Vis studentum.no som: Mobil

Filosofi - Bachelor

Universitetet i Bergen

Om utdanningen

Ta bachelor i filosofi på Universitetet i Bergen

Filosofi stiller noen av de mest grunnleggende spørsmålene ved den menneskelige tilværelsen. Studiet er fleksibelt og gir deg stor grad av frihet både når det gjelder valg av fordypning og innhold i studiehverdagen.

Som filosofistudent blir du del av et aktivt fagmiljø som er kjennetegnet av refleksjon og diskusjon. Du lærer kritisk tenkning og øver opp de analytiske evnene dine ved å studere både klassikerne og moderne filosofi. Dette vil gi deg nyttig kunnskap og sette deg i stand til bedre å forstå mange av utfordringene vi står overfor innenfor aktuelle tema som eksempelvis klima og miljø, helse og velferd, interkulturell kommunikasjon og global rettferdighet.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i filosofi (180 studiepoeng)

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen er med sine vel 18 000 studenter og nær 4 000 ansatte et mellomstort europeisk universitet. Sentrale deler av campus ligger i sentrum av byen. Universitetet i Bergen er både et lærested og en forskningsinstitusjon som dekker de fleste fagområder, organisert i syv fakulteter med en rekke tilhørende institutter og faglige sentre.

Universitetet i Bergen er også del av et globalt nettverk av studenter, forskere og kunnskapsinstitusjoner.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Bergen

Kontaktinformasjon til Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Postboks 7800
5020 Bergen

Tlf: 55 58 00 00
www.uib.no

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!