Studere i Argentina
09 jan 2023

Studere i Argentina: Jobbe ved siden av studiene

For å kunne få innvilget studentvisum i Argentina, må du kunne dokumentere at du har råd til å finansiere deg selv under studietiden. Imidlertid er det mulig, for deg som internasjonal student, å jobbe ved siden av studiene i Argentina med ditt studentvisum. Men du bør vite at det kan være vanskelig å finne jobb i Argentina, med mindre du snakker spansk flytende. 

 

Finn et studium

Vil du studere i Argentina? Finn og sammenlign utdanninger

Utdanninger i Argentina

 

Deltidsjobb 

Hvis du ønsker å finne en deltidsjobb ved siden av studiene dine i Argentina, er kanskje den beste muligheten å finne en jobb på campus. Her kan du blant annet jobbe på biblioteket, i kantinen, på en av kafeene eller med gartnerarbeid. Utenfor campus finnes det blant annet jobbmuligheter i matbutikk, klesbutikk, kafé og restauranter. Det er ingen begrensninger på hvor mye du kan jobbe. 

Praksisplass 

Flere utdanninger inkluderer et obligatorisk praksisprogram for at du skal få din studiegrad godkjent, men det er også muligheter for å få en frivillig praksisplass ved siden av studiene. Selv om disse er svært populære og vanskelig å få, er det en perfekt mulighet til å skaffe seg relevant arbeidserfaring ved siden av studiene. Noen av disse er også betalt, som selvfølgelig kommer godt med som student.
 

Les mer om å være student i Argentina:
 

Utdanningssystemet

Argentina er et spennende land å studere i. Men hvordan fungerer utdanningen her? Ta et minutt eller to og bli bedre kjent med det danske utdanningssystemet!

Lær mer

 

Studentvisum

Trenger du et studentvisum for å studere i Argentina? Finn ut hvem som må ha studentvisum, søknadsprosessen, dokumentkrav og få annen nyttig informasjon.

Lær mer

  

Bo- og levekostnader

Dersom du vurdere å studere i Argentina er det lurt å være forberedt på kostnadene i landet. Her kan du lese alt om bo- og levekostnader i Argentina.

Lær mer

 

Studielån- og stipend

Skal du studere i Argentina og skal søke om studiestøtte? Da kan du søke om studiestøtte fra Lånekassen i Norge. Her er alt du må vite.

Lær mer

  

Søknad- og opptakskrav

Søknad- og opptakskravene i Argentina varierer avhengig av hvilken utdanning, hvilket nivå og språket utdanningen undervises i. Her får du en oversikt over hva som gjelder av søknad- og opptakskrav for studier i Argentina.

Lær mer

 

Argentinsk språk og kultur

Du vet kanskje mye om Argentina allerede, men hvilken kultur møter du når du skal studere der? Bli kjent med den argentinske kulturen!

Lær mer

  

Studieopplevelser

Hva skal du finne på i Argentina når du ikke studerer? Du har mange spennende muligheter, men her gir vi deg våre beste tips! 

Lær mer

  

Argentinas beste universiteter

Du finner mange spennende universiteter i Argentina. Hvilken av dem er de beste? Se Argentinas desidert beste universiteter her!

Lær mer

 

Det argentinske språket

Du kan kanskje litt spansk fra før av, men det er lurt å ha noen kunnskaper. Se hvor du kan ta spanskkurs før din reise.

Lær mer

Kilder: edarabia.com, Aljawaz.com

Sist oppdatert: 09 jan 2023