Vis studentum.no som: Mobil

Grunnleggende ernæring - Nettstudium

Bjørknes Høyskole
Sammendrag
Deltid
Nettstudier
1 semester (fulltid) / 2 semester (deltid)
Årsstudium
Oppstart: Kontakt Bjørknes Høyskole - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak
Ja

Grunnleggende ernæring - Nettstudium

Grunnleggende ernæring som nettstudium, Bjørknes Høyskole

Grunnleggende ernæring som nettstudium

Jobber du i helsesektoren og ønsker generell kunnskap om ernæring? Bjørknes Høyskole har satt sammen tre emner fra bachelorgraden i ernæringsfysiologi. Her lærer du generelle ernæringsprinsipper og oppnår 30 studiepoeng.

Ett semester med grunnleggende ernæringsfag vil gi deg gode grunnleggende kunnskaper innen ernæring. De tre emnene vil være et meget godt tillegg hvis du allerede jobber som f.eks. journalist, lærer, sykepleier, eller med mat og helse.

30 studiepoeng med grunnleggende ernæring

Emnene tilbys kun deltid med en eksamen per trimester som vist under:

MG1100: november
MG1200: februar
MG1300: mai / juni

Hva lærer jeg?

ERN2100 Generell ernæring  (10 sp)
Det første emnet gir en innføring i grunnleggende temaer innen ernæring. Her beskrives kostens innvirkning på helsen, hvilke næringsstoffer vi trenger til hva, hva maten vi spiser inneholder og hvordan man kan få kunnskap om hva folk spiser.  Du lærer metoder for å kartlegge kosthold og hvordan man kan gjøre beregninger av dette.

ERN2500 Energigivende næringsstoffer (10 sp)
I det andre emnet lærer du om de energigivende næringsstoffene fett, karbohydrat, protein og alkohol. Du får en innføring i fordøyelse, absorpsjon og omsetning i kroppen, i tillegg til funksjon i kroppen og kilder i kosten. Du lærer om blodsukkerregulering og gjennomfører kurs i blodsukkerregulering.

ERN3200 Ernæring gjennom livets faser  (10 sp)
Det tredje emnet gir forståelse av hvilke kostråd som er viktige i de ulike fasene av livet som bl.a. gravide, barn og eldre, for spesielle grupper som vegetarianere og idrettsutøvere og ved enkelte sykdomstilstander som cøliaki, laktoseintoleranse og enkelte tarmsykdommer.
Ett semester med grunnleggende ernæringsfag vil gi deg gode grunnleggende kunnskaper innen ernæring.

Hvorfor studere på nett?

Å studere på nett har flere fordeler:

  • Den gode læresituasjonen i sentrum
  • Pedagogisk samhold på nettet
  • Belønning
  • Unik e-læringsplattform
For kontakt eller mer informasjon om Grunnleggende ernæring - Nettstudium, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse, 23/5 regel eller realkompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Universitets- / høyskolestudier på bachelornivå

Kostnader

Grunnleggende ernæring: 37.000 kr

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Grunnleggende ernæring - Nettstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Bjørknes Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Bjørknes Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett, eller gjennom oss i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag til samfunnsfag og internasjonale studier. Her tilbys alt fra enkeltemner til bachelorgrader, og du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi og medisinstudier.

Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, noe som verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver. Hva med ett år i Oslo og to i USA på vårt 1+ 2 American Bachelor program? Her er mulighetene mange!

Utdanninger på høyskolen i Oslo

Campusen i Oslo finner du sentralt i byen, ikke langt fra urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Bjørknes Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene, fadderstyret osv. Vi ønsker flere engasjerte studenter, og hos oss forsvinner du ikke i mengden. Når du senere skal søke jobb vil du ikke angre på at du har mer enn et vitnemål og vise til!

Nettstudier ved Bjørknes Høyskole

Det kan være flere grunner til at internett er det ideelle studiestedet for deg. Kanskje ønsker du å starte utenom de ordinære oppstartdatoene, kanskje ønsker du å bli ferdig raskere enn vanlig, eller kanskje er det åpenbare geografiske forhold som gjør e-læring ideelt for deg. Du vil få din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele får du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og interaktive kollokvie-grupper, for å nevne noe.

På nettstudiene er det ingen søknadsfrist, og du kan starte når du vil!

 Se oversikten over Bjørknes sine nettstudier her

Studier i utlandet gjennom Bjørknes

Ønsker du å ta hele utdanningen din i utlandet? Bjørknes Høyskole samarbeider med over 20 universiteter i utlandet, og hjelper reiselystne studenter med å gjøre rett valg! Her får du gratis rådgivning enten per telefon eller personlig i våre lokaler på Lovisenberg i Oslo. Videre hjelper vi deg med søknadsprosessen og følger deg gjennom søknadsprosessen og frem til avreise. Alle skolens samarbeidsuniversiteter er godkjente for støtte hos Lånekassen. 

Velg mellom Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn.

 Se oversikten over Bjørknes sine utenlandsstudier her

Vis alle utdanninger fra Bjørknes Høyskole

Kontaktinformasjon til Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Grunnleggende ernæring - Nettstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!