis i utlandet

GoXplore er Nordens største spesialist i å kombinere reiser og jobb verden rundt. 

Kunne du tenke deg å jobbe med løver og elefanter i Zimbabwe og bli en del av ALERTs 3-stegsprosess for å øke løvebestanden i Afrika? Frister det å bo rett ved stranden og bidra til å bevare havskilpaddebestanden i fantastiske Sri Lanka? Eller hva med å jobbe frivillig i Namibia og få muligheten til nærkontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antilope, hester og mange flere? Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

Jobb- og reisemuligheter i utlandet

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

High School USA – utveksling i USA

GoXplore tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

 Les mer om High School USA her!


ville dyr

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

 • Vi har samlet over 50 års erfaring med Work & Travel og frivillighetsreiser og har med årene blitt Skandinavias største ekspert på denne type utenlandsopphold. Du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi snakker om.
 • Uansett om du skal reise som frivillig, jobbe i Australia eller velge noen av våre andre program, så hjelper vi deg med det du trenger for nettopp din reise. Alt i fra informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bare å spørre! Vi hjelper deg gjerne.
 • Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
 • Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
 • Du får tilgang til et eget "log in"-område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
 • Vi verdsetter sikkerheten for våre reisende og menneskene de skal jobbe med høyt. Alle som skal arbeide som frivillig gjennom oss, må derfor sende oss vandelsattest.
 • På alle våre programmer har vi nødnumre som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
 • Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser til samme program som deg. Du får også mulighet til å kontakte noen som allerede har deltatt på programmet.
 • Etter hjemkomst får du en attest på ditt eventyr utenlands, en bra måte å vise til din personlige utvikling!

Engasjement, tilgjengelighet

 • Informasjonsmøter og ulike messer gjør at vi er tilgjengelige for spørsmål ikke bare på kontoret i Oslo. Du kan selvfølgelig også booke et personlig møte med oss.
 • Vi har valgt å kun fokusere på et begrenset antall programmer for å kunne holde et høyt kunnskapsnivå og dermed kunne gi deg best mulig service. Vi besøker også programmene for å kunne vite i detalj hva det er vi tilbyr.
 • Vi jobber med lokale partnere for å sikre at programprisen kommer lokalbefolkningen til gode.
 • Vi har som policy å besvare alle dine spørsmål innen 24 timer. Du vil få tildelt en egen kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen og som du selvfølgelig også kan kontakte i løpet av reisen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

reise

Vis alle utdanninger fra GoXplore Norge
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Frivillig Madagaskar:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!