Vis studentum.no som: Mobil

Frivillig Fiji

GoXplore Norge
Sammendrag
Heltid
3 - 6 uker
Jobb og frivillig arbeid
Oppstart: Ulike muligheter, kontakt GoXplore - Fijii
Fijii

Frivillig Fiji

barn på fiji

Frivillig arbeid på Fiji

Arbeid som frivillig på vakre Fiji! Her kan du velge om du ønsker å arbeide med Undervisning, Bygg og Renovering, Helse eller Sport – uansett hva du velger får du muligheten til å bli kjent med den fijianske kulturen og de varme, vennlige menneskene.

Frivillig Fiji

Fiji består av over 300 øyer og er for mange et paradis på jord! Her finner man krystallklart vann, palmer, endeløse hvite strender, samt noen av de vennligste menneskene i verden.

Våre programmer på Fiji er utrolig givende, ikke bare for deg som frivillig, men også for barna og lokalbefolkningen som bor her. Det er begrensninger på antall frivillige som får arbeide på samme plass, slik at opplevelsen blir enda mer personlig, så sørg for å være tidlig ute med bookingen din!

Det sies at man ankommer Fiji som en fremmed, men reiser hjem som en venn – så bli med til Fiji og finn venner for livet!

Prosjekter

Fiji er en spennende øygruppe med over 300 fantastiske øyer – alle spesielle på hver sin måte. Programmet både starter og slutter på Vitu Levu, i nærheten av øygruppen Yasawa – Fijis aller største øy. Her finner vi blant annet Suva, som er Fijis hovedstad.

Suva & Sigatoka

Som frivillig kan du velge om du ønsker å jobbe i Suva eller Sigatoka – Suva er Fijis hovedstad og en større by enn Sigatoka som ligger ved Fijis kyst, øst for Suva. Begge stedene tilbyr de samme prosjektene, og du vil bo i frivillighetshus både i Suva og Sigatoka.

Suva er en betydelig større by enn Sigatoka og har en høyere puls enn Sigatoka, viss frivillighetshus ligger i den lille landsbyen Korotogo litt utenfor Sigatoka. Suva har ingen umiddelbar nærhet til vann og strandlinje, mens frivillighetshuset i Korotogo ligger bare et steinkast unna stranden! I Suvas fordel er det flere butikker, barer og restauranter her enn i Sigatoka. Frivillige som velger Sigatoka kan f.eks velge å utforske Suva i helgene, da det går buss mellom byene (reisetid ca. 2,5 time).

Du trenger ikke å ha bestemt deg for prosjektsted før etter påmelding – er du usikker kan vi gi deg mer informasjon om både Suva og Sigatoka!

I både Suva og Sigatoka vil du bli møtt av en programkoordinator som kommer til å ta godt vare på deg mens du er i Fiji og som vil hjelpe deg med det aller meste. Dette er din kontaktperson og kan kontaktes 24 timer i døgnet hvis noe skulle skje under oppholdet ditt.

Arbeidstidene varierer utifra hvilket prosjekt du velger. En del prosjekter slutter etter lunsj, som vil si at du har masse tid til å lære om Fijis unike kultur, eller bare slappe av på et av Fijis langstragte hvite strender! Arbeidstiden strekker seg imidlertid fra mandag til fredag, med oppstart klokken 09:00 om morgenen.

De ulike prosjektene i Suva og Sigatoka er:

 • Barnehage
 • Sport
 • Undervisning
 • Bygg og renovering
 • Medical
For kontakt eller mer informasjon om Frivillig Fiji, vennligst fyll inn en interessemelding.

Hvem kan delta?

 • Norske statsborgere
 • Du som er 18 år eller eldre
 • De som er interessert i å lære om andre kulturer
 • De som er motivert til å ta i et tak og bidra til lokalsamfunnet
 • God vandel (det kreves politiattest for å delta på programmet)
 • Gode engelskkunnskaper er en fordel

Boforhold

Prosjektstart i hovedstaden Suva. beliggende på Viti Levu; en fantastisk halvøy bestående av en god kombinasjon av moderne og tradisjonell arkitektur. Suva er en kulturelt blandet by og vil være det perfekte utgangspunkt for ditt opphold i Fiji!

Sigatoka er en mindre by på Fijis sørside, plassert rett ved kysten, midt mellom Nadi og Suva. Ønsker du deg en mer avslappet atmosfære og et roligere tempo med tid til å nyte solen og stranden er Sigatoka midt i blinken. Vårt frivillighetshus ligger et steinkast unna havet og er omringet av flotte resorter, strand og havutsikt fra balkongen. Det er færre frivillige i Sigatoka, og alle frivillige jobber for tiden på samme skole.

Som frivillig vil du dele rom med rundt 4-6 personer av samme kjønn. I Suva har de et eget hus for jenter og gutter. Her deles det på bekvemmeligheter som bad, kjøkken og tilholdsrom. Ønsker man dobbeltrom må det beregnes et pristillegg.

Legg merke til at standarden kan betegnes som enkel.

Kostnader

 • 3 uker: kr 9600
 • 4 uker: kr 12 050
 • 5 uker: kr 14 450
 • 6 uker: kr 16 900
 • Ekstra uker: kr 2450

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Frivillig Fiji.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

GoXplore Norge

goxplore

GoXplore: Jobb + reis i utlandet

GoXplore er Nordens største spesialist i å kombinere reiser og jobb verden rundt. 

Kunne du tenke deg å jobbe med løver og elefanter i Zimbabwe og bli en del av ALERTs 3-stegsprosess for å øke løvebestanden i Afrika? Frister det å bo rett ved stranden og bidra til å bevare havskilpaddebestanden i fantastiske Sri Lanka? Eller hva med å jobbe frivillig i Namibia og få muligheten til nærkontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antilope, hester og mange flere? Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

Jobb- og reisemuligheter i utlandet

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

High School USA – utveksling i USA

GoXplore tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

 Les mer om High School USA her!


ville dyr

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

 • Vi har samlet over 50 års erfaring med Work & Travel og frivillighetsreiser og har med årene blitt Skandinavias største ekspert på denne type utenlandsopphold. Du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi snakker om.
 • Uansett om du skal reise som frivillig, jobbe i Australia eller velge noen av våre andre program, så hjelper vi deg med det du trenger for nettopp din reise. Alt i fra informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bare å spørre! Vi hjelper deg gjerne.
 • Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
 • Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
 • Du får tilgang til et eget "log in"-område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
 • Vi verdsetter sikkerheten for våre reisende og menneskene de skal jobbe med høyt. Alle som skal arbeide som frivillig gjennom oss, må derfor sende oss vandelsattest.
 • På alle våre programmer har vi nødnumre som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
 • Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser til samme program som deg. Du får også mulighet til å kontakte noen som allerede har deltatt på programmet.
 • Etter hjemkomst får du en attest på ditt eventyr utenlands, en bra måte å vise til din personlige utvikling!

Engasjement, tilgjengelighet

 • Informasjonsmøter og ulike messer gjør at vi er tilgjengelige for spørsmål ikke bare på kontoret i Oslo. Du kan selvfølgelig også booke et personlig møte med oss.
 • Vi har valgt å kun fokusere på et begrenset antall programmer for å kunne holde et høyt kunnskapsnivå og dermed kunne gi deg best mulig service. Vi besøker også programmene for å kunne vite i detalj hva det er vi tilbyr.
 • Vi jobber med lokale partnere for å sikre at programprisen kommer lokalbefolkningen til gode.
 • Vi har som policy å besvare alle dine spørsmål innen 24 timer. Du vil få tildelt en egen kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen og som du selvfølgelig også kan kontakte i løpet av reisen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

reise

Vis alle utdanninger fra GoXplore Norge
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Frivillig Fiji:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!