Studere i Argentina
03 jan 2023

Studere i Argentina: Lær deg språket

Selv om det er muligheter for å studere i Argentina på engelsk, foregår de fleste studieprogrammene på spansk. Stadig flere snakker engelsk i Argentina, spesielt blant de unge i Buenos Aires, men du vil mest sannsynlig møte på flest mennesker som kun prater spansk.

Hvis du ikke er så stødig i spansk, bør du gå inn for å lære deg språket, uavhengig om du skal studere på spansk eller engelsk. Dette vil være en perfekt mulighet for deg til å lære et språk som er hovedspråket i flere land verden over. I tillegg vil det mest sannsynlig gjøre hverdagen din litt lettere og du vil kanskje føle en større tilhørighet til landet hvis du kan praktisere språket.  

 

Finn et studium

Vil du studere i Argentina? Finn og sammenlign utdanninger

Utdanninger i Argentina

 

Språkkurs 

For å være godt forberedt før du begynner dine studier, er det anbefalt at du tar språkkurs. Om du ikke allerede snakker spansk, vil det også hjelpe deg godt når du skal kommunisere med innbyggere, medstudenter og lærere. Flere argentinske universiteter tilbyr språkkurs for internasjonale studenter, både før utdanningen starter og mens den pågår. Tilbudet kan variere fra universitet til universitet, så vi anbefaler at du tar kontakt med det spesifikke studiestedet for å høre hva slags muligheter de har.  

Språkkursene er som regel korte og intensive med flere timer i uken. Eksempelvis tilbyr universitetet i Buenos Aires et fireukers spanskkurs på totalt 60 timer. Lånekassen kan også gi støtte til språkkurs så lenge det ikke pågår samtidig som hovedutdanningen din, men du bør undersøke hvilke krav som gjelder for de ulike kursene.  

Lær deg spansk før du drar 

Hvis du planlegger å studere i Argentina, men ønsker å lære deg språket før du reiser, er det flere universiteter og høyskoler i Norge som eksempelvis tilbyr et årsstudium i spansk. Her får du ikke bare tilegnet deg gode spanskkunnskaper, men du får også innblikk i den spansktalende verdens litteratur og kultur. Det finnes også spanskkurs fra norske skoler du kan gå.
 

Les mer om å være student i Argentina:
 

Utdanningssystemet

Argentina er et spennende land å studere i. Men hvordan fungerer utdanningen her? Ta et minutt eller to og bli bedre kjent med det danske utdanningssystemet!

Lær mer

 

Studentvisum

Trenger du et studentvisum for å studere i Argentina? Finn ut hvem som må ha studentvisum, søknadsprosessen, dokumentkrav og få annen nyttig informasjon.

Lær mer

  

Bo- og levekostnader

Dersom du vurdere å studere i Argentina er det lurt å være forberedt på kostnadene i landet. Her kan du lese alt om bo- og levekostnader i Argentina.

Lær mer

 

Studielån- og stipend

Skal du studere i Argentina og skal søke om studiestøtte? Da kan du søke om studiestøtte fra Lånekassen i Norge. Her er alt du må vite.

Lær mer

  

Søknad- og opptakskrav

Søknad- og opptakskravene i Argentina varierer avhengig av hvilken utdanning, hvilket nivå og språket utdanningen undervises i. Her får du en oversikt over hva som gjelder av søknad- og opptakskrav for studier i Argentina.

Lær mer

 

Argentinsk språk og kultur

Du vet kanskje mye om Argentina allerede, men hvilken kultur møter du når du skal studere der? Bli kjent med den argentinske kulturen!

Lær mer

  

Studieopplevelser

Hva skal du finne på i Argentina når du ikke studerer? Du har mange spennende muligheter, men her gir vi deg våre beste tips! 

Lær mer

 

Jobbe ved siden av studiene

Planlegger du å jobbe ved siden av studiene i Argentina? For å jobbe i Argentina trenger du blant annet et studentvisum. Her kan lese om hva som kreves for å få lov til å jobbe ved siden av studiene!

Lær mer

  

Argentinas beste universiteter

Du finner mange spennende universiteter i Argentina. Hvilken av dem er de beste? Se Argentinas desidert beste universiteter her!

Lær mer

Sist oppdatert: 03 jan 2023