Vis studentum.no som: Mobil

Frivillig Nepal

GoXplore Norge
Sammendrag
Heltid
Tre uker til tre måneder
Jobb og frivillig arbeid
Oppstart: Ulike muligheter, kontakt GoXplore - Nepal
Nepal

Frivillig Nepal

frivillig arbeid i nepal

Frivillig arbeid i Nepal

Reis og jobb som frivillig i Nepal og opplev livet i fjellene! Du kan jobbe på skole, klinikk, kvinnesenter, renovering eller som engelsklærer i kloster. Du har muligheten til å jobbe i Kathmandu, Pokhara eller Chitwan.

Frivillig Nepal

Namaste! Reis til Nepal og opplev alt det spennende dette vakre landet i fjellene har å by på. Hiking, Mount Everest, jungel, matopplevelser, seremonier, festivaler, livlige markeder og ikke minst store smil!

Gjennom frivillighetsprogrammet i Nepal kan du jobbe på skole, klinikk, med bygg & renovasjon eller som engelsklærer i Kloster.

Gjennom frivillig arbeid i Nepal vil du få en helt spesiell mulighet til å komme tett innpå nepalesisk kultur. Du vil enten bo hos vertsfamilie, på prosjektet du skal jobbe på eller i et gjestehus. I møte med en helt ny kultur vil du ikke bare lære mye om Nepal og den nepalske kulturen, du vil også lære mye om deg selv og din egen kultur.

Du vil starte reisen din i Kathmandu der du starter med en introduksjonsuke. Løpet av denne uken lærer du om kultur, religion, sikkerhet, transport og folket i Nepal. Du vil også ha en utflukt til Bouddanath, besøke lokale markedet, være med på yoga, språkkurs og lage nepalesisk mat. Du vil bli hentet på flyplassen i Kathmandu av en representant fra vår lokale partner. Du vil bo sammen med andre frivillige og blant annet få tildelt ditt eget nepalesiske navn.

Etter introduksjonsuken vil du ha helgen fri før du begynner å jobbe på prosjektet. Merk at introduksjonsuken har faste startdatoer. Fordi introduksjonsuken alltid er på en mandag, må du ankomme Kathmandu søndagen før.

Prosjekter

Introduksjonsuken vil være i Kathmandu, men du kan velge om du vil jobbe som frivillig i Kathmandu eller Pokhara. Du reiser da evt. videre etter at introduksjonsuken er over. Om du vil kombinere flere av disse destinasjonene er det selvfølgelig mulig. Da er det bare å ta kontakt, så hjelper vi deg med å organisere det!

I Kathmandu har du muligheten til å jobbe med undervisning, medical projects, undervisning i kloster og konstruksjonsarbeid.

Arbeidstiden din vil variere ut ifra hva du jobber med. Jobber du med undervisning på skole kan du regne med å jobbe mellom tre til fire skoletimer per dag. Jobber du som lærer i et kloster vil du jobbe mellom to til fire timer.

Når du er meldt på, vil du kunne komme med ønsker om hva slags prosjekt du helst vil jobbe på. Det er allikevel ikke garantert at du vil få jobbe med akkurat dette, da behovet for hjelp varierer. Det er ikke alltid et prosjekt har behov for mer hjelp i det tidsrommet du vil reise, men da hjelper vi deg med å finne et annet prosjekt.

De ulike prosjektene: 

 • Undervisning (mulig i Kathmandu og Pokhara)
 • Undervisning i kloster (Kathmandu)
 • Bygg & Renovering (Kathmandu)
 • Kvinnesenter prosjektet (Kathmandu)
 • Medical Internship/Praksisplass (Kathmandu)
 • Dental Internship/Praksisplass (Kathmandu)
 • Physiotherapy Internship/Praksisplass (Kun mulig i Kathmandu)
For kontakt eller mer informasjon om Frivillig Nepal, vennligst fyll inn en interessemelding.

Hvem kan delta?

Programmet er lagt opp for deg som er over 18 år. For å kunne være med på programmet må du kunne snakke engelsk. Du bør være motivert til å ta i et tak og jobbe selvstendig. Plettfri vandelsattest. Nepal er et uforutsigbart land der alt kan skje, så det er viktig at du har evnen til å være fleksibel og ikke minst tilpasningsdyktig.

Boforhold

Når du ankommer flyplassen i Kathmandu blir du møtt av en representant fra vår lokalpartner i Nepal. Han/hun vil møte deg i ankomstområdet med et skilt med navnet ditt på. Du vil bli kjørt til huset du skal bo i, i løpet av introduksjonsuken din.

Huset ligger ca. 20-30 min. unna flyplassen, avhengig av trafikken. Alle frivillige bor sammen under introduksjonsuken, og du deler rom med en eller flere frivillige. Det er mulig å ønske et privat rom ved forespørsel og tilgjengelighet, og det koster litt ekstra. I huset har du tilgang til TV, kjøleskap, fryser, komfyr, toalett og dusj (utendørs med vann varmet opp av sola).

Det er også et eget hus, kalt "bottle house" som ligger ved siden av hovedhuset. Dette brukes til overnatting når det er mange frivillige. Huset er laget av betong og flasker, og har sitt eget enkle bad med toalett og dusj (kaldt vann).

Det inngår tre måltider i hverdagene og to i helgene. Måltidene er som oftest vegetariske. Etter introduksjonsuken er boforholdene dine avhengige av hvilket prosjekt du skal jobbe på.

Kostnader

Fra 11 250 (3 uker) til 27 300 (12 uker).

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Frivillig Nepal.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

GoXplore Norge

goxplore

GoXplore: Jobb + reis i utlandet

GoXplore er Nordens største spesialist i å kombinere reiser og jobb verden rundt. 

Kunne du tenke deg å jobbe med løver og elefanter i Zimbabwe og bli en del av ALERTs 3-stegsprosess for å øke løvebestanden i Afrika? Frister det å bo rett ved stranden og bidra til å bevare havskilpaddebestanden i fantastiske Sri Lanka? Eller hva med å jobbe frivillig i Namibia og få muligheten til nærkontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antilope, hester og mange flere? Gjennom GoXplore får du et unikt og utrolig eventyr!

Jobb- og reisemuligheter i utlandet

GoXplore AS tilbyr jobb- og reisemuligheter i utlandet. Ved å være spesialist på reiser hvor man jobber som en del av turen, ønsker vi å at våre deltakere skal oppleve mye mer enn om de reiser som vanlige turister. Vi ønsker at jobbingen skal føre til at de kommer nærmere kulturen og menneskene på stedene de besøker, og dermed få en dypere forståelse for hvordan det er å leve i det landet.

High School USA – utveksling i USA

GoXplore tilbyr også utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

 Les mer om High School USA her!


ville dyr

Hvorfor GoXplore?

Vi som jobber her hos GoXplore er selv lidenskapelig opptatt av reising, har selv deltatt på flere av programmene våre og deler gjerne av vår personlige erfaring når det kommer til programmene. Det å reise på et av våre programmer gjør at du vil oppleve kulturen på nært hold og du vil få en helt annen opplevelse enn ved å reise som vanlig turist. For oss er det viktig at du får mest mulig ut av oppholdet ditt, at du får minner for livet og opplevelser andre bare kan drømme om.

Sikkerhet, trygghet, service

 • Vi har samlet over 50 års erfaring med Work & Travel og frivillighetsreiser og har med årene blitt Skandinavias største ekspert på denne type utenlandsopphold. Du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi snakker om.
 • Uansett om du skal reise som frivillig, jobbe i Australia eller velge noen av våre andre program, så hjelper vi deg med det du trenger for nettopp din reise. Alt i fra informasjon om visum, booke reiser, ordne med skattenummer til opprettelse av bankkonto. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bare å spørre! Vi hjelper deg gjerne.
 • Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen, fra før avreise til etter du kommer hjem.
 • Vi har tre lag med sikkerhet; kjente partnere som vi sjekker nøye på forhånd og besøker jevnlig, godkjente flyselskaper og et bra forsikringsselskap.
 • Du får tilgang til et eget "log in"-område. Her vil all informasjon angående ditt eventyr ligge samlet på ett sted så du slipper å lete, og du kan til og med tjene penger her.
 • Vi verdsetter sikkerheten for våre reisende og menneskene de skal jobbe med høyt. Alle som skal arbeide som frivillig gjennom oss, må derfor sende oss vandelsattest.
 • På alle våre programmer har vi nødnumre som du som deltaker kan benytte døgnet rundt.
 • Vi gir deg mulighet til å kontakte andre deltakere (både fra Norge, Sverige og Finland) som reiser til samme program som deg. Du får også mulighet til å kontakte noen som allerede har deltatt på programmet.
 • Etter hjemkomst får du en attest på ditt eventyr utenlands, en bra måte å vise til din personlige utvikling!

Engasjement, tilgjengelighet

 • Informasjonsmøter og ulike messer gjør at vi er tilgjengelige for spørsmål ikke bare på kontoret i Oslo. Du kan selvfølgelig også booke et personlig møte med oss.
 • Vi har valgt å kun fokusere på et begrenset antall programmer for å kunne holde et høyt kunnskapsnivå og dermed kunne gi deg best mulig service. Vi besøker også programmene for å kunne vite i detalj hva det er vi tilbyr.
 • Vi jobber med lokale partnere for å sikre at programprisen kommer lokalbefolkningen til gode.
 • Vi har som policy å besvare alle dine spørsmål innen 24 timer. Du vil få tildelt en egen kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen og som du selvfølgelig også kan kontakte i løpet av reisen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

reise

Vis alle utdanninger fra GoXplore Norge
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Frivillig Nepal:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!