Vis studentum.no som: Mobil

Studere i Buenos Aires – Argentina

Studere i Buenos Aires – Argentina

Dette er byen som du vil huske for alltid. Buenos Aires er som Europa med en melankolsk tvist, den er sexy, levende og ekstremt freidig. Byen er bygd av Europeere og oversvømmes av vibrerende energi, den er edgy samt har den en attraktiv lokalbefolkning som på argentinsk kalles for porteños.

 
Viser 1-4 av 4 treff
Søkeresultat Utdanningstype Sted
Spansk i Argentina
Kulturstudier
Årsstudium
Buenos Aires, Argentina
Ønsker du å studere spansk? Hvor er det vel bedre å lære spansk enn i et spansktalende land? Kulturstudier tilbyr...
Exphil med miljøfilosofi
Kulturstudier
Årsstudium
Buenos Aires, Argentina
Ønsker du å studere exphil? Hvorfor ikke kombinere studiet med et uforglemmelig opphold i Argentina? Kulturstudier tilbyr Exphil med miljøfilosofi...
Bedriftens samfunnsansvar - Corporate Social Responsibility
Kulturstudier
Årsstudium
Buenos Aires, Argentina
Bedriftens samfunnsansvar - Corporate Social Responsibility - er studiet av hvordan man med hell kan integrere miljø- og sosiale hensyn...
Spanskamerikansk litteratur
Kulturstudier
Årsstudium
Buenos Aires, Argentina
Er du interessert i spanskamerikansk litteratur? Dette emnet gir en innføring i spanskamerikansk litteratur i kombinasjon med Spansk. Studiet tilbys i kombinasjon...
Viser 1-4 av 4 treff
 

Ta din utdanning i Buenos Aires (Argentina)

Dette er byen som du vil huske for alltid. Buenos Aires er som Europa med en melankolsk tvist, den er sexy, levende og ekstremt freidig. Byen er bygd av Europeere og oversvømmes av vibrerende energi, den er edgy samt har den en attraktiv lokalbefolkning som på argentinsk kalles for porteños. Maten er frisk og innovativt, shopping mulighetene varierer fra dyre designere til gateselgere, og Buenos Aires uteliv få deg til å danse natten lang. Når du først er i Buenos Aires må du lære deg tango og gå på en fútbol kamp (argentinsk fotball). Buenos Aires er fortsatt og overraskende nok et billig sted selv om valutaen er sterk.

Argentinske flagg, Evita, et par som danser tango og Che Guevara

Praktisk informasjon

Du kan søke støtte fra Lånekassen hvis lærestedet i Argentina er offisielt godkjente av Argentinske myndigheter. Lånekassen gir ikke støtte til studieutveksling og det første året av en bachelorgrad.

Hvis du har kommet inn på universitet må du søke om visum til den Argentinske ambassaden i Oslo. Du må ha opptaksbevis fra universitetet i Argentina før du kan søke. Det er derfor viktig å være ute i god tid.

Argentina

Argentina ligger i Sør-Amerika, plassert mellom Andesfjellene i vest og Atlanterhavet i øst og sør. Det grenser til Paraguay og Bolivia i nord, Brasil og Uruguay i nordøst, og Chile i vest og sør. Det argentinske folket er kjent for å vennlige, forførende, engasjerte samt elsker de å diskutere og er du der lenge nok vil du ende opp i diskusjoner!

Argentina - et land med en bemerkelsesverdig historie

Som andre land i Sør-Amerika har Argentina en innholdsrik og turbulent historie som bærer preg av perioder med korrupsjon og de var en gang i tiden et av verdens mest økonomiske og velstående land.  Argentina er det nest største landet i Sør-Amerika og danseformen tango-, oppfinnelsen av den offentlige buss-, samt internasjonale ikoner som Evita Perón, Che Guevara og Maradona kommer fra Argentina.

Klima

Argentina brer seg over et stort areal, og klima forandrer seg derfor fra sted til sted, alt ettersom hvor man befinner seg i landet. Men i hovedsak kan man si at landet er varmt om sommeren og relativt kjølig om vinteren. Store deler av Argentina har mye sol, og over 100 skyfrie dager i året.